Evo nas, pa smo doma

. Današnji pohod je bil prav zanimiv in zelo raznolik

, začeli smo ga namreč v soncu, končali v v plohi, ampak, ni bilo sile. je pohod odvagal več, saj smo se na Govejek in naprej na Osolnik povpeli v lepem sončnem vremenu po prelepo ozelenili naravi in naravnem cvetju. Najbol zagreti smo šli še do cerkve sv. Mohorja, odkoder je krasna razgledbna točka.
V dolino smo se pričeli vračati okoli 13. ure, nekje na sredini pa je bilo potrebno malo pospešiti, saj se je približevala ploha. No, je bolj strašilo in nihče ni bil pretirano moker, tako das mo varno prišli do avtomobilov in nato nadaljevali pot proti domu.
Udeležba je bila rekordna, pa bom skušal našeti vse po imenih, če mi bo uspelo, če ne, naj me kdo od pohodnikov popravi. Pa če začnem pri najmlajših:
Asja, Nastja, Sara, Sebastijan, Miha, Rado, Gabi, potem pa nekoliko starejši

: Nataša, Alenka, Bogdan, Slavka, Janez, Joži, Albin, Franci, Klavdija, Nataša, Angelca, Franci, Stanka, Jana in Franc.
Skupaj torej 22, kar je odlična udeležba, bom pa še po sliki preveril, če sem kakšnega izpustil.
Pogovarjali smo se že o naslednjem pohodu, ki pa bo verjetno nekoliko bližje in sicer do mlinčkov v Suhadolah, kjer bi obenem izvedli tudi čistilno akcijo.
A ker so vmes prazniki, vas bomo zarafdi planiranja kompletnih aktivnosti o pohodniški dejavnosti obveščali sproti.
LP
Janez