vsaka dodatna roka zelo dobrodošla
Vabljeni v čim večjem številu.
Moderator: Always Cvi-Cek
Bomo raje betoniralimiran napisal/-a:Jutri, 28.7.2006 "bomo" ob 17.00 batonirali oglasno desko, tako da bi bila vsaka dodatna roka zelo dobrodošla![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A ne bi bilo pred tem potrebno zagotoviti nadomestno parkirišče za kolesa in motorje?janez napisal/-a: Ampak se nisem javil za to, ampak, če se že betonira, bi postavili še dva droga na vsako stran poti ob koncu parkirišča proti igrišču, tako, da bi lahko mes napeli verigo, ki bi preprečevala dostop motoristom in kolesarjem.
Ne vem, če si ti pravi naslov, Janez, da to odpustiš. Se mi zdi, da sta z Miranom kar nekako izenačena, kar se pravopisnih napak tiče...janez napisal/-a:Oproščeno, važno da mi sistem galerij obvladuješmiran napisal/-a:Slovenščina ni moja vrlina PRIZNAM![]()
.
LP
Janez
Kdaj boste pa progo do konca opleli?miran napisal/-a:Jutri, 28.7.2006 "bomo" ob 17.00 betonirali oglasno desko, tako da bi bila
vsaka dodatna roka zelo dobrodošla![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
V planu je naslednji teden, dan in čas pa bosta še določenaAlways Cvi-Cek napisal/-a:Kdaj boste pa progo do konca opleli?miran napisal/-a:Jutri, 28.7.2006 "bomo" ob 17.00 betonirali oglasno desko, tako da bi bila
vsaka dodatna roka zelo dobrodošla![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A to računate, da bo trava že tolk velika, da se bo dala pokositmiran napisal/-a:V planu je naslednji teden, dan in čas pa bosta še določena![]()
Hvala, hvala; a bo kakšna medalja tud padla?miran napisal/-a: Moram pa še javno pohvaliti Blaža, saj brez njegove pridnosti in volje na športnem igrišču nebi bilo narejeno mnogo reči.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()