Novi vodja na Igu

Odgovori
Uporabniški avatar
janez
Kraj: Topole

Novi vodja na Igu

Odgovor Napisal/-a janez »

Sicer objava sodi bolj v novice, ampak ker je zelo pomembna za usposabljanje, je bolj primerna tukaj.

V IC na Igu je namreč s 1. marcem nastopil službo v vlogi novega vodja za usposabljanje gasilcev Milan Dubrovac.

Predstavitveno objavo si lahko ogledate na naslednji povezavi:

http://www.gasilci.org/modules/news/art ... oryid=1492

Večina gasilcev (predvsem mlajše, pa tudi srednje generacije) iz našega društva je Milana lahko spoznala na usposabljanjih na Igu, zato ga ni potrebno posebej predstavljati, saj smo vsi vedno z zanimanjem spremljali njegova predavanja in inštruktaže.

Upam, da mu novo delovno mesto ne bo odvzelo toliko časa, da bi dosedanje inštruktorsko delo povsem opustil, tako, da se bomo še srečevali, vsekakor pa je imenovanje za vodjo dobra napoved za nov pristop k usposabljanju gasilcev in tudi upanje, da bo končno zaživela tudi Gasilska šola v kateri bodo programi izobraževanja enakovredni s poklicnimi, to pa je garancija za uspešno delo prostovoljcev tudi v bodoče.

Naj mu tudi na tem forumu zaželimo vso srečo pri uresničevanju njegovega programa.

LP

Janez 8-)
Uporabniški avatar
gasilec77
Kraj: ljutomer

Odgovor Napisal/-a gasilec77 »

Tudi sam poznam Milana, nekajkrat je bil gost v našem društvu, pa učil me je v šoli tehnično reševanje. Z njegovimi predavanji sem bil izredno zadovoljen, zato mu tudi jaz iskreno čestitam, ker je sprejel ta izziv, ter upam, da bo ostal tak kot je, naš Milan.

boljšega kandidata si trenutno ne upam napovedat, kot je Milan, ob tej priložnosti, pa bi pohvalil tudi dosedanjega vodja Janeza Hočevarja, ki je svojo nalogo opravil dobro, če ne odlično!

Janez tebi čestitke, da si Slovensko gasilstvo dvignil na nivo,
Milan, tebi pa vse dobro, ter novim zmgam naproti!

čestitke obema

lp

dušan :grin:
Taktika brez tehnike je brez moči,
tehnika brez taktike je brez smisla.
Uporabniški avatar
janez

gasilec77 napisal/-a:!
Janez tebi čestitke, da si Slovensko gasilstvo dvignil na nivo,
Milan, tebi pa vse dobro, ter novim zmgam naproti!

čestitke obema
lp
Uf, Dušan :o :o :o hvala, hvala, nekaj sem se res trudil, kako uspešno sicer ne vem, vsekakor pa se strinjam s tabo glede Milana, saj sem bil pravzaprav tudi sam njegov učenec (ali pa vajenec :) ). Če bi imeli še ene 10 milanov, potem bi se gasuilerija hitreje obračala na bolje, upam pa, da bomo že v par letih prav po zaslugi gasilske šole razpolagali z večjim številom ustrezno usposobljenega kadra, ki bo imel ustrezno težo proti Upravi za zaščito in reševanje, s tem pa bomo pridobili na avtonomiji, kar v prevodu pomeni: Večja usobljenost, več znanja, večja samostojnost, več denarja.

Pa še, da me dobre vile uslišijo :grin: .

LP

Janez 8-)
Uporabniški avatar
gasilec77

hehe, :D :D , mislil sem Janez Hočevar :D :D ....

Saj ti si tudi vrede no :D :D

lp

Uporabniški avatar
janez

gasilec77 napisal/-a:hehe, :D :D , mislil sem Janez Hočevar :D :D ....
Saj ti si tudi vrede no :D :D

lp
Se mi je zdelo, da nekaj ne more štimati, namreč mene običajno samo kritizirajo :D in na pohvale nisem kaj dosti vajen :???:

Š edobro, drugače bi se lahko še prevzel :lol: :grin:

LP

Janez 8-)
atego

Odgovor Napisal/-a atego »

Janes kritizirajo lahko le tistega ki nekaj dela. saj sam veš da konju ki ne vleče voza nemoreš naložiti tovora. Tudi jas sem v Ljutomeru zmeraj kritiziran razen od Dušana in poveknika ne. :lol:
Uporabniški avatar
gasilec77

atego napisal/-a:Janes kritizirajo lahko le tistega ki nekaj dela. saj sam veš da konju ki ne vleče voza nemoreš naložiti tovora. Tudi jas sem v Ljutomeru zmeraj kritiziran razen od Dušana in poveknika ne. :lol:

Ne vem, zakaj bi ljudi, ki delajo, pomagajo,niti enkrat ne manjkajo na vajah, pride na vsako intervencijo, naredi, kar se mu naroči, kritiziral?.. Želim si le, da bi se še drugi enkrat prebudili, ter naredili vsaj 30%, tega kar atego naredi.

Zame si bil, si, pa boš eden najboljših gasilcev v našem društvu. :grin:

lp

Uporabniški avatar
janez

atego napisal/-a:Janes kritizirajo lahko le tistega ki nekaj dela. saj sam veš da konju ki ne vleče voza nemoreš naložiti tovora. :lol:
:D Za dobrim konjem se kadi, pravimo na našem koncu :grin: . Ne saj ni hudega, ampak nekateri pač ne poznajo predpisov in mislijo, da je naziv "prostovoljno" zaradi tega, da delaš takrat, ko ti paše. Pa žal ni tako, namreč prostovoljen je samo vstop, potem se je pa treba držati zakonskih določil. Ampak to nekaterim povzroča strašne težave, za kar pa morajo najti krivca. Ta je pa vedno pri roki :evil: :D .

LP

Janez 8-)
Odgovori