Gasilski občni zbor 24.02.2006

atego
Kraj: ljutomer

Odgovor Napisal/-a atego »

ja gasilec77 če pa je potrebno tudi počistiti kaj ostane da se ne pokvati :oops: :o
Uporabniški avatar
oskar
Kraj: Gorca

Odgovor Napisal/-a oskar »

Najprej bi rad povedal to , da se ne mislim niti malo vmešavat v delo vašega društva, ki deluje zelo uspešno v kar sem se lansko leto prepričal na lastne oči
in ušesa. Spoznal sem tudi nekaj vaših članov in članic in to mi ne bo nikoli žal.

Kaj vam hočem povedet:

1. Poročila na našem koncu že doooooolgo združujemo v največ tri ! :D
2. Občni zbor , kot najvišji organ društva in občni zbor kot celoten presek dela v enem letu pa gasilci V CIVILNI OBLEKI , vidite tega vam nikoli ne bom oprostil. Tu izgovora ni krajnci moji ! :eek: :(

Pa brez zamere in upam , da sem vam za nasledje leto dal nekaj malega za razmišljat. :grin:
ni nam lahko
Uporabniški avatar
janez
Kraj: Topole

Odgovor Napisal/-a janez »

oskar napisal/-a: Kaj vam hočem povedet:

1. Poročila na našem koncu že doooooolgo združujemo v največ tri ! :D
2. Občni zbor , kot najvišji organ društva in občni zbor kot celoten presek dela v enem letu pa gasilci V CIVILNI OBLEKI , vidite tega vam nikoli ne bom oprostil. Tu izgovora ni krajnci moji ! :eek: :(

Pa brez zamere in upam , da sem vam za nasledje leto dal nekaj malega za razmišljat. :grin:
Evo Oskar, na prvo točko ti že kar pritrdilono odgovarjam :grin: , predsednica komisije za članice je namreč v poročilu povedala, da se počutijo enakovredne moških in da delamo skupaj, torej gredo v poročilo poveljnika.

Veterane bomo razdelili predsedniku s področja organizacijskega delovanja, tekmovalni del pa poveljniku. Za mladinsko komisijo pa ne vem, tam je pa delo tako obsežno, da bi ga težko naprtili predsedniku in poveljniku (sploh zato, ker ga jaz pišem :lol: ) in so vsi veseli, ko začnem brati :evil: :D .

No, tajnik in blagajnik morata ostati, prav pa je, da se oglasi tudi nadzorni odbor in častno razsodišče, ta dva namreč ne vzameta veliko časa :D .

Tudi sam namreč izhajam iz stališča, da je poročanje potrebno racionalizirati, žal se je prijela navada iz navodil naše "vrhuške", da naj bi poročali kar vsi, posledica pa je, da se posamezne zadeve slišijo po petkrat, kakšna pomembna se pa izpusti.

Ampak, kot sem rekel, drugo leto bomo mi tako, kot smo včasih.

Glede uniform, tu pa ne bo šlo. Glede na število članstva jih namreč ni dovolj in bi bil videz enako pisan.

Je pa še en vzrok in to upravičen :D . Po zboru je namreč na vrsti klobasa. Če špricne po kavbojkah ali puloverju, vržeš v pralni stroj, pa je urejeno. Uniforma mora pa v čistilnico, saj se pri nas gasilci v uniformah ne smejo pojavljati z veseličnimi meniji :lol: :D .

Tako, da v društvu ostajamo v civilu, na nivoju zveze smo pa v uniformah, tam je namreč pečenka, pa ni takšne nevarnosti :grin: .

LP

Janez 8-)
Uporabniški avatar
oskar

Janez , oprosti , kar si napisal pod točko 2 so samo izgovori. Pa nič hudega, jaz pač še v živjenju nisem bil na gasilskem občnem zboru kjer so vsi v civilu in se mi je to zdelo zelo nenavadno. Pa jaz pač povem kar mislim, zato bom pa šel z ročnikom v penzijo ! :grin:
ni nam lahko
Uporabniški avatar
janez

oskar napisal/-a:Janez , oprosti , kar si napisal pod točko 2 so samo izgovori. Pa nič hudega, jaz pač še v živjenju nisem bil na gasilskem občnem zboru kjer so vsi v civilu in se mi je to zdelo zelo nenavadno. Pa jaz pač povem kar mislim, zato bom pa šel z ročnikom v penzijo ! :grin:
Ne, ne, je že v redu, tvoja pripomba je namreč zelo dobrodošla, saj se bomo o njej tudi pogovarjali, čeprav verjetno ne ravno uspešno. Tale naš ljubljanski konec (ali pa naša okolica) se namreč ne more navaditi na uniforme na takem zboru, pa potem zgledamo bolj kot ribiči.

Saj pravim mogoče bo pa tole kaj pomagalo :D .

LP

Janez 8-)
Uporabniški avatar
oskar

Me veseli tvoje razmišljanje. Sem želel še kakšno fotko prilepit pa ne vem kako in kam ?
ni nam lahko
Uporabniški avatar
janez

oskar napisal/-a:Me veseli tvoje razmišljanje. Sem želel še kakšno fotko prilepit pa ne vem kako in kam ?
Aha, pri nas so pa fotke res problem, to obvladuje naš adminsitrator. Je pa menda tako, da slike ne moreš lepiti iz datoteke, ampak mora biti na spletu, potem tam izbereš možnost kopiranja, pritisneš img, vstaviš sliko in zaključiš z img. To je to, pa da vidiš eno slikco:

Slika

Ni sicer z občnega zbora, je pa dober odraz mojega trenutnega stanja, saj veš zakaj :evil:

LP

Janez 8-)
Uporabniški avatar
oskar

Ali lahko tole fotko uporabim v temi Učimo se na ABC ?
ni nam lahko
Uporabniški avatar
janez

oskar napisal/-a:Ali lahko tole fotko uporabim v temi Učimo se na ABC ?
Ni problema, me prav zanima, kakšna bodo vprašanja :shock: :D .

LP

Janez 8-)
Odgovori