Mali kolesarji
Mali kolesarji
Marija, sem se namučla!
A mi lahko kdo napiše, kje hudiča zvem, kdaj se začne kolesariada za ta male?
Jaz ne najdem.
LP
A mi lahko kdo napiše, kje hudiča zvem, kdaj se začne kolesariada za ta male?
Jaz ne najdem.
LP
Ti samo vprašaj, pa vse izveš
No brez heca, vabilo za sestanek, kjer bi se prijavili za veščino kolesar in kurir je bil objavljen pred časom, žal pa ravno na dan, ko je OŠ Mengeš organizirala prirefditev "Šola tako in drugače".
Planirano je bilo, da se vabilo znova izda v tem tednu, vendar je problem, ker imajo otroci različne obveznosti, približuje se konec šolskega leta, zvečer so šmarnice, skratka, težko je organizirati tećaj tako, da bi ustrezalo večini, oziroma, da bi se ga udeležilo čim več mladine, kar je tudi namen organiziranja takšnega usposabljanja.
Kako naprej?
Predlagam, da bi obe veščini izvedli prvi teden počitnic ali pa v zadnjem tednu pred začetkom šolskega leta, saj v tem času starši običajno nimajo dopustov in so otroci prosti.
Vsekakor pa sta obe veščini zanimivi, ob uspešnem zaključku pa vsak udeleženec prejme značko in diplomo.
Toliko zaenkrat, če pa bo možno veščini izvesti do konca šolskega leta, vam bo posredovano obvestilo.
LP
Janez
No brez heca, vabilo za sestanek, kjer bi se prijavili za veščino kolesar in kurir je bil objavljen pred časom, žal pa ravno na dan, ko je OŠ Mengeš organizirala prirefditev "Šola tako in drugače".
Planirano je bilo, da se vabilo znova izda v tem tednu, vendar je problem, ker imajo otroci različne obveznosti, približuje se konec šolskega leta, zvečer so šmarnice, skratka, težko je organizirati tećaj tako, da bi ustrezalo večini, oziroma, da bi se ga udeležilo čim več mladine, kar je tudi namen organiziranja takšnega usposabljanja.
Kako naprej?
Predlagam, da bi obe veščini izvedli prvi teden počitnic ali pa v zadnjem tednu pred začetkom šolskega leta, saj v tem času starši običajno nimajo dopustov in so otroci prosti.
Vsekakor pa sta obe veščini zanimivi, ob uspešnem zaključku pa vsak udeleženec prejme značko in diplomo.
Toliko zaenkrat, če pa bo možno veščini izvesti do konca šolskega leta, vam bo posredovano obvestilo.
LP
Janez
Glede na to, da sem oz. je (Sebastijan) velik interesent, predlagam termin od 17. 06. do 23. 06. 2006 nekje.
Malo tudi po pogovoru z ostalimi. Jaz dopust planiram konec avgusta in začetek septembra (zaradi uvajanja otrok). Tko da: eni pa takoj po koncu šole, ker je še praznik vmes.
Lahko pa ob priliki kontaktiram še ostale starše interesentov. Pa sporočim, kaj so rekl.
Lep dan, dragi prijatelji dežja!
Nataša
Malo tudi po pogovoru z ostalimi. Jaz dopust planiram konec avgusta in začetek septembra (zaradi uvajanja otrok). Tko da: eni pa takoj po koncu šole, ker je še praznik vmes.
Lahko pa ob priliki kontaktiram še ostale starše interesentov. Pa sporočim, kaj so rekl.
Lep dan, dragi prijatelji dežja!
Nataša
No, če boš res lahko, boš veliko pomagala pri pripravi, saj se nam vedno zatika pri datumih oziroma času. Verjetno bi bil res najbolj primeren čas po 17. juniju, ko v šoli ne bo več kakšnih posebnih zahtev, starši pa še niso na dopustu, pa bi veščino kolesar izvedli v enem tednu s programom, ki bi obsegal nekaj teorije, praktične vožnje na poligonu, vožnja v križiščih (topolskih), turna vožnja in zaključni izpit z reševanjem testa na računalniku (20 vprašanj) in spretnostna vožnja na poligonu.natasa napisal/-a: Lahko pa ob priliki kontaktiram še ostale starše interesentov. Pa sporočim, kaj so rekl.
Nataša
Za pomoč že vnaprej hvala
Še v informacijo, PGD Mengeš in Loka sta že zaključila z veščino kolesar, tako, da smo na vrsti samo še mi.
LP
Janez
Jah, zdej se mi pa ne da več.
Tko lepo sem napisala postek... Res je bil luštkan, ampak ker sem samo ena ženska (z velko začetnico), sem se pozabla prej prijavit in glej to lumparijo....
Mi je napisal, da je ime že zaseden (
)
In zdaj se ne bom več matrala...
Štirje mladi kolesarji so za termin 17. 06. 2006 - ostali pofočkajte se!
Kje? Ah, saj bo Janez zdele takoj napisal.....
LP
Tko lepo sem napisala postek... Res je bil luštkan, ampak ker sem samo ena ženska (z velko začetnico), sem se pozabla prej prijavit in glej to lumparijo....
Mi je napisal, da je ime že zaseden (
In zdaj se ne bom več matrala...
Štirje mladi kolesarji so za termin 17. 06. 2006 - ostali pofočkajte se!
LP
Življenje je radosten ples. Vsak dan je dragocen, bolj kot dan prej.
Evo, sem že tunatasa napisal/-a: Štirje mladi kolesarji so za termin 17. 06. 2006 - ostali pofočkajte se!
LP
19. junija 2008 ob 17.00 uri
Urnik, kako bo potem izvajanje veščine potekalo, boste prejeli z obvestilom o pričetku. Bo pa prvi dan posvečen spoznavanju pravilno opremljenega kolesa (enega v vsai bomo že našli
Za vožnjo s kolesi bodo mladi potrebovali tudi čelade. Če jo kateri nima, si jo naj skuša sposoditi, sicer pa nabavite takšno, da bo prav še za izpit, ki ga opravljajo v šoli.
Zaenkrat pa hvala Nataša, štirje mladi kolesarji so evidentirani
LP
Janez
-
Gost
Ne bo problem, itak bo opravljen samo popis možnih kandidatov, kajti v nasalednjem tednu bodo še tekle priprave za tekmovanje GZ Mengeš, tako, da moramo preložiti še za 1 teden. Takrat bo pa komot ob 18. uri in ker je dan dovolj dolg, smo lahko skupaj tja do 21. ure.
Tako, da bom v ponedeljek Sebastjana kra zraven vpisal, če je prav.
LP
Janez
Tako, da bom v ponedeljek Sebastjana kra zraven vpisal, če je prav.
LP
Janez