Rezultati in nagrada za drugo tromesečje 2007

Odgovori
Uporabniški avatar
janez
Kraj: Topole

Rezultati in nagrada za drugo tromesečje 2007

Odgovor Napisal/-a janez »

Kot je običaj, se rezultati in nagrada objavi še v posebni temi, kar se spodobi, saj, kot je napisal Miran, so bila vprašanja drugega tromesečja mogoče res nekoliko težja, čeprav vsa je največ "počepnilo" prav pri enostavnih, recimo redovnih vajah.

Pa še rezultati:

1. Tona 14
2. gasilec 77 12
3. Oskar 11
3. Bobby 11
3. Miran Mlakar 11
4. Miran 10
5. Marko 9
5. Tomaž 9
6. Damjan 2
6. Adler 2

Takole pa sta bili včeraj v Mariboru vročeni nagradi zmagovalcu Toni in sicer zaščitne rokavice, ki jih donira PGD Topole za najbolj rednega učenca male šole in akumulatorska svetilka donatorja IVL iz Bresta za zmago v drugem tromesečju:

Slika

Žal za pijačo ni bilo časa, čeprav si ga je nagrajenec prav v ta namen rezerviral, a sem bil tokrat jaz "leteči" in je bilo treba naprej.

Ampak, nič hudega, dobro, da takšna stvar počaka in bo na vrsti kdaj v prihodnje :grin: .

LP

Janez 8-)
Tona
Kraj: Brezje - MB

Odgovor Napisal/-a Tona »

Hvala za nagrade . Kar se tiče drugega dela , ki je sedaj na žalost odpadel , pa je tako kot ti praviš - se bo že našel čas .
Ni nam lahko - še težje nam bo
Marko

Odgovor Napisal/-a Marko »

Čestitke Tona
Uporabniški avatar
Mateja
Kraj: Gorenji Logatec in občasno Topole
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mateja »

Iskrene čestitke Tona, mene (nas, logaške) so kar izključili iz foruma za nekaj časa :)

Prelep pozdravček
Optimist je človek, ki stvari ne jemlje tako tragično, kakor bi jih lahko. (Karl Valentin)
Odgovori