Asocijacije... (2)
Re: Asocijacije... (2)
vinska klet - teran
- Mateja
- Kraj: Gorenji Logatec in občasno Topole
- Kontakt:
teran - Milan (gasilski kolega)
Optimist je človek, ki stvari ne jemlje tako tragično, kakor bi jih lahko. (Karl Valentin)
Milan - piknik
dež - poplave
poplave - potopna črpaka
potopna črpalka - črpanje
črpanje - vino
vino - veselica
veselica - sazas 
Taktika brez tehnike je brez moči,
tehnika brez taktike je brez smisla.
TO SEM ČAKAL VES ČAS- DOMIŠLJIJA IN HUMOR ! Bravo gasilec 77gasilec77 napisal/-a:veselica - sazas
palme-obala, to ve vsak !!!
sazu - barabe
ni nam lahko
Ok, sedaj ne vem, zakaj si se " upecal" name.... če je problem, se da kako drugače povedati, ni pa mi potrebno sekat tu nekega sarkazma.....
Lepo nadaljevanje.... ( brez mene)........
pa lep pozdrav
dušan
Lepo nadaljevanje.... ( brez mene)........
pa lep pozdrav
dušan
Taktika brez tehnike je brez moči,
- Mateja
- Kraj: Gorenji Logatec in občasno Topole
- Kontakt:
Ah, fantje, ne hude krvi. Sploh se je pa tudi Oskar zmotil, ko je nadaljeval namesto s Sazasom - sazu -
To pa ni isto. No, na Sazuju ni nujno, da so same barabe
A začnemo z novo asociacijo
gasilec - gasilka
A začnemo z novo asociacijo
gasilec - gasilka
Optimist je človek, ki stvari ne jemlje tako tragično, kakor bi jih lahko. (Karl Valentin)
gasilka - cev
Sazasom - sazu
Tule sem naredil napako, prehitro sem tipkal, priznam.
Ampak Gasilec 77, jaz te pohvalim za domišljijo, ti pa name s polno paro ! Nekoč sem se z Janezom pogovarjal, da je dobro za to igro da so asociacije- primerjave čim bolj duhovite in izvirne in ne klasika. To nam včasih tudi uspeva. Če sem dal neke palme za primerjavo sem pač čisto slučajno naletel na gasilca77. Tu ni nič slabega mišljeno !
Glede tistih barab, pa je bolj groba, ampak poglejte Zmagota kake ven meče , še hujše !
Pa mi povejte kaj je tisti, ki mi jemlje denar iz žepa za neke avtorske pravice, ko nam igrajo Trio duo Borova vas !
Da bom od izkupička lahko kupil črpalko ?
Mišljena pa je bila sazas kot ustanova in ne posameznik !
Jaz mam vas rad, tam V Topolah in mi je žal za to kar sem povzročil in se za nekaj časa umikam !
Sem pa nedolžen ni ne prznam pa če hodite po meni !

Tule sem naredil napako, prehitro sem tipkal, priznam.
Ampak Gasilec 77, jaz te pohvalim za domišljijo, ti pa name s polno paro ! Nekoč sem se z Janezom pogovarjal, da je dobro za to igro da so asociacije- primerjave čim bolj duhovite in izvirne in ne klasika. To nam včasih tudi uspeva. Če sem dal neke palme za primerjavo sem pač čisto slučajno naletel na gasilca77. Tu ni nič slabega mišljeno !
Glede tistih barab, pa je bolj groba, ampak poglejte Zmagota kake ven meče , še hujše !
Pa mi povejte kaj je tisti, ki mi jemlje denar iz žepa za neke avtorske pravice, ko nam igrajo Trio duo Borova vas !
Da bom od izkupička lahko kupil črpalko ?
Mišljena pa je bila sazas kot ustanova in ne posameznik !
Jaz mam vas rad, tam V Topolah in mi je žal za to kar sem povzročil in se za nekaj časa umikam !
Sem pa nedolžen ni ne prznam pa če hodite po meni !
ni nam lahko