Mala šola gasilstva - odgovori na vprašanje z
Kaj mi je storiti
? Torej, če bi brali temo o udeležbi mladigh gasilcev, bi bil pravilen odgovor B. Ker pa niste, pa pravilnega odgovora žal ni. Zakaj? Pri pisanju odgovorov je nastala napaka, ker sem tudi jaz delal na pamet
in sem napisal "ekipa mlajših pionirjev DMG", vendar pa pravilnik o DMG te kategorije ne opredeljuje, ampak samo "mlajšo skupino DMG".
Da ne bi bilo vroče krvi, se tokratni odgovori ne bodo upoštevali v končnem seštevku.
LP
Janez
Da ne bi bilo vroče krvi, se tokratni odgovori ne bodo upoštevali v končnem seštevku.
LP
Janez
Pa pojdimo malo k prvi pomoči. V soboto smo na srečanju članic poslušali zanimivo temo o oživljanju, kjer so nam podali nove smernice za oživljanje, se pravi umetno dihanje in zunanjo masažo srca.
1. Po kakšnem zaporedju oživljamo osebo (vpih - masaža), če to nalogo izvajamo sami:
a) 2 : 15
b) 2 : 30
c) 1 : 5
Pa še eno vprašanje (ker od prejšnega tedna ni bil dober).
2. Ali nova doktrina oživljanja za laike dovoljuje tudi samo masažo srca (brez umetnega dihanja)?
a) da
b) ne
Nekaj dela bo, torej se odgovori pregledujejo naslednji četrtek.
LP
Janez
c) odločitev prepustimo reševalcem
1. Po kakšnem zaporedju oživljamo osebo (vpih - masaža), če to nalogo izvajamo sami:
a) 2 : 15
b) 2 : 30
c) 1 : 5
Pa še eno vprašanje (ker od prejšnega tedna ni bil dober).
2. Ali nova doktrina oživljanja za laike dovoljuje tudi samo masažo srca (brez umetnega dihanja)?
a) da
b) ne
Nekaj dela bo, torej se odgovori pregledujejo naslednji četrtek.
LP
Janez
c) odločitev prepustimo reševalcem
-
Always Cvi-Cek
- Kraj: Topole
- Mateja
- Kraj: Gorenji Logatec in občasno Topole
- Kontakt:
Torej, motiti se je človeško, ampak samo zato, ker bi samo jaz imela pravilen odgovor, smo pa kar razveljavili.janez napisal/-a:Kaj mi je storiti? Torej, če bi brali temo o udeležbi mladigh gasilcev, bi bil pravilen odgovor B. Ker pa niste, pa pravilnega odgovora žal ni. Zakaj? Pri pisanju odgovorov je nastala napaka, ker sem tudi jaz delal na pamet
in sem napisal "ekipa mlajših pionirjev DMG", vendar pa pravilnik o DMG te kategorije ne opredeljuje, ampak samo "mlajšo skupino DMG".
LP
Janez
Lp, Mateja
Optimist je človek, ki stvari ne jemlje tako tragično, kakor bi jih lahko. (Karl Valentin)
Ti kar reši tale dva zadnja, sta pa 100 % pra zastavljena in delana po načelu preverjanja odgovorov.Mateja napisal/-a:[
Sicer je pa prvo načelo sestavljanja testov - preveriti vse možne odgovore.![]()
Lp, Mateja
Pri prejšnem pa, če bi kdo prebral temo o srečanju DMG, bi bili vsi odgovori B, pa ne bi nihče kompliciral. Tako pa...
LP
Janez