Podelitev diplome

Odgovori
Uporabniški avatar
janez
Kraj: Topole

Podelitev diplome

Odgovor Napisal/-a janez »

V petek, 05.05.2006 smo poleg natečajne nagrade na seji upravnega odbora podelili še tretjo diplomo Tomažu Grilcu, ki je skupaj s poveljnikom Domnom Mejačem in podpoveljnikom Primožem Mejačem že v lanskem letu uspešno opravil tečaj za poveljnika PGD.

Diplomo mu je izročil poveljnik GZ Mengše Franc Hribar

Slika

Pa da bodo vsi trije skupaj, še ostali dve slikci, posneti na občnem zboru GZ Mengeš, najprej Domen:

Slika

pa še Primož:

Slika

Še enkrat čestitke vsem trem!

LP

Janez 8-)
Gost

Odgovor Napisal/-a Gost »

Čestitke tudi iz moje strani =D> .

LP BAČO :grin:

( Sotrpin, ki je lani 6. 7. in 8. aprila, z vami "švical" na omenjenem tečaju na IG-u.)
Tona
Kraj: Brezje - MB

Odgovor Napisal/-a Tona »

Čestitke tudi iz moje strani . Zelo me veseli videti mlade člane naše organizacije ki se izobražujejo . To je znamenje da nam nič ne more do živega , to je znamenje da ima prostovoljno gasilstvo prihodnost . Bravo !
Ni nam lahko - še težje nam bo
Uporabniški avatar
Tomaz

Odgovor Napisal/-a Tomaz »

Anonymous napisal/-a:Čestitke tudi iz moje strani =D> .

LP BAČO :grin:

( Sotrpin, ki je lani 6. 7. in 8. aprila, z vami "švical" na omenjenem tečaju na IG-u.)
Hvala za čestitke

Ob enem bi pa še jaz tebi čestital, saj si tuditi vrejetno že prejel diplomo. :grin: :grin: :grin: :grin:
Uporabniški avatar
janez

Tomaz napisal/-a: Ob enem bi pa še jaz tebi čestital, saj si tuditi vrejetno že prejel diplomo. :grin: :grin: :grin: :grin:
Ja Bačo, to pa tudi mene zanima, k nam so namreč diplome romale skoraj eno leto :shock: . Seveda pa tudi tebi čestitke in uspešno delo.

LP

Janez 8-)
Gost

Odgovor Napisal/-a Gost »

janez napisal/-a:Ja Bačo, to pa tudi mene zanima, k nam so namreč diplome romale skoraj eno leto :shock: . Seveda pa tudi tebi čestitke in uspešno delo.

LP

Janez 8-)
Janez očitno smo mi še bolj bogu za hrbtom :roll: , namreč od nas štirih, ki smo bili iz Hrastnika na omenjenem tečaju, še nihče ni prejel diplome, dobili smo samo potrdilo o udeležbi na tečaju :shock: .

Tako pač je na naši preljubi GZS :( .

LP BAČO :???:
Uporabniški avatar
janez

Anonymous napisal/-a: Janez očitno smo mi še bolj bogu za hrbtom :roll: , namreč od nas štirih, ki smo bili iz Hrastnika na omenjenem tečaju, še nihče ni prejel diplome, dobili smo samo potrdilo o udeležbi na tečaju :shock: .

Tako pač je na naši preljubi GZS :( .

LP BAČO :???:
:shock: Pa to ni res, potem vse kaže, da boš diplomo dobil na občnem zboru v naslednjem letu. Sicer je važno znanje, ki si ga pridobil, ampak, majhna pozornost, itak samo v obliki papirja, pa vseeno ne škoduje.

Kako gre že tista: "saj po novem letu boljše bo - kakor za koga" :smile:

LP

Janez
Uporabniški avatar
gasilec77
Kraj: ljutomer

Odgovor Napisal/-a gasilec77 »

hhmm... jaz sem dobil diplomo v roku 5 dni od opravljenega tečaja :shock: :shock: pa verjemite, da sem še bolj s pozabljenega kraja, skoraj tam sem, kjer je Bog s prazno košaro mlatil. :D :D

lp

dušan :grin:
Taktika brez tehnike je brez moči,
tehnika brez taktike je brez smisla.
Uporabniški avatar
Hribuc
Kraj: Hribi

Odgovor Napisal/-a Hribuc »

Ja sj je vse lepo in prav sam mislm, da bi mogu bit tut Tomaž v obleki kot sta bila Domen in Primož. Le zakaj je nima?
Uporabniški avatar
Tomaz

Odgovor Napisal/-a Tomaz »

Ej ti hribuc, napiše se čestitam za diplomo, ne pa kje maš obleko.
Sj veš da sm se zredu pa je ne morm oblečt. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
janez

Hribuc napisal/-a:Ja sj je vse lepo in prav sam mislm, da bi mogu bit tut Tomaž v obleki kot sta bila Domen in Primož. Le zakaj je nima?
=D> =D> =D> =D> Tako se govori hribuc :D , no, ampak ima pa Tomaž eno majhno opravičilo. Diploma mu je bila podeljena na seji upravega odbora društva, kjer smo običajno v civilu, Primož in Domen pa sta bila na občenm zboru GZ.

Tisto o premajhni obleki je pa že mal znucana :lol: :lol: :lol: .

LP

Janez 8-)
Odgovori