6000 objav
6000 objav
Nisem dolgo član tega foruma , pa vendar me je doletela čast , da sem bil tisti , ki je objavil 6000 objavo - ta je sedaj že 6002 . Vse čestitke vsem snovalcem foruma in vsem , ki na njem sodelujejo . Samo tako naprej , naj se izmenjujejo mnenja in izkušnje kot doslej . BRAVO !
Ni nam lahko - še težje nam bo
Čestitke Tona
za okroglo objavo
kot pa si sam napisal, gredo čestitke vsem sodelujočim. Upam, da se bo krog članstva še razširil, da nam bo zastavljeno čimveč vprašanj na katere bomo seveda skušali odgovoriti, s tem pa tudi povečati zanimanje za teme, ki se objavlajo na forumu.
Prav tako pa bo še naprej potrebno budno spremljati dogodke s fotoaparatom, kajti tudi galerija ima kar lepo število obiskov, katerih bo kmalu 250.000, kar pa tudi ni mačji kašelj.
Torej, gremo naprej!
LP
Janez
Prav tako pa bo še naprej potrebno budno spremljati dogodke s fotoaparatom, kajti tudi galerija ima kar lepo število obiskov, katerih bo kmalu 250.000, kar pa tudi ni mačji kašelj.
Torej, gremo naprej!
LP
Janez
Re: 6000 objav
Sedaj jih je že 6000+1000=7000, vse čestitkeTona napisal/-a:Nisem dolgo član tega foruma , pa vendar me je doletela čast , da sem bil tisti , ki je objavil 6000 objavo
Pa kar tako naprej