Bi se dalo jaTomaz napisal/-a: Dejmo se mal pozanimat okol, pa bomo vidl.....![]()
![]()
LP
Janez
Proti motoristom osebno nimam prav nič. Imam pa proti tistim osebam, ki se vozijo na motorju zato, ker nimajo drugega dela, kot da ljudem kravžlajo živce z navijanjem svojih jeklenih konjičkov. In, če ti takole en tak osebek pelje mimo hiše ene 5 x v eni uri in je takih osebkov, ki iščejo en drugega in se morajo zato vozit gor in dol drug za drugim recimo 5, je to 25 x v eni uri.tunec na motorju napisal/-a:sj to ni blo direkt teb nmenn janez.js sm slišu d so bli tut eni drugi k so se prtožval pa jamral pa govoril d sto čez vas vozmo. ti kr touč po hrbtu s čimer kol sam po... ni besed vredn. kav z vraga mate vi vsi prot nm motoristom.
O tem je bilo sprejet sklep na UO PGD, vendar žal ne moremo ugibati, kdaj bo kdo prišel drsat.dolfe napisal/-a:Lahko bi se tudi kaj naredilo glede drsanja za vaško mladino da nebi starši vozili otoke drugam drsati kjer se mora plačati,medtem ko tujci igrajo hokej,pa nimajo nobenega razumevanja glede varnosti otrok.
ploščica ko leti lahko koga od otrok rani pol pa bo joj.
Sicer z zamudo pa vendar: replikadolfe napisal/-a: PARKIRANJE:parkirna mesta so prazna parkirajo pa tik ob igrišču kot da že označujejo do kod bo seglo parkirno mesto takoj spomladi.
Kdor prizna se mu pol oprosti (če pa nič, pa vseAlways Cvi-Cek napisal/-a:Ja priznam, veckrat sem se zapeljal do igrisca in parkiral tik ob njem.
Zakaj?
Lp, Blaz
Tin ne oporekam, res se peljem in to večkrat, pa mislim, da še premalokrat. Premalokrat zaradi tega, ker se še vedno najdejo nadobudneži, ki svoj avto pripeljejo do steze, na kar seveda vsakega sproti opozarjam. Pa bi se tako kar nahodil od parkirnega prostora do steze, zato si to pot prihranim in se potrudim biti prijazen ter povedati dotičnemu, naj avto odstrani, oziroma, naj ga drugič pusti na parkirnem mestu. Potem se vsedem v avto in odpeljem.anzl napisal/-a: tle si pa tut ti janez med nimi. ma mi je zlo žal, sam si sam reku, zgledi vlečejo, in če začnejo domačini... sm te osebno vidu janez, na lastne oke! m*#!+%*
and no hard felings, pleas.
ajt
No prdec od motorista, ko bom jaz položil roko nate, ti noben policaj ne bo več pomagal. In če imaš to željo, se lahko kar zmeniva kje in kdaj.motorist napisal/-a:lej janez koncilija hrn ti sam poloz roko na ksnga pa bos mev tako pizdarijo s polcaji se prej pa bos roko dubu nazaj..