Te bom držal za besedoBobby napisal/-a:lahko tud za dva![]()
![]()
Super forum
Re: Super forum
Da probammiran napisal/-a:V novem forumu vaj je omogočeno tudi vstavljanje priponk v prispevek![]()
![]()
![]()
L.P.
Miran
Super Miran, pa ti si res car
.
LP
Janez
LP
Janez
janez napisal/-a:Super Miran, pa ti si res car
P.s. Kva bo GF reku na tvoje slike
Ja, lohk še njegovga tako znižamomiran napisal/-a:
![]()
![]()
![]()
![]()
P.s. Kva bo GF reku na tvoje slike![]()
![]()
![]()
LP
Janez
Res dober forum.
Čestitke
Čestitke
Ja kr uredu je tale forum, samo za avatar je pa še vedno samo 39k prostora.........
Ne ni res, povečal sem na 150x150px in velikost 440 kb, tako da sedaj lahko naložite tudi animirane avatarjeTomaz napisal/-a:Ja kr uredu je tale forum, samo za avatar je pa še vedno samo 39k prostora.........
No, še strani obrni, da bo zadnjo prvo odprlo, potem bo pa zadeva popolna
.
LP
Janez
LP
Janez
miran napisal/-a:Ne ni res, povečal sem na 150x150px in velikost 440 kb, tako da sedaj lahko naložite tudi animirane avatarjeTomaz napisal/-a:Ja kr uredu je tale forum, samo za avatar je pa še vedno samo 39k prostora.........![]()
![]()
![]()
![]()
Coooooollll
Danes sem ugotovil, da v nekaterih starejših brskalnikih foruma ne prikazuje, zato sem omogočil še en stil, ki deluje tudi v starejših brskalnikih.
S klikom na Uredi profil --> Nastavitve foruma --> lahko pod Moj stil foruma izbirate med dvema stiloma in sicer Prosilver, ki je vaš trenutni stil in pa stilom subsilver2, ki je namenjem uporabniko s starejšimi brskalniki. Ko izberete žaljeni stil s klikom na potrdi potrdite vašo izbiro.
Upam da sem s tem rešil veliko težav.
L.P. Miran
S klikom na Uredi profil --> Nastavitve foruma --> lahko pod Moj stil foruma izbirate med dvema stiloma in sicer Prosilver, ki je vaš trenutni stil in pa stilom subsilver2, ki je namenjem uporabniko s starejšimi brskalniki. Ko izberete žaljeni stil s klikom na potrdi potrdite vašo izbiro.
Upam da sem s tem rešil veliko težav.
L.P. Miran
RES TI JE USPELO
HVALA
HVALA
To si nastaviš v tvojem profilu, kjer najdeš zavihek "nastavitve foruma" -> uredi nastvitve prikaza ter nato nastaviš smer urejanja prikaza "padajoče". Tako ti potem prispevke z zadnjim datumom pokaže prve. (Upam, da si to mislil.)janez napisal/-a:No, še strani obrni, da bo zadnjo prvo odprlo, potem bo pa zadeva popolna.
Drugače mi je forum všeč, sploh ker ima precej novih funkcij (sploh ko vse raziščemo)
Pogrešam edino funkcijo "nazaj na vrh" (ali pa je ne najdem?), ki je v pomoč predvsem tam, kjer so prispevki bolj obsežni.
Lep dan vsem!
Romana
Prav to ja, sva imela včeraj z Miranom že tečaj na to temoRomana napisal/-a: To si nastaviš v tvojem profilu, kjer najdeš zavihek "nastavitve foruma" -> uredi nastvitve prikaza ter nato nastaviš smer urejanja prikaza "padajoče". Tako ti potem prispevke z zadnjim datumom pokaže prve. (Upam, da si to mislil.)
Lep dan vsem!
Romana
LP
Janez
Tomaž, do kok se ti pa obrneTomaz napisal/-a:miran napisal/-a:Ne ni res, povečal sem na 150x150px in velikost 440 kb, tako da sedaj lahko naložite tudi animirane avatarjeTomaz napisal/-a:Ja kr uredu je tale forum, samo za avatar je pa še vedno samo 39k prostora.........![]()
![]()
![]()
![]()
Coooooollll![]()
![]()
![]()
Avtoelektrika & avtodiagnostika BMW