Igrišče in varnost

Gost

Odgovor Napisal/-a Gost »

Tomaz napisal/-a: Dejmo se mal pozanimat okol, pa bomo vidl..... :shock: :shock: :shock:
Bi se dalo ja :violent1: :violent1: :violent1:

LP

Janez 8-)
tunec na motorju
Kraj: Topole
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a tunec na motorju »

sj to ni blo direkt teb nmenn janez.js sm slišu d so bli tut eni drugi k so se prtožval pa jamral pa govoril d sto čez vas vozmo. ti kr touč po hrbtu s čimer kol sam po... ni besed vredn. kav z vraga mate vi vsi prot nm motoristom.pa usi mislte d smo sam MI motoristi tisti k razgrajamo pa zgago delamo. pa nismo mi edini. pa s tem "nismo edini" nism reku d delamo zgazo.sploh pa ne u topolah.kva bi mel od tega?!mjhn logike nucite.BRRRRRRRRRUUUUUMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!!1
gasilci na motrjih bi bili zakon, če bi bili.
Uporabniški avatar
janez

Odgovor Napisal/-a janez »

tunec na motorju napisal/-a:sj to ni blo direkt teb nmenn janez.js sm slišu d so bli tut eni drugi k so se prtožval pa jamral pa govoril d sto čez vas vozmo. ti kr touč po hrbtu s čimer kol sam po... ni besed vredn. kav z vraga mate vi vsi prot nm motoristom.
Proti motoristom osebno nimam prav nič. Imam pa proti tistim osebam, ki se vozijo na motorju zato, ker nimajo drugega dela, kot da ljudem kravžlajo živce z navijanjem svojih jeklenih konjičkov. In, če ti takole en tak osebek pelje mimo hiše ene 5 x v eni uri in je takih osebkov, ki iščejo en drugega in se morajo zato vozit gor in dol drug za drugim recimo 5, je to 25 x v eni uri.

In, če greš zvećer recimo počivat ob 20.00 uri, kar starejši ljudje grejo in ti mimo glave vozijo brenceljni, verjetno da bi tudi ti popizdil, pa si veliko mlajši.

Pa ne govorim za sebe, da sem jaz starejši, vendar so v ulici, ki pelje proti igrišču ljudje, stari tudi preko 70 let in ti ljudje so imeli mir, dokler ni bilo igrišča. Sedaj ga pa nimajo več in, če bo šlo tako naprej, ga bodo imeli vedno manj.

Kaj iz tega sledi, pa mi odgovorite vi motoristi, kejti sam si motor predstavljam kot prevozno sredstvo, s katerim se nekam pelješ, ve pa da se prepelavaš po vasi gor in dol, samo zato, da se pelješ.

In tako ljudem ne preostane drugega, da se veselijo dnevov, ko gre dež, kajti vsaj takrat lahko preživijo dan, predvsem pa večer in noč v miru.

Nisem šel nazaj gledat, ampak mislim da nisme nikoli napisal, s kakšno brzino kdo vozi, ampak, samo, da povzroča hrup in da s hitrostjo ogroža varnost. Omejitev v Topolah je pa 40.

Vem, da zastonj pridigam, vendar, ali se bo morala res prej zgoditi nesreča, potem se bo šele kdo resno zamislil?

LP

Janez 8-)
dolfe
Kraj: topole

Odgovor Napisal/-a dolfe »

bil sem nazadnje malo na igrišču tako da sem videl da se kar dogaja hokej drsanje itd...
moti me pa naslednje
PARKIRANJE:parkirna mesta so prazna parkirajo pa tik ob igrišču kot da že označujejo do kod bo seglo parkirno mesto takoj spomladi.
lahko bi nametali nekaj snega na prehod potem pa bi bilo vozilo lahko parkirano tam kjer mu je mesto.
Lahko bi se tudi kaj naredilo glede drsanja za vaško mladino da nebi starši vozili otoke drugam drsati kjer se mora plačati,medtem ko tujci igrajo hokej,pa nimajo nobenega razumevanja glede varnosti otrok.
ploščica ko leti lahko koga od otrok rani pol pa bo joj.
Uporabniški avatar
janez

dolfe napisal/-a:Lahko bi se tudi kaj naredilo glede drsanja za vaško mladino da nebi starši vozili otoke drugam drsati kjer se mora plačati,medtem ko tujci igrajo hokej,pa nimajo nobenega razumevanja glede varnosti otrok.
ploščica ko leti lahko koga od otrok rani pol pa bo joj.
O tem je bilo sprejet sklep na UO PGD, vendar žal ne moremo ugibati, kdaj bo kdo prišel drsat.

Predlog je bil, da je čas od 14.00 do 16.30 rezerviran samo za drsanje, se pravi za vse, tako najmlajše kot starejše, ki se ukvarjajo z rekreativnim drsanjem.

Od 16.30 do 20.00 ure pa je možno igrati hokej, s tem, da se skupina najavi, oziroma, da se igralci sami dogovorijo za termine.

Ob 20.00 pa se reflektorji ugasnejo zaradi nočnega miru, saj je namreč hokejiste in njihove "piz.. mate..."slišati po celi vasi.

Glede parkiranja pa, zelo bi bil vesel, če vzameš lopato in nagoniš snega, toliko, da bi bilo treba čez plezat, potem bi bilo verjetno tudi budalam jasno, kje in zakaj je parkirni prostor.

Sem pa v nadeljo prav s tem namenom dežural na igrišču, da bi bilo rekreativno drsanje možno, no od drsalcev žal ni bilo nikogar.

Iz tega sledi, da se težko nekaj dogovarjamo, saj se želja na daljavo ne da prepoznati.

Je pa še čas, da se dogovarjamo o tem problemu za čas zimskih počitnic, kajti, če bodo vremenski pogoji ugodni, bo drsališče rekreativnemu drsanju namenjeno tudi dopoldne, le urnik je treba narediti.

LP

Janez 8-)
Always Cvi-Cek

Odgovor Napisal/-a Always Cvi-Cek »

dolfe napisal/-a: PARKIRANJE:parkirna mesta so prazna parkirajo pa tik ob igrišču kot da že označujejo do kod bo seglo parkirno mesto takoj spomladi.
Sicer z zamudo pa vendar: replika
Ja priznam, veckrat sem se zapeljal do igrisca in parkiral tik ob njem.
Zakaj?

1. Zato, ker ob igrišču se ni bilo nobenega objekta za shranjevanje opreme in sem moral jo moral vlačit gor in dol, ker je nisem hotel prepustiti na milost in nemilost raznim "priložnostnim obiskovalcem",

2. Parkirišče je bilo poledenelo zaradi česar bi bil vsak korak lahko usoden.

Poleg tega sem bil pa ta teden na igrišču in nisem opazil nobenih poškodb zaradi parkiranja.

Lp, Blaz
Zadnjič spremenil Always Cvi-Cek, dne Po Jul 24, 2006 5:58 pm, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
janez

Always Cvi-Cek napisal/-a:Ja priznam, veckrat sem se zapeljal do igrisca in parkiral tik ob njem.
Zakaj?
Lp, Blaz
Kdor prizna se mu pol oprosti (če pa nič, pa vse :D :lol: :D ). Lepo, da si se sam javil, no, škoda na atletski stezi vsekakor je, ne od avtomobila ampak verjetno od motorja, ker je nekdo ril po stezi.

In problem je samo v tem, da zgledi vlečejo. Če pa vidijo, da to delajo tudi domaćini, potem pa sploh ni ovir in se bodo že na odbojko vozili kar do vrat.

Zato je bilo tudi narejeno parkirišče.

Drugače sva pa v drugi temi govorila o stolpu, no, trenutno je igrišče bolj pomembno in v današnji čistilni akciji ga je potrebno temeljito očistiti, zravnati stezo in po možnosti povaljati z valarjem, ki ga ima Polde, saj je zima stezi "dvignila" in se vdira.

Torej, sonček sveti, delo čaka, se vidimo ob treh, pa bomo takrat še kakšno rekli.

LP

Janez 8-)
Always Cvi-Cek

Odgovor Napisal/-a Always Cvi-Cek »

Jst bom sam to reku: Priloznost dela tatu.
anzl
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a anzl »

helo.me again.
jes mam kle en komentar glede parkiranja na parker placu pr igrš.in to glede motorjev, in tut avtov. a ne janez! priznam se tut sam z motorjem zapelem skor čis do steze, sam dej je vprašanje zakaj? to delam. pa mislm d tut mrsker drug motorist dela to iz istga razloga. odgovor sledi po oglasih.
ok tkole je. ker je ko je lepo vreme in po možnosti še nedelja je parkirišče zasedeno in potem nimaš kje drugje pustit motorja. če bi ga pustu na parkirišču, če je kako prosto mesto, bi se sigurno kdo z avtom pritoževal češ, "tukaj je parkirišče za avte in ne za motorje! za motorje je pred na koncu tik pred stezo!"
sledijo ukrepi: ja treba je, al povečat parkirišče al pa, še bolš narest dodatno asfaltirano površino, posebej za motorje, v sklopu parkirišča.
pa še to, k ste se prtožval tut čez avtomobiliste, d se do steze pelejo, tle si pa tut ti janez med nimi. ma mi je zlo žal, sam si sam reku, zgledi vlečejo, in če začnejo domačini... sm te osebno vidu janez, na lastne oke! m*#!+%*
and no hard felings, pleas.
ajt
čis' huuudoo!!!
u ber.
anzl
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a anzl »

še tole sn pozabu, k sm priznov, d grem z motorjem sokr čis' do steze. d si ne boš kdo kej mislu, d po sm se zih tut po stez že vozu, žal to se pa še NISM, pa se tut NE BOM! tok d bote vedl. pa me tut ne mika,, k ne vem kva bi meu od tega, d bi uničvol objekte v lastni vasi, d sploh ne pomislm v tujem kraju (sosednem, itd..). najhuj je pa vandalizerat u lastnem kraju. to bi se pa tisti vanadli loh zavedal, "domače je treba brant, ne uničvt."
ajte
čis' huuudoo!!!
u ber.
Uporabniški avatar
janez

anzl napisal/-a: tle si pa tut ti janez med nimi. ma mi je zlo žal, sam si sam reku, zgledi vlečejo, in če začnejo domačini... sm te osebno vidu janez, na lastne oke! m*#!+%*
and no hard felings, pleas.
ajt
Tin ne oporekam, res se peljem in to večkrat, pa mislim, da še premalokrat. Premalokrat zaradi tega, ker se še vedno najdejo nadobudneži, ki svoj avto pripeljejo do steze, na kar seveda vsakega sproti opozarjam. Pa bi se tako kar nahodil od parkirnega prostora do steze, zato si to pot prihranim in se potrudim biti prijazen ter povedati dotičnemu, naj avto odstrani, oziroma, naj ga drugič pusti na parkirnem mestu. Potem se vsedem v avto in odpeljem.

Če se bom pa na igrišče hodil rekreirat, bom po vsej verjetnosti prišel peš, če pa z avtom, bo pa ta ostal na parkirnem prostoru.

Če malo razmisliš, upam, da boš razumel, v čem je bistvo, čreprav se morda motim. Namreč, kolikor se spomnim, so motoristi in kolesarji vedno puščali svoja vozila pred stezo, če so šli pa preko nje, so morali svoje konjičke vrniti nazaj.

In to je tudi edino pravilno. Žal pa se najdejo brihtneži, ki so se celo z avtomobilom vozili po stezi, kaj šele z motorji.

To pa pomeni, da dotični nimajo ne kulture ne pameti, sploh zato, ker ni njihovo in kar ni njihovo, je treba uničiti. In zaradi takšnih bo igrišče slej ko prej razbito, tudi po zaslugi takšnih, ki ste na igrišču sicer prisotni in vse to vidite, ne rečete pa nikomu ničesar.

Tako se imamo.

LP

Janez 8-)
motorist

za janeza

Odgovor Napisal/-a motorist »

lej janez koncilija hrn ti sam poloz roko na ksnga pa bos mev tako pizdarijo s polcaji se prej pa bos roko dubu nazaj.pa glede motoristov zmeraj smo vsega mi krivi names da bi po gmajni lovu narkomane pa nm tzis navadn prdc si tko da ti puvem :evil: pa se to nvm za kasnga gasilca semas sam me ni gasilc k sam fotkica v rokah vrti.
motorist

kritike

Odgovor Napisal/-a motorist »

edina kriticna zadeva v topolah je janez podomace tsitn hrn :razz:
pa se neki pripomb glede ceste od jansceVga pa do igrisca.mislm no da tepe folk na motorjih in nastavlja zeble po cesti to je pa sramota enkrat bo kasn mlad mopedist zapeljav po cesti in kar naenkrat bo iza vogala prilatela saka.le kaj bi blo v tem preimeru.ob cesti so same nevarne stvari kaj ce pade in se zaleti v betonski zid kaj bo pol.nc kava bo pol pa nov nuben nc kriv.p....k....to djte v razmislek. :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
ce boste na tak nacin hotl spravt ldi iz topol se mote.sam pizdarija bo.
Uporabniški avatar
janez

Re: za janeza

motorist napisal/-a:lej janez koncilija hrn ti sam poloz roko na ksnga pa bos mev tako pizdarijo s polcaji se prej pa bos roko dubu nazaj..
No prdec od motorista, ko bom jaz položil roko nate, ti noben policaj ne bo več pomagal. In če imaš to željo, se lahko kar zmeniva kje in kdaj.

Sicer se s strahopetci, ki se ne upajo podpisati pod svojo objavo ne nameravam zgovarjati, tokrat le izjemoma, saj vem, da ne bo prej miru, da poči.

Je pa bolje, da čimprej.

Janez 8-)
Gost

Odgovor Napisal/-a Gost »

Kdorkoli je že moderator oz. administrator....

Grobo krsite vsi skupaj pravila internetnega komuniciranja - in žal mi je, da si se tudi ti - Janez spustil na ta nivo. :sad:

Nasilje rodi samo se vec nasilja - v to sem prepricana.

Pa se to: Fantje, zgledov je kar nekaj tudi lepih in dobrih - ni treba, da vidite samo slabo...

Pa lep dan vsem skupaj in brez nasilja bo vec ljubezni :razz: in smeha :) -a ni to O.K.? Kaj pa si vi želite?

Natasa

P.S. pozabila sem se prijaviti, pol pa ....
Odgovori