Mateja napisal/-a:
"Milana je kupil jabolka, hruške, banane, solato in paprike.
Še kaj, moji ljubi jezikoljubci?![]()
Mateja
LP
Janez
Ja, to sem pa čist pozabil: V tej deželi govohimo slovenskoMateja napisal/-a:Zadnjic je na veselici nanesla beseda na moj podpis pod prispevke ali poste, ceprav mi ta izraz nikakor ne "potegne" ...
Torej, prevod je - OPTIMIST JE ČLOVEK, KI STVARI NE JEMLJE TAKO TRAGIČNO, KAKRšNE SO.![]()
Lep pozdravček, Franci
A to se pravi, da je bilo puncam že pred objavo njihovega pisanja, torej na točki spajanja cevi s trojakom, jasno povedano, da bodo zaradi besed, ki jih bodo napisale in za katere v tistem času še same niso vedele da bodo napisane, ponovno soočene s sodniki??Zabret Florjan napisal/-a: Zaradi vašega pisanja, ki ga na forumu bere cela Slovenija vas bomo ponovno soočili z vsemi sodniki, ki so ocenili vaše obnašanje za neprimerno. Na točki spajanja cevi na trojak vam je bilo to jasno povedano.
Ok, dober nauk ampak kje je pa pregovor?Zabret Florjan napisal/-a:Nauk za življenje: stari pregovor pravi iščite nepravilnosti pri sebi in nato pljuvajte po drugih.
To me pa res zanima - kako se lahko užaljenost skobaca na pesmico? A vzame pručko al rabi že lestev?Zabret Florjan napisal/-a: Užaljenost je lahko tudi na pesmici, ki ste jo sestavili in je lahko predmet sodnih postopkov. Bog je pač ustvaril človeka po svoji podobi, če so vam Zabretovi zoprni, jih pač ne glejte.
Ja, pa mi resOskar je napisal:
ko omenimo seks, pa Janezu nekaj zašteka.
Če so bile, jih nalepi tukaj, lahko, da so bile spregledane.Always Cvi-Cek
Pridružen/-a: Sob Apr 2006 1:13
Objavljeno: Pon Avg 21, 2006 1:59 pm Naslov sporočila:
--------------------------------------------------------------------------------
janez je napisal/a:
Dveh zaporednih objav istega avtorja naj v bodoče ne bo!
Administrator
a prej so pa lahko bile???
Janez, tukaj je pa razvidno, da je tvoje znanje slovenskega jezika še slabše kot moje, pa že jaz sem imel ta predmet v srednji šoli komaj dve. Če bi sestavil stavek in ga dobro prebral, bi videl, da stavek pravi:janez napisal/-a:Ni pomoči, nekdo pač goni svojo, glede na razmik objav je jasno, da bi moral videti prejšno objavo in smiselno nadaljevati stavek.
Tako se stavek seveda prekine, ponavadi ga začne tisti, ki je zgrešil smisel oziroma naredil napako, toda, ker gredo vse objave samo v eni smeri, se pravi delati kraval, te možnosti tokrat pač ne bo..... ali konstruktivno kritičen podmladek, ki noče več nastopati kot marioneta in....
LP
Janez
Takoj na prvi strani ju imaš:janez napisal/-a:Če so bile, jih nalepi tukaj, lahko, da so bile spregledane.Always Cvi-Cek
Pridružen/-a: Sob Apr 2006 1:13
Objavljeno: Pon Avg 21, 2006 1:59 pm Naslov sporočila:
--------------------------------------------------------------------------------
janez je napisal/a:
Dveh zaporednih objav istega avtorja naj v bodoče ne bo!
Administrator
a prej so pa lahko bile???
Janez
janez napisal/-a:... znanjem in pogumom...
janez napisal/-a:...žrtvovati sebe in svoj prosti čas za...