Ena izmed stalnih rubrik revije je tudi ocenjevanje spletnih strani in tokrat sem bil nemalo presenečen, ko sem v naslovu zagledal napis http://www.pgd-topole.si, še bolj pa ko sem začel prebirati članek, saj je vsaka vrstica pomenila priznanje našemu forumu tako po vsebini, kot tudi obliki.
No, pripravljalec članka je bil pri svoji oceni res dosleden, ušla mu ni nobena podrobnost, eno od napakic je naš administrator takoj odpravil (sedaj je vaje operative zares sestavil BobbY in ne sestevil
Glede oblačkov v vremenski napovedi se pa takoj vidi, kje je v službi urednik revije
No, kljub nekaj opozorilom je najbolj razveseljiv zadnji del članka, v katerem je ocena in ta je najvišja, ki je bila podeljena do sedaj in je tudi sicer najvišja možna, to je 34 točk s komentarjem-obvezno domaće branje
Ocena je vsekakor veliko priznanje našemu administratorju Miranu, ki se vseskozi trudi za čim lepši izgled in funkcionalnost foruma, pa tudi vsem ostalim, ki soustvarjamo in sodelujemo s prispevki na forumu in v galeriji fotografij.
Hvala Ljubljanskemu gasilcu, tukaj pa je na ogled tudi članek z oceno.

LP
Janez