Mala šola gasilstva - odgovori na ABC (2)
- Miran Mlakar
- Mateja
- Kraj: Gorenji Logatec in občasno Topole
- Kontakt:
Re: Mala šola gasilstva - odgovori na ABC (2)
Odgovor B
Odkar je Klemen malo zrastel, mi sploh ne uspe več sesti za računalnik. Bova pa potem skupaj, je že dobil svoj prvi plastični GVC, in to takšnega z lestvijo.
Odkar je Klemen malo zrastel, mi sploh ne uspe več sesti za računalnik. Bova pa potem skupaj, je že dobil svoj prvi plastični GVC, in to takšnega z lestvijo.
Optimist je človek, ki stvari ne jemlje tako tragično, kakor bi jih lahko. (Karl Valentin)
odg B
lp
dušan
lp
dušan
Taktika brez tehnike je brez moči,
tehnika brez taktike je brez smisla.
tehnika brez taktike je brez smisla.
- Bobby
- Kraj: PGD Jarše - Rodica, Srednje Jarše
- Kontakt:
B
lp
lp

......in to grize me naprej v zmago zrem a ti ob meni a naslednji dan vse je to zaman ko boli o tebi ni niti sledu......
Bobby
Kdaj sme tekmovalec številka 1 pri vaji z ovirami zapustiti prostor med obema tarčama, postavljenimi na 65 m?
b ko svoje delo na vedrovki zaključita tekmovalca 2 in 3
Se vas ne da okol prinest, res je pravilen odgovor B
.
Naslednje vprašanje pa jutri, danes sem zmatran
LP
Janez
b ko svoje delo na vedrovki zaključita tekmovalca 2 in 3
Se vas ne da okol prinest, res je pravilen odgovor B
Naslednje vprašanje pa jutri, danes sem zmatran
LP
Janez
Janez, ni bilo časa za odgovor, preveč dela zaradi poplav.
Marko napisal/-a:Janez, ni bilo časa za odgovor, preveč dela zaradi poplav.
Enako, zato ni bilo časa za novo vprašanje.
LP
Janez
V primeru večje elementarne nesreče se organizira pomoč za prizadeta področja na nivoju države. Za področje gasilstva je to GZS, konkretneje njen poveljnik.
Ta zaprosi za pomoč poveljnike regij, regijski poveljniki poveljnike gasilskih zvez, poveljniki gasiskih zvez pa poveljnike društev, ki zagotovijo ustrezno pomoč v moštvu in tehniki.
Kako pa bi zadeva potekala, če bi se za nudenje pomoči odločil nekdo na najnižjem nivoju, se pravi poveljnik PGD?
a) obvestil bi predsednika PGD in z ekipo odšel na pomoč
b) obvsetil bi poveljnika GZS, ki bi ga razporedil na nalogo
c) obvestil bi poveljnika GZ, ki bi podatke posredoval višjemu nivoju
d) obvestil bi regijskega poveljnika, ki mu bo lažje zagotovil manj težko delo
e) kakor komu bolj ustreza
Odgovore pošljite do sobote.
LP
Janez
Ta zaprosi za pomoč poveljnike regij, regijski poveljniki poveljnike gasilskih zvez, poveljniki gasiskih zvez pa poveljnike društev, ki zagotovijo ustrezno pomoč v moštvu in tehniki.
Kako pa bi zadeva potekala, če bi se za nudenje pomoči odločil nekdo na najnižjem nivoju, se pravi poveljnik PGD?
a) obvestil bi predsednika PGD in z ekipo odšel na pomoč
b) obvsetil bi poveljnika GZS, ki bi ga razporedil na nalogo
d) obvestil bi regijskega poveljnika, ki mu bo lažje zagotovil manj težko delo
e) kakor komu bolj ustreza
Odgovore pošljite do sobote.
LP
Janez
jaz sem za C

Odg C (samo najprej je občinski poveljnik)
- Bobby
- Kraj: PGD Jarše - Rodica, Srednje Jarše
- Kontakt:
C
lp
lp

......in to grize me naprej v zmago zrem a ti ob meni a naslednji dan vse je to zaman ko boli o tebi ni niti sledu......
Bobby
- Miran Mlakar
V primeru večje elementarne nesreče se organizira pomoč za prizadeta področja na nivoju države. Za področje gasilstva je to GZS, konkretneje njen poveljnik.
Tako je, pravilen je odgovor C.
A za našo zvezo bi bil bolj primeren e), kajti hierarhija je bolj španska vas in zveze pravzaprav ne rabimo. Mogoče samo takrat, ko je treba zagotoviti denarna sredstva, drugače pa, kakor je komu milo. Žal.
Marko, res je, izpuščen je nivo občinskega poveljnika, vendar ga pri nas nimamo, saj je poveljnik GZ obenem občinski poveljnik.
LP
Janez
Tako je, pravilen je odgovor C.
A za našo zvezo bi bil bolj primeren e), kajti hierarhija je bolj španska vas in zveze pravzaprav ne rabimo. Mogoče samo takrat, ko je treba zagotoviti denarna sredstva, drugače pa, kakor je komu milo. Žal.
Marko, res je, izpuščen je nivo občinskega poveljnika, vendar ga pri nas nimamo, saj je poveljnik GZ obenem občinski poveljnik.
LP
Janez