Hvala lepa
Hvala lepa
Hm, kako naj lepo napišem?
Zahvaljujem se Slavki, Petru, Miranu (sosedoma) in seveda Janezu (Hrinovmu) za lep preostanek nedelje. Ker ce ne bi resili tistega ptička, bi moja hci pokopala mene (psihično). Pubertetniki vcasih znajo ubijalsko muciti svoje starse...
Plus tega pa kot je Janez rekel: Pustimo ziveti, da lahko zivimo.
Hvala vsem štirim, kremšnite kot obljubljeno v soboto na tekmovanju v Loki,
če se seveda maksimalno potrudite, a ne!
Lep in uspešen, predvsem pa brez kakšnih intervencij!
Zahvaljujem se Slavki, Petru, Miranu (sosedoma) in seveda Janezu (Hrinovmu) za lep preostanek nedelje. Ker ce ne bi resili tistega ptička, bi moja hci pokopala mene (psihično). Pubertetniki vcasih znajo ubijalsko muciti svoje starse...
Plus tega pa kot je Janez rekel: Pustimo ziveti, da lahko zivimo.
Hvala vsem štirim, kremšnite kot obljubljeno v soboto na tekmovanju v Loki,
če se seveda maksimalno potrudite, a ne!
Lep in uspešen, predvsem pa brez kakšnih intervencij!
Re: Hvala lepa
natasa napisal/-a: Hvala vsem štirim, kremšnite kot obljubljeno v soboto na tekmovanju v Loki,
!
LP
Janez
Hm, tekmovanje je mimo
Slavka je prišla z dopusta, Miran tud še mal okrog hiše hod, Janez je glih kar fasado naredu, edin za Petra ne vem, če je prisoten. Pa saj bo pa Janez za dva kremšnite pojedel....
Skratka: Če ste za, bi jih jaz v četrtek pod našo marabelo postregla. Ura večerna, recmo 18-ih?
Za zamudne obresti je dvojna porcija. A bo v redu?
Lp, N.
Slavka je prišla z dopusta, Miran tud še mal okrog hiše hod, Janez je glih kar fasado naredu, edin za Petra ne vem, če je prisoten. Pa saj bo pa Janez za dva kremšnite pojedel....
Skratka: Če ste za, bi jih jaz v četrtek pod našo marabelo postregla. Ura večerna, recmo 18-ih?
Za zamudne obresti je dvojna porcija. A bo v redu?
Lp, N.
Ja, špica, edino uro za vsak slučaj na 19. prestavimo, da jaz s štajerske pridem. Torej v četrtek nič ne jem, samo na kremšnite čakam in, če je so zamudne obresti vredne dvojne porcije, pa če kdo manjka, se bom pa mogoče le enkrat kremšnit najedelnatasa napisal/-a: Skratka: Če ste za, bi jih jaz v četrtek pod našo marabelo postregla. Ura večerna, recmo 18-ih?![]()
Lp, N.
LP
Janez
Lisen to me carfuly! To ni za kolesarje, ampak so rešil ptiča! Tle si pa ti žal manjkalgasilec77 napisal/-a:Čeprav nisem bil fizično prisoten, sem pa zeloooooooo mislil na vse kolesarje, na dan kolesarjenj.![]()
A to kaj velja?
![]()
lp
dušan
Življenje je radosten ples. Vsak dan je dragocen, bolj kot dan prej.
Točno tako se je zgodilo. No, ne čisto točno, malo sem zamujal, ampak iz opravičljivih razlogov. Ampak zamudil nisem nič in se takoj lotil dela in prva kremšnita je padla po sistemu "sad ga vidiš, sad ga ne vidiš"natasa napisal/-a:Ob 19. uri so kremšnite pod marabelo!
Naredil sem sicer eno napako, pozabil sem namreč fotoaparat, ampak je Nataša rekla, da je tako kar prav, da smo že tička dost slikal, kremšnite pa ni treba. Ampak, za kremšnite bi se še strinjal, tisto drugo pecivo bi moral pa obvezno slikat, saj ga še nikoli videl nisem, kaj šele, da bi ga jedel.
Potem, ko bi ga pa lahko slikal, ga je pa že zmanjkalo
V glavnem, tiček veselo leta naokoli, mi smo se najedli kremšnit in peciva in vsi smo zadovoljni.
Hvala Nataša, bomo še kaj priskočili na pomoč, če bo treba
LP
Janez
Evo, eno slikco sem pa le dobil, da bsote videli, kakšne dobrote so čakale hrabre reševalce ptička

Torej za vmes, med kremšnitami, smo jedli pecivo, ki je na sliki levo in je videti tako kot rumenjak. Vam rečem, česa tako dobrega še nisem jedel, pa sem že kar nekaj sladkega poizkusil.
Vsa čast ustvarjalcem, tudi biskvita zraven se verjetno ne bi branil, zato se priporočam, če se bo še kdaj kaj peklo
LP
Janez
Torej za vmes, med kremšnitami, smo jedli pecivo, ki je na sliki levo in je videti tako kot rumenjak. Vam rečem, česa tako dobrega še nisem jedel, pa sem že kar nekaj sladkega poizkusil.
Vsa čast ustvarjalcem, tudi biskvita zraven se verjetno ne bi branil, zato se priporočam, če se bo še kdaj kaj peklo
LP
Janez