lp
Kaj ja narobe?
-
Gost
- Bobby
- Kraj: PGD Jarše - Rodica, Srednje Jarše
- Kontakt:
Gasilec se ni ustrezno opremil!!!
Predvsem mu manjka spodnji del zaščitne obleke, torej zaščitne hlače, zaščitne škornje bi tudi lahko imel.
Pa moti me predvsem skurjen zgornji del obleke...mogoče še ni tako kritično, samo po sliki sodeč bi jo lahko zamenjal.
Mislm, da je to vse
lp
Predvsem mu manjka spodnji del zaščitne obleke, torej zaščitne hlače, zaščitne škornje bi tudi lahko imel.
Pa moti me predvsem skurjen zgornji del obleke...mogoče še ni tako kritično, samo po sliki sodeč bi jo lahko zamenjal.
Mislm, da je to vse
lp

......in to grize me naprej v zmago zrem a ti ob meni a naslednji dan vse je to zaman ko boli o tebi ni niti sledu......
Bobby
- Mateja
- Kraj: Gorenji Logatec in občasno Topole
- Kontakt:
Ja, kako je fleten ...
Torej spodnji del zaščitne obleke - hlače, gasilski škornji (čeprav so ti podobni vojaškim ...
, kdaj je poškodba nastala, ne vemo, pa recimo gasilski pas, če ga ni že slučajno dol dal
...dasiravno smo videli, da so takšni in drugačni gasilski pasovi ...
lp, mateja
Torej spodnji del zaščitne obleke - hlače, gasilski škornji (čeprav so ti podobni vojaškim ...
lp, mateja
Optimist je človek, ki stvari ne jemlje tako tragično, kakor bi jih lahko. (Karl Valentin)
Torej Adler, ker si na novo, odgovor je treba navesti v kompletu, tako kot to delajo ostali.adler napisal/-a:poleg vsega do sedaj naštetega bi lahko nataknil še rokavice na roke
Sicer ste z odgovori kar zadeli, no, v bran nosilca opreme moram povedati, da je slika nastala z njegovim dovoljenjem po opravljeni nalogi in se res tiče samo spodnega dela opremljenosti.
Vendar je pohvalno, da opazite prav vse. Kra tako naprej.
LP
Janez
- Bobby
- Kraj: PGD Jarše - Rodica, Srednje Jarše
- Kontakt:
Mogoče bi se še oglasil glede rokavic....glede na to da je bilo konec vaje ne vem če bi bila ravno potreba da bi jih imel na rokah....v ozadju se tudi vidi čelada, ki jo nima na glavi...
Pa še dodal bi da manjka opasač
lp
Pa še dodal bi da manjka opasač
lp

......in to grize me naprej v zmago zrem a ti ob meni a naslednji dan vse je to zaman ko boli o tebi ni niti sledu......
Bobby
-
gasilec77