Odbojkarski turnir trojk - 25.6.2007
Moderator: Always Cvi-Cek
Odbojkarski turnir trojk - 25.6.2007

Zadnjič spremenil miran, dne Če Jun 28, 2007 3:03 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
oujeee želiimmm si na jamajko... pa želim si tud še kdaj z njimi igrat odbojko, ampak ne v prvem krogu
.. res ni pravice za t'gobčne, spet (tudi lani smo prvo igrali s kasnejšimi zmagovalci) nam je žreb določil zmagovalce turnirja v prvem krogu in potem sploh ne moremo igrat še s katero drugo ekipo
(men boste s takim žrebom vzel čist vso voljo do odbojke
)...
...ok, saj ne mislim jokat, k sem že velka punca (pa ne smem ane)
... in bom čist lepo pohvalila organizatorje pa vse ekipe; še posebej čestitke prvim trem ... legnede, talepi (tko so jim rekl
) in jamajka...
tko, toliko na kratko, pa lep dan!
p.s.: mogoče bi tudi pri nas lahko začeli razmišljati o drugačni obliki turnirja - npr. ekipe skozi celo poletje odigrajo vsaka z vsako,... in zaključni boji ob koncu sezone... (neki takega obstaja)
.. res ni pravice za t'gobčne, spet (tudi lani smo prvo igrali s kasnejšimi zmagovalci) nam je žreb določil zmagovalce turnirja v prvem krogu in potem sploh ne moremo igrat še s katero drugo ekipo
...ok, saj ne mislim jokat, k sem že velka punca (pa ne smem ane)
tko, toliko na kratko, pa lep dan!
p.s.: mogoče bi tudi pri nas lahko začeli razmišljati o drugačni obliki turnirja - npr. ekipe skozi celo poletje odigrajo vsaka z vsako,... in zaključni boji ob koncu sezone... (neki takega obstaja)
Romana res niste imel sreče z žrebom, prav tako kot tudi mi ne, saj smo
dobili trio adio, ki so bili na koncu drugi. Res moram pa pohvaliti vašo igro, saj ste se odlično borili
Drugače si pa že lahko od včeraj ogledate galerijo slik :
http://www.pgd-topole.si/galerija/thumb ... ?album=344
Janez je naredil res odlične posnetke, tako da sploh nisem vedel katere slike naj izbrišem

dobili trio adio, ki so bili na koncu drugi. Res moram pa pohvaliti vašo igro, saj ste se odlično borili
Drugače si pa že lahko od včeraj ogledate galerijo slik :
http://www.pgd-topole.si/galerija/thumb ... ?album=344
Janez je naredil res odlične posnetke, tako da sploh nisem vedel katere slike naj izbrišem