Novosti na spletni strani

Odgovori
Uporabniški avatar
Bobby
Kraj: PGD Jarše - Rodica, Srednje Jarše
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Bobby »

janez napisal/-a:
Kje je pa kaj "akcije" :D :D :D , ne boš rekel, da ste sam cerkvice gledal :evil: :evil: :lol: :lol: :D :D .

LP

Janez 8-)
Kkšno fotko pa lahko tud za svoj arhiv obdrži :razz:

lp :D
Slika

......in to grize me naprej v zmago zrem a ti ob meni a naslednji dan vse je to zaman ko boli o tebi ni niti sledu......

Bobby
Uporabniški avatar
miran
Site Admin
Kraj: Topole
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a miran »

Bobby napisal/-a:
janez napisal/-a:
Kje je pa kaj "akcije" :D :D :D , ne boš rekel, da ste sam cerkvice gledal :evil: :evil: :lol: :lol: :D :D .

LP

Janez 8-)
Kkšno fotko pa lahko tud za svoj arhiv obdrži :razz:

Bravo Bobby =D> =D> =D> =D> =D> =D>
Uporabniški avatar
janez

Odgovor Napisal/-a janez »

Bobby napisal/-a: Kkšno fotko pa lahko tud za svoj arhiv obdrži :razz:

Dobro je treba deliti :evil: :evil: :lol: :lol: :D :D . Sem Štumfka včeraj vidu, je še zmeraj pod vtisom :evil: :D .

LP

Janez 8-)
Uporabniški avatar
janez

Objavljeni sta dve novi galeriji slik in sicer s sankaškega tekmovanja:

http://www.pgd-topole.si/galerija/thumb ... ?album=202

in

podelitve nagrad zadnjega tromesečja za natečaj "Kaj je narobe?"

http://www.pgd-topole.si/galerija/thumb ... ?album=203

LP

Janez 8-)
Uporabniški avatar
janez

S sankaškega tekmovanja nam je poslal slike tudi Dušan, tako, kot jih je zabeležil na svoj fotoaparat. Slike so dodane že obstoječi galeriji s sankanja
od tele številke naprej:

http://www.pgd-topole.si/galerija/displ ... 202&pos=86

Prijeten ogled!

LP

Janez 8-)
Uporabniški avatar
janez

Na novo je dodano nekaj slik, ki so nastale pri delu v orodišču in jih dobite na tejle povezavi:

http://www.pgd-topole.si/galerija/thumb ... ?album=204

Pod aktualno pa si lahko kliknete na vabilo za ustanovni občni zbor Športnega društva, ki bo v soboto, 18. februarja 2006 ob 18.00 uri v prostorih PGD Topole.

Vabilo pa je objavljeno tudi v športni temi, tako, da ga boste težko spregledali, vsi ga pa v naslednjih dneh prejmete tudi na dom.

LP

Janez 8-)
Uporabniški avatar
janez

No, s pošiljko škatelj za mladinsko delavnico mi je gasilec 77 poslal tudi ličen koledar za leto 2006, ki ga je izdala Gasilska zveza Ljutomer. Koledar je dvanajst listen in predstavlja PGD-je v občinah Vežej, Ljutomer in Razkrižje.

Na svakem listu je poleg fotografij tudi kakšna preventivna misle, še posebej pa so zanimiva navodila o požarni varnosti, ki so na hrbtni strani koledarja, kjer se opredeljujejo različne nevarnosti od požarov doma, v gozdu, kmetijah, delovnem okolju, itd.

Dušana sem prosil, če bi nam ta navodila posredoval na našem forumu, saj so pisana na vsem razumljiv način, predsvem pa uporabna.

Zato se bo tudi nekoliko spremenila oblika foruma, saj moramo dodati temo Preventiva, kjer bo takšnim prispevkom mesto. Kako in kaj bo oblikovano,pa zdajle hitim k Miranu, da zadevo čimprej postavi, tako, da bomo lahko pridobivali nova znanja in informacije iz preventive požarnega varstva, ki je pomemben element zaščite in reševanja.

LP
Janez 8-)
Uporabniški avatar
gasilec77
Kraj: ljutomer

Odgovor Napisal/-a gasilec77 »

janez... Sem v nizkem startu, miška ogreta, misli pa že tudi na tem, da napišemo kaj v tej smeri, upam, da bo objav kar nekaj, saj bo pomagala vsem občanom in občankam Topol, pa verjamem, da vsakemu obiskovalcu foruma.

:D :D , čakam.

lp iz "gripaste" Štajerske......

dušan
Zadnjič spremenil gasilec77, dne Sr Feb 15, 2006 7:43 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Taktika brez tehnike je brez moči,
tehnika brez taktike je brez smisla.
Uporabniški avatar
miran
Site Admin
Kontakt:

gasilec77 napisal/-a:janez... Sem v nizkem startu, miška ogreta, misli pa že tudi na tem, da napišemo kaj v tej smeri, upam, da bo objav, kar nekaj, saj bo pomagala vsem občanom in občankam Topol, pa verjamem, da vsakemu obiskovalcu foruma.

:D :D , čakam.

lp iz "gripaste" Štajerske......

dušan
Jaz tud čakam, Janeza pa od nikoder, mogeče se je še v kakšni oštariji vstavil :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
gasilec77

:D :D , prepričan sem, da ob soku premišljuje, kaj bi še lahko naredil, da bi zmagal na natečaju za pustno masko :D :D
Uporabniški avatar
janez

Evo, dela polno kapo :shock: , kakšna oštarija :D . Čeprav se najboljše ideje rojevajo prav tam :occasion5: :D . Če ne bi bilo oštarij, ne bi imeli 8. februarja državnega praznika :D :lol: :lol: :D .

No, ampak, evo, Miran je že odprl temo Preventiva, kjer se bodo nahajale teme, ki nas bodo poučevale, kaj storiti, da do požara ali nesreče ne pride, pa tudi navodila, kako ukrepati, če se to kljub vsem upoštevanjem navodil zgodi.

Ideja je, kot sem dejal, s koledarja GZ Ljutomer, ki mi ga je poslal Dušan. Sicer mu bo mesto v gasilskem domu, no, na hitro pa sem naredil dve slikci in sicer naslovno stran in pa navodila, za katere sem Dušana prosil, če jih bo objavljal v temi Preventiva.

No, pa poglejmo (malo mi je nagajala svetloba, sem moral uporabljati fleš):

Slika

Slika

Torej, navodila iz Požarne varnosti, če si ti da Dušan, lahko kar začneš objavljati :D . Pa ni treba vseh naenkrat. Vsak dan eno, tako, da si bodo obiskovalci foruma kakšno stvar tudi zapomnili :grin:

LP

Janez 8-)
Uporabniški avatar
janez

janez napisal/-a: Torej, navodila iz Požarne varnosti, če si ti da Dušan, lahko kar začneš objavljati :D . Pa ni treba vseh naenkrat. Vsak dan eno, tako, da si bodo obiskovalci foruma kakšno stvar tudi zapomnili :grin:

LP

Janez 8-)
No, jaz tukaj pišem, Dušan je pa ta čas že marljivo tipkal :D . No nič hudega, ampak preberite si pa le, verjemite da ne bo škodovalo :read2:

LP

Janez 8-)
Uporabniški avatar
gasilec77

janez napisal/-a:
janez napisal/-a: Torej, navodila iz Požarne varnosti, če si ti da Dušan, lahko kar začneš objavljati :D . Pa ni treba vseh naenkrat. Vsak dan eno, tako, da si bodo obiskovalci foruma kakšno stvar tudi zapomnili :grin:

LP

Janez 8-)
No, jaz tukaj pišem, Dušan je pa ta čas že marljivo tipkal :D . No nič hudega, ampak preberite si pa le, verjemite da ne bo škodovalo :read2:

LP

Janez 8-)

hehe, sej sem napisal, da sem doma, v nizkem štartu..... :D :D :D

dušan
Uporabniški avatar
janez

gasilec77 napisal/-a:

dušan
Vidim, vidim, jaz komaj dohajam, vse zastavice so zelene :D :D .

LP

Janez 8-)
Uporabniški avatar
miran
Site Admin
Kontakt:

janez napisal/-a:
gasilec77 napisal/-a:

dušan
Vidim, vidim, jaz komaj dohajam, vse zastavice so zelene :D :D .

LP

Janez 8-)
Ampak res !!!

:eek: :eek: :D :D
Odgovori