SAmpak ne morem drugače, saj če te oropajo sredi belega dne sredi Ljubljane je to pač razbojništvo in ga ne morem imenovati drugače. Da pa je absurd še večji, ropajo tiste, ki si ne morejo nič pomagati in morajo zahajati v to razbojniško hišo, kajti okrog te hiše so bolnišnice, takšne in drugačne in ni kje drugje parkirati (razen, če imaš posebno srečo), kot prav na tem mestu.
Se pravi, ropajo bolnike in njihove svojce i mastno služijo na njihov račun, upam, da lastniki ob nedeljah ne hodijo k maši ali celo k obhajilu s prav nedolžnim obrazom, barabe pokvarjene.
In zakaj se gre?
Za tole tukaj, pa si sami oglejte in preverite, če ne verjamete:

To je namreč račun za parkiranje v pakirni hiši, ki se imenuje Parki Raj
Torej za parkiranje v tej sveti hiši (po imenu) sem za 1 uro in 5 minut plačal 800,00 SIT
Sedaj si pa predstavljajte, da hodim vsak dan v Ljubljano, ker pač moram in hvala bogu da lahko, saj sem se dolgo mučil, da sem prišel do pravega zdravnika, ki mi je predpisal terapijo, ki bo mogoče pomagala mojemu zdravju. Vendar zna biti dolgotrajna in lahko računam na najmanj 20 obiskov, potem si lahko mislite, za koliko me bodo odrli.
Saj bi jim zaželel, lastnikom namreč, da bi v kratkem rabili usluge kliničnega centra, a kaj, ko bodo oni kot lastniki parkirali zastonj, pa še to jim ne bo treba, namreč, s tako zbranim denarjem se lahko popeljejo do zdravnika kamorkoli, če jim v Sloveniji ni všeč. V švico, Nemčijo, Ameriko, če je treba, saj bo(m)do vse to plačali dobri bolniki iz Slovenije.
Do sedaj sem se čudil štajercem, zakaj ne marajo Ljubljančnanov. Sedaj jih že bolj razumem. Ljubljanski zanikrneži namreč niso mogli zgraditi parkirne hiše, čeprav bi se jim že po nižjem izračunu parkirnine močno izplačalo. Ne, raje, so vse skupaj oddali Kranjski investicijski družbi, ki ima kao sedež v Ljubljani, seveda jim ta plačuje za mestno zemljišče, obenem pa odira bolne, ki že itak životarijo, če jim pa še zadnje tolarje prej iztisnejo za parkirnino, pa toliko bolje, da ne bodo preveč na oni svet nesli.
Barabe pokvarjene
LP
Janez