Glede omejitve hitrosti je bilo napisano:
Da so Topole postale cona 30 je pa z vidika varnosti mogoče ok, ampak priznajte, 40 ali 50 km/h se da peljat - toliko velja za naselja po Sloveniji. In če se nekega dne odločijo, da nam bodo merili hitrost ( vedno jo najraje tam, kjer krši skoraj vsak, pa četudi le za 10 km/h) se bomo spet jezili tisti, ki bomo kaznovani. Sploh recimo pri vožnji 45km/h, kar predstavlja prekoračitev hitrosti za 50% in najbrž so kazni "mile" v takem primeru. Torej tukaj onim, ki so se odločili o tem znaku ne dam prav.
No, naj povem, da se že nekaj časa trudim, da bi že ob začetku table za naselje peljala 30 km/h, pa mi nekako ne uspeva - slej ko prej se povzpne do 40 in tja do 50 km/h. Pa se ne oziram na tiste, ki mi "poblendajo", češ "kaj mečkam" ali pa me še celo prehitjo, kar je najbrž bolj nevarno kot, če bi oba peljala malo več. No saj, večinoma vozimo po zmožnostih, torej, če je preozko tudi koga počakamo ali on nas, ne glede na omejitev.Ne glede na to, da je cona 30 sedaj skozi cele Topole, res potrebna je recimo od Anžeta do Komarja, potem se da nadaljevati 40 - ali pa res 40 in to skozi celo vas. Saj to je prej bilo, ko so pa razširili cesto, se je pa pospešilo tudi drvenje skozi vas.
In glede na nove kazni, ki se nam obetajo, se mi pač poraja vprašanje, če nismo sami sebi naredili "medvedjo uslugo".

Omejitev hitrosti ima seveda svoj namen in prav je tako, pa vendar vsi vemo, da ti najraje pomerijo hitrost 100 ali 200 m od table za konec naselja, torej bomo plačevali precej visoke kazni, če bomo peljali npr. 50 km/h, kar je za naselja v splošnem neka sprejemljiva hitrost. Tako so včasih počeli pri bivšem Tamizu (od kar je tam semafor, ki upočasni vožnjo; vemo, da tam hitrosti ne merijo več) in še vedno merijo hitrosti 150 m pred koncem Žej (pa ne vem, če so na teh mestih sploh nesreče - saj naj bi konec koncev s tem preprečevali nesreče). Pogosto neživljensko, se mi zdi?
Skratka, namen tega mojega posta je predvsem v tem, da bi mogoče kdo od članov vaškega odbora (pa tudi ostali, seveda) zapisal mnenje le-tega ter razloge za in proti - in mogoče tudi temi o prometni ureditvi v novem letu namenimo bolj podrobno opredelitev (in ne generalno). Pogosto namreč opazim, da vozniki tam, kjer so elektronske table, ki ti sporočajo koliko voziš, zmanjšajo hitrost na omejeno - uporabnikom bolj prijazno?
Za konec: da ne bom narobe razumljena, naj dodam, da sem absolutno proti divjanju in izsiljevanju na cestah, vendar pa ni nič narobe, če smo pri postavljanju znakov (kot tudi kaznovanju) realni. Naj bodo resnično namenjeni preprečevanju nesreč in opozarjanju udeležencev v prometu.
In če sem lahko še malo firbčna, koliko vozite vi?