Razbojniška hiša sredi Ljubljane

Odgovori
Uporabniški avatar
janez
Kraj: Topole

Razbojniška hiša sredi Ljubljane

Odgovor Napisal/-a janez »

Sem dal en udaren naslov, tako, kot ga imata recimo dva znana slovesnka rumena časopisa :D .

SAmpak ne morem drugače, saj če te oropajo sredi belega dne sredi Ljubljane je to pač razbojništvo in ga ne morem imenovati drugače. Da pa je absurd še večji, ropajo tiste, ki si ne morejo nič pomagati in morajo zahajati v to razbojniško hišo, kajti okrog te hiše so bolnišnice, takšne in drugačne in ni kje drugje parkirati (razen, če imaš posebno srečo), kot prav na tem mestu.

Se pravi, ropajo bolnike in njihove svojce i mastno služijo na njihov račun, upam, da lastniki ob nedeljah ne hodijo k maši ali celo k obhajilu s prav nedolžnim obrazom, barabe pokvarjene.

In zakaj se gre?

Za tole tukaj, pa si sami oglejte in preverite, če ne verjamete:

Slika

To je namreč račun za parkiranje v pakirni hiši, ki se imenuje Parki Raj :shock: :lol: (Raj vsekakor za tistega, ki kasira :mad: ), sicer pa je to Parkirna hiša šentpeter (kakšno ime so si nadeli, sv. Peter je ključar v nebesih, ti so pa odiralci na zemlji in niso prav nič sveti).

Torej za parkiranje v tej sveti hiši (po imenu) sem za 1 uro in 5 minut plačal 800,00 SIT :shock: .

Sedaj si pa predstavljajte, da hodim vsak dan v Ljubljano, ker pač moram in hvala bogu da lahko, saj sem se dolgo mučil, da sem prišel do pravega zdravnika, ki mi je predpisal terapijo, ki bo mogoče pomagala mojemu zdravju. Vendar zna biti dolgotrajna in lahko računam na najmanj 20 obiskov, potem si lahko mislite, za koliko me bodo odrli.

Saj bi jim zaželel, lastnikom namreč, da bi v kratkem rabili usluge kliničnega centra, a kaj, ko bodo oni kot lastniki parkirali zastonj, pa še to jim ne bo treba, namreč, s tako zbranim denarjem se lahko popeljejo do zdravnika kamorkoli, če jim v Sloveniji ni všeč. V švico, Nemčijo, Ameriko, če je treba, saj bo(m)do vse to plačali dobri bolniki iz Slovenije.

Do sedaj sem se čudil štajercem, zakaj ne marajo Ljubljančnanov. Sedaj jih že bolj razumem. Ljubljanski zanikrneži namreč niso mogli zgraditi parkirne hiše, čeprav bi se jim že po nižjem izračunu parkirnine močno izplačalo. Ne, raje, so vse skupaj oddali Kranjski investicijski družbi, ki ima kao sedež v Ljubljani, seveda jim ta plačuje za mestno zemljišče, obenem pa odira bolne, ki že itak životarijo, če jim pa še zadnje tolarje prej iztisnejo za parkirnino, pa toliko bolje, da ne bodo preveč na oni svet nesli.

Barabe pokvarjene :mad: .

LP

Janez 8-)
Gost

Odgovor Napisal/-a Gost »

janez simpel greš pred poliklino, pred rampo,počakaš da se dvigne, zapelješ na nov dovoz, parkiraš, se sprehodiš do KC, opraviš,se usedeš v avto,počakas da se rampa dvigne in veselo se odpelješ s 800 tolarji v zepu :grin: (rampa je skoz v dvigovanju :) ) .
Uporabniški avatar
janez

Anonymous napisal/-a:janez simpel greš pred poliklino, .
No, tole bom pa kar danes sprobal, pa dam potem za rundo, tudi če bo še enkrat dražja :grin: .

LP

Janez 8-)
Gost

janez za krfjolo :)
sm pa pozabla dopisat,da upam da ne bo kkšna jezna teta v belem ali modrem iz poli prletela vn pa se jajčala :\ ,ji sam :finger: ...k znajo bit prstjene :violent1:
LP :cool:
Uporabniški avatar
janez

Anonymous napisal/-a:janez za krfjolo :)
Hm, tole mi je pa nekam znano :D . Ja, sem danes sprobal, zadeva deluje, samo kaj, ko prostora ni bilo :???: . Zgleda, da se jih več na ta način znajde. No, pa sem moral spet v razbojniško hišo, cena ista, le da sem tokrat koristil uro in "celih 14 minut :mad: .

LP

Janez 8-)
Gost

janez ponavad majo zaposleni nalepke na šipah alpa vsaj v avtu tko da se vid,in mal pogledaš pa un avto zaprkiraš :razz: do 14:00 avto ne bo šel nikamor :smile: stestirano :oops:
mi je mal škoda dat kjer kol pa parkplc :angry2: k sam ubirajo
LP
Uporabniški avatar
janez

Anonymous napisal/-a:mi je mal škoda dat kjer kol pa parkplc :angry2: k sam ubirajo
LP
Sva že dva :D .

LP

Janez 8-)
Uporabniški avatar
miran
Site Admin
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a miran »

Lahko pa parkiraš na kakšen pločnik in upaš ko se vrneš, da na pločniku še vedno stoji tvoj avto, brez lisic in brez obvestila redarstva :lol: :lol: :lol:
Always Cvi-Cek

Odgovor Napisal/-a Always Cvi-Cek »

Drugače pa LPP upokojencem da kar nekaj popusta na mesečne vozovnice. Tako se lahko do vrat v polikliniko pripelješ kot gospod, obenem pa se znebiš strahu pred listkom za napačno parkiranje 8-) 8-) 8-) 8-)
I'd rather learn from one bird how to sing
than teach ten thousand stars how not to dance
(E.E. Cummings)
Gost

Always Cvi-Cek in k stopiš iz avtobusa samo [-o< potih da te ne bo "nabasal" kaksen divji voznik z LJ-tablico ali pa drveči rešilec.
smo že vse probali,ampak za zadeva z rampo najbolj užge.
Če pa nisi tako len kot sem lena jaz pa pustiš avto pri železniški postaji in se sprehodiš do KC :unibrow: in se obenem nadihaš svežega ljubljanskega zraka :puke:
Uporabniški avatar
janez

miran napisal/-a:Lahko pa parkiraš na kakšen pločnik in upaš ko se vrneš, da na pločniku še vedno stoji tvoj avto, brez lisic in brez obvestila redarstva :lol: :lol: :lol:
Bo tale varianta kar v redu, če bi se pa slučajno zgodile lisice, potem pa z biaksom v akcijo :evil: .

LP

Janez 8-)
Odgovori