Ne vem kako bi začel.
Mislim pa da se vsi zavedamo,kako pomembno je čisto in ispravno vozilo.
Vsak ki sede v tuje vozilo,zelo rad vidi da je to vozilo čisto.
Prav tako pa tudi jaz.
In si odprem vrata gasilskega kombija in kaj vidim,samo svinarijo.
Zelo žalostno.
Nisem uporabljal vozila,mislim pa da bi se lahko kdaj pa kdaj tudi to očistilo tako kot sem ga jaz danes,in kot se je kamion po vsaki vaji in interveciji očistil,tudi ko je bilo novo.
Z gasilskim pozdravom NA POMOČ
čiščenje gasilskih vozil
No lepo da smo mačeli tudi to temo, ker ima tudi jaz kaj za povedati
A imamo ORODJARJA????? Imamo in to sem jaz. No orodjar je zadovžen za čiščenje in pranje tovornjaka oziroma kombija, res je in tako je tudi bilo. Skorj vsak mese sem se udesel v tovrnjaka in se odpeljal na krajšo ali dalšo trening vožnjo, ko sem pa prispel v orodjišče sem ga pa še opral. OK tovornjak je bil redno spucan in je bilo use uredu. Potem pa je prišla kakšna vaja ali intervencija, takrat bi pa bli usi radi ŠOFERJI (ane Janez). Po končani intervenciji se pa vozilo postavi v orodjišče in spet čaka, da ga bo orodjar opral. Potem pa ko jest pridem v orodjišče me pa takoj, glej Grilc kakšne avtomobile maš
. Ja kakšne, umazane. To pa zato, ker ga šofer, ki ga je vozil ni upral za seboj. Zdej je tako mišlene, sej mamo orodjajarja za to, sej ga bo on opral. Nc ga ne bo. Vsak ga bo pač moral uprati, če ga bo umazal.
Sj tole tako ne bo imelo nobenega učinka, lahko bi pa tole postavili tudi pod temo V RAZMISLEK.
A imamo ORODJARJA????? Imamo in to sem jaz. No orodjar je zadovžen za čiščenje in pranje tovornjaka oziroma kombija, res je in tako je tudi bilo. Skorj vsak mese sem se udesel v tovrnjaka in se odpeljal na krajšo ali dalšo trening vožnjo, ko sem pa prispel v orodjišče sem ga pa še opral. OK tovornjak je bil redno spucan in je bilo use uredu. Potem pa je prišla kakšna vaja ali intervencija, takrat bi pa bli usi radi ŠOFERJI (ane Janez). Po končani intervenciji se pa vozilo postavi v orodjišče in spet čaka, da ga bo orodjar opral. Potem pa ko jest pridem v orodjišče me pa takoj, glej Grilc kakšne avtomobile maš
Sj tole tako ne bo imelo nobenega učinka, lahko bi pa tole postavili tudi pod temo V RAZMISLEK.
Bi bilo za razmislek ja, imamo orodjarja, ampak ne za to, da bi čistil vozila ampak zato, da je red v orodjarni, pod kar seveda spadajo tudi očiščena vozila. Za to pa skrbijo DEŽURNI ŠOFERJI, ki jih pa niiiiiiTomaz napisal/-a: Sj tole tako ne bo imelo nobenega učinka, lahko bi pa tole postavili tudi pod temo V RAZMISLEK.
Ko pa enkrat bodo, pa ne bo več problema.
Sicer se pa zna zgoditi, da s takšno miselnostjo pride do momenta, ko v slabem vremenu ne bo nihče hotel sesti za volan vozila
Bo malo čudna situacija, a ne
LP
Janez