Vesele urice 2010

Moderator: Romana

Uporabniški avatar
miran
Site Admin
Kraj: Topole
Kontakt:

Vesele urice 2010

Odgovor Napisal/-a miran »

Športno društvo Topole v mesecu avgustu za vse mlade do 16. leta starosti organizira vesele urice za otroke.
Urice bodo potekale na športni ploščadi v Topolah, kjer se bodo mladi družili in predvsem zabavali ob
raznih športnih igrah (nogomet, košarka, odbojka, balinčkanje, med dvema ognjama, …).
Udeležba je za vse otroke brezplačna, vse starše pa naprošamo, da otroke primerno obujejo.

Prvič se dobimo v torek 10.8.2008 ob 18.uri na športni ploščadi, ko se bomo dogovorili tudi za vse nadaljne termine.

Lp
Miran
Uporabniški avatar
miran
Site Admin
Kontakt:

Re: Vesele urice 2010

Danes je na razporedu pohod na Mengeško kočo, dobimo se ob 17.00 in ne ob 18.00 kot je pisalo na vabilu.

Se vidimo.

Lp
Miran
Uporabniški avatar
Romana

Odgovor Napisal/-a Romana »

Danes je bila na sporedu kolesarska preizkušnja, ki sta jo pripravili moto in kolesarska sekcija. Večina zaslug gre moto sekciji, ki je že v pretekih letih pripravljala ta del veselih uric - spretnostno vožnjo med ovirami, s kolesom.
Pomerilo se je devet otrok, vseh starosti. Za ogrevanje in spoznavanje proge je vsak dvakrat prevozil progo. Potem je sledila še vožnja okoli ovir, z merjenem časa. Malo večji otroci so ta del vzeli precej za res, tisti malo manjši pa so uživali v zavijanju med stožci. Če zapišem po kolesarsko: od "maratoncev, ki tekmujejo na čas", do "tapravih izletnikov, ki vedo kaj je uživanje na kolesu". :grin:

Na koncu je sledila še podelitev medalj, ki so jih prejeli vsi, saj so prav vsi dobro opravili s progo. =D>

Vsa pohvala še članom moto sekcije: Tone je poskrbel za organizacijo, načrt proge, beleženje rezultatov... Slavko za stožce, Andrej se je kar dobro sprehodil s plastenko vodo in jo je pridno prenašal na začetno točko, Matevž je imel malo manj dela z deščicami, Zdravko pa je pridno pritiskal na štoparico.
Meni pa je preostal foto del in težnje: "Ja, kje so pa čelade?" :D
Kje vse so, vam bodo zaupali otroci sami, sem prepričana, da jih bodo drugo leto vsi prinesli s seboj. ;-)

Fotke bo Miran objavil v galeriji... nekaj jih pa moram dodati še sem:
zbiranje ... A bi se mi kdo nasmehnil? Itak, da ne, če težim s čeladami:)
zbiranje ... A bi se mi kdo nasmehnil? Itak, da ne, če težim s čeladami:)
1_19082010.JPG (104.38 KiB) Pogledano 6417 krat
ovire niso delale težav
ovire niso delale težav
2_19082010.JPG (104.89 KiB) Pogledano 6418 krat
nekaterim najtežja ovira
nekaterim najtežja ovira
3_19082010.JPG (115.15 KiB) Pogledano 6418 krat
tadva je pa treba pohvaliti... ja zaradi čelade vendar:)
tadva je pa treba pohvaliti... ja zaradi čelade vendar:)
4_19082010.JPG (113.27 KiB) Pogledano 6415 krat
med stožci...
med stožci...
5_19082010.JPG (99.97 KiB) Pogledano 6415 krat
čakajoč na rezultate...
čakajoč na rezultate...
6_19082010.JPG (123.95 KiB) Pogledano 6417 krat
skupinska za spomin
skupinska za spomin
7_19082010.JPG (123.97 KiB) Pogledano 6415 krat
Uporabniški avatar
miran
Site Admin
Kontakt:

Si me prehitela s slikami Romana ;) ;) ;) ;)

Celotna galerijo letošnjih veselih uric pa lahko spremljate na tej povezavi : http://www.pgd-topole.si/galerija/thumb ... ?album=524

Lp
Miran
Always Cvi-Cek

Odgovor Napisal/-a Always Cvi-Cek »

Romana napisal/-a: Vsa pohvala še članom moto sekcije: Tone je poskrbel za organizacijo, načrt proge, beleženje rezultatov... Slavko za stožce, Andrej se je kar dobro sprehodil s plastenko vodo in jo je pridno prenašal na začetno točko, Matevž je imel malo manj dela z deščicami, Zdravko pa je pridno pritiskal na štoparico.
Meni pa je preostal foto del in težnje: "Ja, kje so pa čelade?" :D

Tole sicer pišem z rahlo zamudo, ampak tudi z moje strani pohvala in zahvala Romani ter članom Moto sekcije za organizacijo in izvedbo spretnostne vožnje v okviru veselih uric. Pohvaliti gre seveda tudi vodje ostalih aktivnosti, brez katerih veselih uric gotovo ne bi bilo.

To pišem predvsem zato, ker vem, da ima večina vseh, ki sodelujete pri teh aktivnostih tudi druge obveznosti, a si vseeno vzamete čas za delo z mladino.

Še enkrat hvala in lep pozdrav!

Blaž
I'd rather learn from one bird how to sing
than teach ten thousand stars how not to dance
(E.E. Cummings)
Odgovori