Mateja napisal/-a:Vetrogončič - ja, Janez Mencinger je napisal celo povest s tem naslovom. priporočam v branje, je zelo zabavna, pa tudi poučna!
Se fejst nasmejiš!
lp, Mateja
Hehe, jaz bom počakal, da janez prebere, pa napiše obnovo... martina?... kak to mislila, po "celju dišiš"? zdej ne vem, al jarše, al rodica, al celje........ al kej?
lp od radovednega
dušan
Taktika brez tehnike je brez moči,
tehnika brez taktike je brez smisla.
gasilec77 napisal/-a:
Hehe, jaz bom počakal, da janez prebere, pa napiše obnovo... martina?... kak to mislila, po "celju dišiš"? zdej ne vem, al jarše, al rodica, al celje........ al kej?
lp od radovednega
dušan
Dušan....izvira iz okolice Celja.....doma v Jaršah.....članica PGD Jarše - Rodica.
lp
......in to grize me naprej v zmago zrem a ti ob meni a naslednji dan vse je to zaman ko boli o tebi ni niti sledu......
miran napisal/-a:Mateja, Tomaž pravi da se ne bo več oglašal na forum, ker mu vedno popravjaš slovnične napake
Dajte ga nehat srat s slovenščino. Na pravilno rabo je potrebno paziti samo tistim, ki sodelujejo v temi "Nadaljuj stavek", pa še tam je zadnje čase zatišje.
Poleg tega je slovnici namenjena tale tema, kjer se lahko "prepucavamo", v ostalih se pa zaradi mene objavlja "piši kao što govoriš, pa te razumije cijeli svet".
Vse objave, ki se bodo v drugih temah nanašale na slovnico, bodo izbrisane. Torej Tomaž, mislim, da še nisi dal odgovora v temi "Kaj je narobe'", rok je do danes zvečer, zato pohiti.
LP
Janez
No, a ni vse eno kdo zbriše objavo, mislim da je bilo dovolj jasno povedano iz Janezove strani, da bojo take objave izbrisane.