Stopnice

Odgovori
Uporabniški avatar
janez
Kraj: Topole

Stopnice

Odgovor Napisal/-a janez »

Na pomoč! Stpnice v gasilkem domu so mi odpeljali :shock: :lol: :lol: :lol: , zdaj sem pa v življenski nevarnosti, ko grem na internet :shock: .

Ampak vse za dobro informativnega sistema :D , če me pa ene pol dneva ne bo ven, naj pa le vsak dan eden proti večeru v hodnik pogleda. Za vsak slučaj :???: .

LP

Janez 8-)
peter

Odgovor Napisal/-a peter »

:D zgodil se je čudež :smile:
stopnice so se zopet pojavile čez noč.
so take kot nove. hvala lepa mojstru in vsem kateri ste poskrbeli, da so se stopnice zopet postavile v dobro formo.
:razz: morda bi bilo dobro napisati, da uporaba derez in drugih ostrih in usranih predmetov na stopnišču ni dovoljena :grin:
pa poglejmo koliko časa bodo ostale stopnice nepoškodovane
naj dežurni fotogrf naredi slike sedaj ko so nove, da bodo naši zanamci ali pa celo mi čez leto in dan vedeli kakšne lepe stopnice smo imeli

lep dan ,pa malo pazimo na stopnice
mira

Odgovor Napisal/-a mira »

Peter, ali ne boš uvedel obvezna uporaba copatov :razz: ali pa vsaj kakšno zaščito za stopnice
Uporabniški avatar
janez

peter napisal/-a:naj dežurni fotogrf naredi slike sedaj ko so nove, da bodo naši zanamci ali pa celo mi čez leto in dan vedeli kakšne lepe stopnice smo imeli

lep dan ,pa malo pazimo na stopnice
Bo vse zadokumentirano, zdaj ko se še svetijo :D Jaz bi reku, da jih je res škoda uporabljat :lol: :D . Kaj če bi dvigalo postavili :cool: :shock: :grin: .

Ni slaba ideja, a ne, sploh za mladino, ki jih štenge utrudijo ;-) \:D/ .

LP

Janez 8-)
Uporabniški avatar
miran
Site Admin
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a miran »

Kva pa zdej govoriš, sej sem te zadnič vidu kako si ves zadihan do vrha pršu

:lol: :lol: :lol:
peter

:oops: bomo uvedli elektronsko evidentiranje prisotnosti, potem pa tisti :
- ki je največkrat v domu (gre po stopnicah)
- ali pa tisti, ki je zadnji oz. najmanjkrat v domu, zadolžen za čiščenje stopnic :D
če ne umažeš , ti ni treba čistiti ali ne :D
nekaj tehničnih ugotovitev:
- optimalna temperatura v zaprtem delavnem prostoru je cca 20 stopnj celzija. zvišanje temperature za 1(eno stopinjo) pomeni povečanje porabe za 6% ,tri stopinje skoraj 20% povečanje porabe.
ker smo v spomladanskih mesecih , bo potrebno razmisliti o tem, da se radiatorji malo pripirajo ali pa zapirajo in se odprejo šele pol ure pred tem , ko se prične z delom v sejni sobi,radiator se(pripre) oz.zapre ko se zapusti delovni prostor(sejno sobo(vsaj enega ,če ne oba)

pa še sonce bo kmalu začelo greti

lep pomladanski pozdrav :lol:
Uporabniški avatar
janez

miran napisal/-a:Kva pa zdej govoriš, sej sem te zadnič vidu kako si ves zadihan do vrha pršu

:lol: :lol: :lol:
A to si me takrat na Veliki planini vidu :D . Ja tam sem bil pa res mal zadihan, ker sem tekel gor :lol: :lol: :lol: :grin: .

LP

Janez 8-)
Uporabniški avatar
janez

peter napisal/-a: - ki je največkrat v domu (gre po stopnicah)

lep pomladanski pozdrav :lol:
Ja, jaz zdaj čistilno krpo kar s seboj prinesem, ko grem iz rčunalniškega kotička, pa pobrišem za sabej. Da pa imam dela čim manj, stopim šele na vsako tretjo stopnico :D :lol: :lol: :evil: :D .

Glede pomladanskega pozdrava pa še mal počaki, po mojem bomo še sneg kidal :shock: .

LP

Janez 8-)
peter

zdravo,
zadel si žebljiček na glavico.
sedaj ko ti nosiš krpo, daješ dober zgled, tako da bodo tudi ostali uporabniki videli kako lepo je počiščeno.
potem pa lahko na občnem zboru zamenjamo hišnika :D
saj ne bo več potrebe po čiščenju :razz:
glede nato, da kopljejo kanalizacijo, boš potreboval tudi mokro in suho krpo, za odstranitev madežev od zemlje,katera se ti bo prilepila na potplate, ko boš pešečil po dvorišču oz.občinski poti :D :smile:
sonce že prihaja
Uporabniški avatar
janez

peter napisal/-a:potem pa lahko na občnem zboru zamenjamo hišnika :D
saj ne bo več potrebe po čiščenju :razz:
Hišnika lahko zamenjamo :D , ampak gospodarja bomo pa kar obdržal :D :D :D , če ne drugega, nadzor bo še vedno potreben, pa upravljanje s prostori, da se strokovno izrazim, pa še kaj bi se našlo, nič bat :D .

LP

Janez 8-)
Uporabniški avatar
gasilec77
Kraj: ljutomer

Odgovor Napisal/-a gasilec77 »

:D :D, a za OZ pa boste kr v garaži, da ne boste umazali stopnic? Ali boste nabavili sobne copate za vse?.. Ali imate to v lastni režiji? :D :D :D

lp
dušan :grin:
Taktika brez tehnike je brez moči,
tehnika brez taktike je brez smisla.
Uporabniški avatar
janez

gasilec77 napisal/-a::D :D, a za OZ pa boste kr v garaži, da ne boste umazali stopnic? Ali boste nabavili sobne copate za vse?.. Ali imate to v lastni režiji? :D :D :D

lp
dušan :grin:
Je še tretja varianta, da stopnice pokrijemo z, recimo, časopisnim papirjem :D , saj bo zelo nerodno, da na vabilo napišemo "vljudno vas naprošamo, da s seboj prinesete copate :shock: :lol: :D "

Drugač je pa treba stopnice čim več uporabljat, dokler so pod garancijo, ko enkrat poteče, bo prepozno :D . Lahko bi kar eno tekmovanje naredil, kdo v najkrajšem času 5 x preteče stopnice gor in dol :lol: .

Za nagrado še ne vem, ampak lahko bi bila za prvo mesto triletna, za drugo dvoletna in za tretje enoletna oprostitev čiščenja stopnišča :D .

Madonca, kaj mam idej, še več kot Kardelj :D .

LP

Janez 8-)
Uporabniški avatar
miran
Site Admin
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a miran »

janez napisal/-a:Lahko bi kar eno tekmovanje naredil, kdo v najkrajšem času 5 x preteče stopnice gor in dol :lol: .
Te ideje je pa Peter pomoje zlo vesel :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
Mateja
Kraj: Gorenji Logatec in občasno Topole
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mateja »

miran napisal/-a:
janez napisal/-a:Lahko bi kar eno tekmovanje naredil, kdo v najkrajšem času 5 x preteče stopnice gor in dol :lol: .
Te ideje je pa Peter pomoje zlo vesel :lol: :lol: :lol:
Ja, že ves dan skače do stropa! :sad:
Optimist je človek, ki stvari ne jemlje tako tragično, kakor bi jih lahko. (Karl Valentin)
dolfe
Kraj: topole

Odgovor Napisal/-a dolfe »

ja ja tudi jaz sem opazil da so na novo furnirane,
saj je treba zdej nogo viši dvignt:uf,uf ,no pa veselo na :-... :walk:
Odgovori