Balinarji

Moderator: Romana

Uporabniški avatar
janez
Kraj: Topole

Balinarji

Odgovor Napisal/-a janez »

Zadnje čase smo govorili samo o odbojki in popolnoma zapostavili balinarje. Ampak po zagnanosti bi morali imeti kar svojo rubriko, saj so poleg rednega udejstvovanja v igri poskrbeli tudi za končno podobo balinišča, kar ste lahko opazili, no za tiste ki ne zahajate prav pogosto na igrišče pa je tukaj slikca:

Slika

Tako sta Slavko Grilc in Stane Dacar pripravila kovinsko ogrodje za postavitev lesene ograje s košarami za krogle na konceh balinišča, kjer se je spet angažiral Slavko in pa seveda mojster za les Bogdan Urankar. Čopiče za barvanje betonskega zidu pa sta v roke vzela Slavko in Zdravko, tako, da je sedaj balinišče pripravljeno tudi za mednarodna srečanja :D .

Sicer pa je balinarska sekcija obljubila, da bo po zgledu odbojkarjev v nedeljo na sporedu balinarski turnir, kjer bo tudi nagradni sklad večji :D .

Spet bo zanimivo :grin: .

LP

Janez 8-)
Uporabniški avatar
gasilec77
Kraj: ljutomer

Odgovor Napisal/-a gasilec77 »

A je na vidiku balinarjenje? rad bi se pridružil, da probam to čudo tehnike :grin: .

lp

dušan :grin:
Taktika brez tehnike je brez moči,
tehnika brez taktike je brez smisla.
Uporabniški avatar
janez

Ja, zdaj bo pa že kar čas. Po moje bi lahko balinišče imelo otvoritveni špil v nedeljo, tam nekje po 16. uri, ko se malo odpočijemo od pohoda.

Če pa že ravno ne bo balinanja, gr4eš pa lahko na pohod z nami :D .

LP

Janez 8-)
Uporabniški avatar
gasilec77

kako kaže? Vreme je že, volja tudi.. ampak...........? :sad: :shock: :-x

lp

Uporabniški avatar
janez

Jah, saj veš, tam blizu voda teče, pa je še bolj hladno :) , pri balinarjih pa ne gre, da bi jih v roke zeblo :lol: , mu kugla iz rok pade, pa na nogo, pol je pa problem :lol: :lol: :lol: :D .

Bo, bo, samo je zdajle še tolk dela na vidiku, je treba prav tam vodo napeljat, pa plato za brunarico zabetonirat, pa...

LP

Janez 8-)
Uporabniški avatar
gasilec77

A zdej pa bodo dopusti, pa spet ne bo nič s tega a ne? :oops: :oops: :lol: .

lp

Uporabniški avatar
janez

gasilec77 napisal/-a:A zdej pa bodo dopusti, pa spet ne bo nič s tega a ne? :oops: :oops: :lol: .

lp
Evo Dušan, včeraj popoldne so me klicali, ker je manjkalo igralcev za balinanje. Žal sem moral sodelovanje iz zdravstvenih razlogov odpovedati :lol: , bomo pa skušali sestaviti urnik srečanj, tako, da se boš lahko udeležil, kadar boš v Ljubljani.

LP

Janez 8-)
Uporabniški avatar
gasilec77

Mene pa zanima, ko sem se včlanil v balinarsko sekcijo, če se naprimer drugega športnega dogodka lahko udeležim ( nogomet, košarka, odbojka)?

Balinarji mal spijo še letos :D :D

lp

Uporabniški avatar
janez

gasilec77 napisal/-a:Mene pa zanima, ko sem se včlanil v balinarsko sekcijo, če se naprimer drugega športnega dogodka lahko udeležim ( nogomet, košarka, odbojka)?

Balinarji mal spijo še letos :D :D

lp

Normalno, udeležiš se lahko dejavnosti katerekoli sekcije. Balinarjem zgleda, da je prevroče in so kroglo zamnjali s kriglo :D :D :D .

LP

Janez 8-)
Uporabniški avatar
miran
Site Admin
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a miran »

Moram vprašat predsednika balinarjev, če bo kašno tekmovanje organiziral, da t'mladi pokažemo kako se sploh balina :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
janez

miran napisal/-a:Moram vprašat predsednika balinarjev, če bo kašno tekmovanje organiziral, da t'mladi pokažemo kako se sploh balina :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tralalalilili :shock: :lol: :lol: :lol: :D

LP

Janez 8-)
Always Cvi-Cek

Odgovor Napisal/-a Always Cvi-Cek »

miran napisal/-a:Moram vprašat predsednika balinarjev, če bo kašno tekmovanje organiziral, da t'mladi pokažemo kako se sploh balina :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Samo Miran, jih ne smemo preveč zmazat, da ne bojo že zdej, na začetku sezone veselja zgubil... :lol: :lol: :lol: :lol:
I'd rather learn from one bird how to sing
than teach ten thousand stars how not to dance
(E.E. Cummings)
Uporabniški avatar
janez

Always Cvi-Cek napisal/-a: Samo Miran, jih ne smemo preveč zmazat, da ne bojo že zdej, na začetku sezone veselja zgubil... :lol: :lol: :lol: :lol:
A si že manevrsko polje ta mladi pripravljate :lol: :D Itak že vnaprej veste, da so tekme proti prekaljenim balinarjem izgubljene :D

Pa vam ni treba biti nerodno, tko pač je, saj, če bi šli igrat noigomet, ste pa vi zmagovalci

Sem se pa neki spomnil, če gremo ekipa A in BI štafeto tečt, bi blo pa dobro kakšne stave pobrat, glede na rezultazt z letošnjega tekmovanja GZ Mengeš :lol: :lol: :lol: :lol: :evil: .

LP

Janez 8-)
Uporabniški avatar
miran
Site Admin
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a miran »

janez napisal/-a:Sem se pa neki spomnil, če gremo ekipa A in BI štafeto tečt, bi blo pa dobro kakšne stave pobrat, glede na rezultazt z letošnjega tekmovanja GZ Mengeš
Kaj se pa greš, sej smo bli hitrejši (pa še ogreval se nismo nč) :evil: :evil: :evil:
Uporabniški avatar
janez

miran napisal/-a: Kaj se pa greš, sej smo bli hitrejši (pa še ogreval se nismo nč) :evil: :evil: :evil:
:D :D :D Ja za 7 desetink, s tem, da jih imate vi po 25 na grbi, mi pa še enkrat več :evil: :lol: :D .

Kaj bi šele bilo, če bi se mi orenk ogrel :D .

LP

Janez 8-)
Odgovori