uporaba športne ploščadi
Moderator: Always Cvi-Cek
-
Always Cvi-Cek
- Kraj: Topole
Najprej smeti. Je že res, da sta na igrišču dva koša ampak kadar se igrišče odda oziroma se bo oddajalo v najem, bo količina smeti verjetno za "majčkeno" presegla volumen tistih dveh vrečkici. Zato upam, da bo predlog o kontejnerju realiziran četudi čimprej da ne bodo potem spet "gostje," ki ne vidijo celotne slike oz. je nočejo videti, prodajali basni o treh prašičkih!!!!janez napisal/-a: Edino kar je, če kdo hoče za seboj pospraviti smeti, potem to lahko stori, saj se na igrišču nahaja vreča za odpadke v posebnem stojalu, le korak je treba narediti do tja.
Je pa tako, za vse predlagane stvari mora nekdo posredovati, vrtati, vztrajati, ponavljati, žal pa meni zmanjkuje energije in volje s strani ostalih, razen tebe, pa ni kakšnega posebnega interesa. še posebej motivacija pade ob odgovorih "ne bom" in "nočem", ki jih zadnje čase poslušam vsak dan.
Dejstvo pa je, da zna kritizirati vsak, narediti pa je nekoliko večji problem. Pa če vzameva samo predlog brunarice, zid bi moral biti že postavljen, pa o tistih obljubljenih vrženih špagah ni ne duha ne sluha. Pa smo zraven sami domači. Če pa hočeš spraviti kaj čez Občino, pa traja leto ali dve, če ne verjameš, greš lahko z mano, pa boš videl, kako stvari izgledajo pobliže.
Janez
Vam povem, če bi vsak, ki se spotakne ob delo športnega društva, namesto opazke stisnil jurja, bi kontejner lahko že stal na igrišču!!!
Preden bom karkoli rekel o zidu in vrženi špagi pa me boš moral "razsvetliti" oz. mi osvežiti spomin glede tega...
Kar se pa Občine tiče pa vem, da ti ni lahko, zato bom rade volje tudi kdaj stopil zraven k pogajanjem (
Naj pa še enkrat povem, da v nobenem od tukajšnjih prispevkov nisem želel kritizirati dela šD. Kot član sem pač odgovarjal na pripombe in izpostavil, da na igrišču manjka še ogromno stvari, opreme in objektov preden bo delo društva na njem lahko normalno steklo naprej. Verjamem, da bodo pripombe še vedno prihajale, ampak odgovor bo vedno isti, ali pač??
P.S:
NE BOM???? NOČEM???? A je tebe tudi tale dvojnost društev zmedla? Naj te spomnim, da tukaj govorimo o šD in ne o PGD......janez napisal/-a: še posebej motivacija pade ob odgovorih "ne bom" in "nočem", ki jih zadnje čase poslušam vsak dan.
I'd rather learn from one bird how to sing
than teach ten thousand stars how not to dance
(E.E. Cummings)
(E.E. Cummings)
Torej, špago naj bi vrgel mojster tesar, da se potem lahko točno pozida in ne bi nič striglo. Pa zgleda, da je mojster špago zgubil, ali pa je šel na dopust, saj v taki vročini noge najbolje počijejo v vodi, atelo pa v senci ob hladnem pirčku.Always Cvi-Cek napisal/-a: Preden bom karkoli rekel o zidu in vrženi špagi pa me boš moral "razsvetliti" oz. mi osvežiti spomin glede tega...![]()
![]()
P.S:NE BOM???? NOČEM???? A je tebe tudi tale dvojnost društev zmedla? Naj te spomnim, da tukaj govorimo o šD in ne o PGD......janez napisal/-a: še posebej motivacija pade ob odgovorih "ne bom" in "nočem", ki jih zadnje čase poslušam vsak dan.
Glede motivacije je pa tako, če ti pade na enem področju, sem žal tak, da se to preseli na vse. Kot si sam omenil, smo namreč povsod eni in isti ljudje, zato je tudi miselnost enaka. Je pa izredno škodljiva.
LP
Janez
-
Always Cvi-Cek
Bi bilo zelo fino, če bi še kdo drug do besede in posledično do bremena odgovornosti prišel ne pa da vedno eni in isti trpite....janez napisal/-a: Glede motivacije je pa tako, če ti pade na enem področju, sem žal tak, da se to preseli na vse. Kot si sam omenil, smo namreč povsod eni in isti ljudje, zato je tudi miselnost enaka. Je pa izredno škodljiva.
Janez
Več pa ne bi, ker to ne bi spadalo več v to temo, sploh pa bi blo škoda pisat objavo, ki je potem nihče ne bi mogel prebrati....
Drugače pa: Kje je pa doma ta "mojster tesar" da ga gremo kar mi malo ohladit reveža, četudi z visokim tlakom!!!!
(E.E. Cummings)
(E.E. Cummings)
Pravilnik o uporabi igrišča
V pripravi je pravilnik, ki bo vseboval nekaj pravil o vedenju na igrišču in na podlagi katerega bomo potem na igrišču obesili table, o tem kaj se sme in česa se ne sme početi na igrišču. Vsi, ki imate kakršenkoli predlog za katerega menite, da bo pripomogel, k varnosti in redu na igrišču pa naprošam, da svoje predloge posredujete na
elektronski naslov info@sd-topole.com

V pripravi je pravilnik, ki bo vseboval nekaj pravil o vedenju na igrišču in na podlagi katerega bomo potem na igrišču obesili table, o tem kaj se sme in česa se ne sme početi na igrišču. Vsi, ki imate kakršenkoli predlog za katerega menite, da bo pripomogel, k varnosti in redu na igrišču pa naprošam, da svoje predloge posredujete na
elektronski naslov info@sd-topole.com
-
Always Cvi-Cek
Re: uporaba športne ploščadi
V petek, 30. maja 2008 je igrišče od 15.00 ure dalje rezervirano za podjetje Filc iz Mengša.
V četrtek, 12. junija 2008 je igrišče od 15.00 ure dalje rezervirano za otroke iz 2B razreda O.Š. Trzin.
Ostali uporabniki naj upoštevajo rezervacijo in ne motijo udeležencev srečanj.
LP
Miran
V četrtek, 12. junija 2008 je igrišče od 15.00 ure dalje rezervirano za otroke iz 2B razreda O.Š. Trzin.
Ostali uporabniki naj upoštevajo rezervacijo in ne motijo udeležencev srečanj.
LP
Miran
Zaradi slabe vremenske napovedi, je O.Š. Trzin prestavil rezervacijo na torek 17.6.2008.miran napisal/-a:V četrtek, 12. junija 2008 je igrišče od 15.00 ure dalje rezervirano za otroke iz 2B razreda O.Š. Trzin.
V soboto, 14. junija 2008 je igrišče ves dan rezervirano za ansambel Viharnik in organizatorje prireditve Šopek za mami.
V četrtek, 28. avgusta 2008 je igrišče od 16.00 ure dalje rezervirano.
V petek, 5. septembra 2008 je igrišče od 14.00 ure dalje rezervirano za podjetje Filc Mengeš.
V petek, 5. septembra 2008 je igrišče od 14.00 ure dalje rezervirano za podjetje Filc Mengeš.
-
Always Cvi-Cek
Kot ste verjetno opazili, Miran že nekaj časa ne objavlja več zasedenosti terminov igrišča na tem forumu, saj se vsi podatki o tej temi sedaj objavljajo v koledarju na spletni strani ŠD Topole.
Še povezava: http://sd-topole.com/index.php?page=koledar
Pozdrav,
Blaž
Še povezava: http://sd-topole.com/index.php?page=koledar
Pozdrav,
Blaž
(E.E. Cummings)
(E.E. Cummings)