Hvala, hvalajanez napisal/-a:
PS: Maš dobro ta novo slikco
Super forum
Če niste opazili smo v torek 12 Sep 2006 ob 01:23 pm postavili nov rekord,
saj je bilo na našem forumu istočasno kar 10 oseb
Ta dan pa je padel tudi rekord o obiskanosti spletne strani, saj jo je obiskalo kar 255 ljudi
Pa nej še kdo kaj reče http://WWW.PGD-TOPOLE.si je zakon

saj je bilo na našem forumu istočasno kar 10 oseb
Ta dan pa je padel tudi rekord o obiskanosti spletne strani, saj jo je obiskalo kar 255 ljudi
Pa nej še kdo kaj reče http://WWW.PGD-TOPOLE.si je zakon
Danes sem opravljal posodabljanje foruma, zato je bil popoldne nedosegljiv, vendar sedaj deluje spet vse normalno.
Če pa opazite kakšnega škrata pa mi to prosim sporočite na info@pgd-topole.si
L.P.
Miran

Če pa opazite kakšnega škrata pa mi to prosim sporočite na info@pgd-topole.si
L.P.
Miran
Re: Super forum
Kot lahko vidite na lastne oči, sem posodobil naš forum s čisto novo različico
Vse teme in objave so ostale nespremenjene, tako da se samo prijavite z uporabniškem imenom in geslo, ter veselo pišete objave
Dobrodošel bo vsak komentar, prav tako pa mi sporočite napake na forumu, če bo seveda do njih prišlo

Vse teme in objave so ostale nespremenjene, tako da se samo prijavite z uporabniškem imenom in geslo, ter veselo pišete objave
Dobrodošel bo vsak komentar, prav tako pa mi sporočite napake na forumu, če bo seveda do njih prišlo
V novem forumu vaj je omogočeno tudi vstavljanje priponk v prispevek
Prvi korak je klik na zavihek naloži priponko, v naslednjem koraku kliknete na Browse in izberete priponko iz vašega računalnika.
Ko datoteki dodate še komentar, kliknete na dodaj datoteko in priponka je že pripravljena za postavitev v vrstico
Sedaj lahko med tekst vašega prispevka vstavite priponko s klikom na gumb "Postavi v vrstico", ki ga najdete spodaj.
Vse skupaj je čisto enostavo, tako da kar korajžno
L.P.
Miran
Prvi korak je klik na zavihek naloži priponko, v naslednjem koraku kliknete na Browse in izberete priponko iz vašega računalnika.
Ko datoteki dodate še komentar, kliknete na dodaj datoteko in priponka je že pripravljena za postavitev v vrstico
Sedaj lahko med tekst vašega prispevka vstavite priponko s klikom na gumb "Postavi v vrstico", ki ga najdete spodaj.
Vse skupaj je čisto enostavo, tako da kar korajžno
L.P.
Miran
Za vse tiste, ki slabo vidite in si želite malo večjih črk

Lahko s klikom na : povečate ali zmanjšate velikost črk

Lahko s klikom na : povečate ali zmanjšate velikost črk
Test, test....
ta nova različica pa je nostavno super.... No, da probamo....
Ne najdem gumbka za dodajanje priponk
lp
dušan
Ne najdem gumbka za dodajanje priponk
lp
dušan
Taktika brez tehnike je brez moči,
tehnika brez taktike je brez smisla.
Poglej dva prispevka više, saj imaš slikco pripetogasilec77 napisal/-a:Ne najdem gumbka za dodajanje priponk![]()
![]()
![]()
Drugače pa pod gumbi shrani,preogled in potrdi imaš zavihek naloži priponko, poj pa po navodilih zgoraj
miran napisal/-a: Poglej dva prispevka više, saj imaš slikco pripeto![]()
![]()
![]()
Drugače pa pod gumbi shrani,preogled in potrdi imaš zavihek naloži priponko, poj pa po navodilih zgoraj![]()
Sej v tem je poanta..... Nimam. Zraven gumbka možnosti, bi moral biti gumbek dodaj priponko a ne? No, jaz tega gumbka nimam
lp
dušan
Taktika brez tehnike je brez moči,
Hmmmm, sem se logiral kot navadni uporabnik in sem še vedno imel zavihek naloži priponko zraven zavihka možnostigasilec77 napisal/-a:Sej v tem je poanta..... Nimam. Zraven gumbka možnosti, bi moral biti gumbek dodaj priponko a ne? No, jaz tega gumbka nimam
Da slišim še kakšen komentar, drugače se bova pa čez ZS zmenila
- Bobby
- Kraj: PGD Jarše - Rodica, Srednje Jarše
- Kontakt:
Fajn oblika
...sam a bi se dal mogoče avatar prestavt na levo stran....mi je tko mal čudn k je zdj na desni
lp
lp

......in to grize me naprej v zmago zrem a ti ob meni a naslednji dan vse je to zaman ko boli o tebi ni niti sledu......
Bobby
Za pir boš dalBobby napisal/-a:sam a bi se dal mogoče avatar prestavt na levo stran....mi je tko mal čudn k je zdj na desni![]()
- Bobby
- Kraj: PGD Jarše - Rodica, Srednje Jarše
- Kontakt:
lahko tud za dva

......in to grize me naprej v zmago zrem a ti ob meni a naslednji dan vse je to zaman ko boli o tebi ni niti sledu......
Bobby