Reklamno snemanje

Uporabniški avatar
janez
Kraj: Topole

Reklamno snemanje

Odgovor Napisal/-a janez »

Najnovejša, zadnja in sploh najnovica :D :D :D .

Včeraj so na parkirišču našega igrišča (pa nobeden ni nič prašu :mad: )snemali reklamo za oddajo na TV Paprika, kjer bodo predvajali 20 oddaj, v katerih lahko sodelujete v kvizu, zmagovalec pa bo lahko brezplačno opravljal izpit v avtošili Matak (madonca, kar mal preveč reklame delam, a ne?).

Ampak, to še ni vse :D .

Zvezda oddaje bo povezovalka Daniela, ki se je pred kamero pogumno razgalila, tako, da jo je moral snemalec potem prositi, naj si nadene bluzo, gledalci pa v :crybaby: .

Jah, dobra mačka tale Danela ni kaj, ampak kaj, ko bo na TV oblečena :D .

Ampak tudi to še ni vse.

Glavna zvezda oddaje bo vsekakor Tomažev avto, ki je bil tako zglancan, da je kar vid jemal. In na tak zglancan lak se je naslanjala Daniela z golo kožo, pa je bil Tomaž čisti tiho, ni nič rekel, edino dihal je bolj na hitro :twisted: . Pa sedaj ne vem zakaj, a zato, ker se mu je škoda zdelo laka, ali je bilo kaj drugega :twisted: .

V glavnem, šlo je nekako tako, da je Daniela rekla če sanjate o takem avtomobilu (bravo Tomaž) in da v njem manjkate samo še vi, potem sodelujte....

Ampak, pol je šla pa k drugmu avtu, tisto pa ni več zanimivo.

Ja, tko je blo, jaz sem mogu pa čakat, me niso pustil trave kosit za mladinsko progo. Seveda sem jim stojne ure mastno zaračunal, pa so kar plačali ;-) . Se kar splača sedeti in opazovati.

Ampak, kolikšen honorar je potem dobil šele Tomaž :shock: . Če bi računali recimo po gasilskem ceniku, je avto 12.000,00 SIT na uro, ura Tomaža pa 3.500,00, pa če je vse skupaj trajalo 4 ure je to 60.000,00 SIT.

Bo za kakšno rudno stisnil, pa men kakšno pico dol spustil, a ne Tomaž :D

LP

Janez
Uporabniški avatar
janez

A ja, pa še slaba novica: bil sem brez fotoaparata :cry: :cry: :cry: .

LP

Janez 8-)
Uporabniški avatar
Bobby
Kraj: PGD Jarše - Rodica, Srednje Jarše
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Bobby »

janez napisal/-a:A ja, pa še slaba novica: bil sem brez fotoaparata :cry: :cry: :cry: .

LP

Janez 8-)
lol Janez noooo.... :sad: ...eno najbolj zanimivih dogajanj v Topolah ti pa brez fotoaparata.... :crybaby:

A je kdo drug meu fotoaparat??? :D

lp :cool:
Slika

......in to grize me naprej v zmago zrem a ti ob meni a naslednji dan vse je to zaman ko boli o tebi ni niti sledu......

Bobby
Uporabniški avatar
miran
Site Admin
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a miran »

Bom jaz zrihtu fotke, sem jih že včer vidu :D :D :D :D

L.P.
Uporabniški avatar
Tomaz

Odgovor Napisal/-a Tomaz »

Maj povem, da fotke so in če boste pridni bodo tudi objavljene....
Uporabniški avatar
Bobby
Kontakt:

Bomo pridni... :D :angel4: :thumbleft:

Slika

......in to grize me naprej v zmago zrem a ti ob meni a naslednji dan vse je to zaman ko boli o tebi ni niti sledu......

Bobby
Uporabniški avatar
janez

Sem že priden :angel5: :angel7: :angel12: :D .

Drugač pa Boby, jaz sem šel travo kosit, pa nisembil nič reprezentančno oblečen :D . Čevlji od barve brez šnernic, šmiraste kavbojke, prešvicana majica, so mislil, da sem z romskega naselja prišel in da kosilnico na odpad peljem :D .

Še dobro, da me je Tomaž hotel poznati, če ne me še mimo ne bi spustili :grin: . Pa še koristil sem jim, da sem jim malo slovnico popravljal, čeprav me brhko dekletce ni kaj prida šljivilo. Pa kaj bi z revežem, ki še za čevlje nima :sad: ;-)

Torej zdaj veš, zakaj ni bilo fotoaparata. Ampak, važno je, da se obetajo slike :D

LP

Janez 8-)
Uporabniški avatar
Mateja
Kraj: Gorenji Logatec in občasno Topole
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mateja »

janez napisal/-a:Pa še koristil sem jim, da sem jim malo slovnico popravljal, čeprav me brhko dekletce ni kaj prida šljivilo. Pa kaj bi z revežem, ki še za čevlje nima :sad: ;-)

No, kako je to v nasi druzini razvito :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Optimist je človek, ki stvari ne jemlje tako tragično, kakor bi jih lahko. (Karl Valentin)
Uporabniški avatar
janez

Mateja napisal/-a:
No, kako je to v nasi druzini razvito :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:D :D Ena od "cvetk": "Ali ste se zmeraj hoteli popeljati v takem vozilu?"(in pokaže na Tomažev avto, sebveda) :D .

No, pa smo ta "zmeraj" kar ene prakrat ponavljali na "vedno" ali " že od nekdaj" itd.do končnega uspeha :D .

LP

Janez :D
Uporabniški avatar
Mateja
Kraj: Gorenji Logatec in občasno Topole
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mateja »

Potem je morala biti pa zelo lepa, ce ni znala niti osnovnega stavka skupaj spravit :eek: :twisted:

A je uspelo pravilno? :(

Lp, M.
Optimist je človek, ki stvari ne jemlje tako tragično, kakor bi jih lahko. (Karl Valentin)
Uporabniški avatar
Bobby
Kontakt:

Mateja napisal/-a:Potem je morala biti pa zelo lepa, ce ni znala niti osnovnega stavka skupaj spravit :eek: :twisted:
Al pa zlo blond :P :evil:

Slika

Bobby
Uporabniški avatar
janez

Mateja napisal/-a:A je uspelo pravilno? :(

Lp, M.
No ja, za silo bo šlo :D .

Pa blond je bla tud Boby :evil: .

LP

Janez 8-)
mira

Odgovor Napisal/-a mira »

Za informacijo, reklama se že vrti na TV paprika :eek:
Uporabniški avatar
janez

mira napisal/-a:Za informacijo, reklama se že vrti na TV paprika :eek:
Presneto, jaz je ne dobim, vseeno me pa zanima, ali so Danielco oblekli, ali slekli :D :D :D .

LP

Janez 8-)
mira

Odgovor Napisal/-a mira »

je bila kar oblečena :flower:
Odgovori