Eno leto male šole

Uporabniški avatar
janez
Kraj: Topole

Eno leto male šole

Odgovor Napisal/-a janez »

Uh, kaj se mi je zgodilo :shock: :lol: .

Spregledal sem obletnico male šole. Ta se je začela 6. aprila 2006, jubileja pa nismo nič praznovali :occasion5: :wav: :occasion5: :occasion4: :occasion9: :wav: :occasion9: :occasion5: :wav: :occasion9: :occasion5: :wav: :occasion9:

Ja, nekaj bo treba pogruntat, da bo bolj slovesno, pa bi za letos nagradili najbolj pridnega učenca.

To bo seveda tisti, ki je najmankrat manjkal, če pa ni nikoli, je pa sploh super. Ampak, to bo trajalo malo več časa, leto je kar dolga doba in vse odkljukati ni tako enostavno.

Mogoče bom uspel dobiti kakšnega pomočnika, če ne bo pa rezultat znan v enem tednu (upam :D )

Pa še nagrada:

Gasilske zaščitne rokavice proizvajalca Grad iz Motnika. Bo v redu? :grin:

Pa da ne pozabim, res ste bili pridni, tudi znanja je kar nekaj, kar dokazujejo dodatni krogi ob zaključkih tromesečja, zato bomo v takem slogu kar nadaljevali, čeprav se je pri novem vprašanju nekaj zataknilo. Do sedaj je odgovoril samo Oskar, ki vas včasih malo na finto vrže :grin: , pa da tokrat malo pomagam, se mi zdi, da znata biti odgovora kar pravilna :D

Torej veselo v šolo, pa še kakšnega prijatelja povabite, veča nas bo, bolj bo zanimivo in več bomo znali.

LP

Janez 8-)
Uporabniški avatar
miran
Site Admin
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a miran »

Vse pohvale ravnatelju male šole gasilstva, saj je z poučno nagradno igro res naredil naš forum še zanimivejši, kot je bil :D :D :D :D

P.s. Nč vabit prjatlov, ker na začetku sem še kakšno nagrado dobil, zdej pa tud blizu ne pridem :evil: :evil: :evil: - JOKE :lol: :lol: :lol:

:D :D :D :D
Tona
Kraj: Brezje - MB

Odgovor Napisal/-a Tona »

Eno leto učenja v šoli , no ja , nekaj znanja pa smo vsi skupaj le pridobili . Pa še ravnatelj ni tako oster , kot bi rad bil . Samo korajžno naprej v drugo leto .
Ni nam lahko - še težje nam bo
Uporabniški avatar
janez

Tona napisal/-a: Samo korajžno naprej v drugo leto .
Jaz bi že šel, pa imam samo dva učenca :lol:

No ja, bo tokrat šola odprta do petka, ker je bilo vprašanje zastavljeno z manjšo zakasnitvijo.

LP

Janez 8-)
Uporabniški avatar
Bobby
Kraj: PGD Jarše - Rodica, Srednje Jarše
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Bobby »

Vsekakor pohvale Janezu za njegovo voljo in trud, ki ga vseskozi vlaga v naše možgančke, tako da jih vedno razmigavamo :D

Janez kar se pa učencev tiče pa veš da iz malega raste veliko :grin:...bomo kmal fakulteta ratal :razz:

lp :D
Slika

......in to grize me naprej v zmago zrem a ti ob meni a naslednji dan vse je to zaman ko boli o tebi ni niti sledu......

Bobby
Uporabniški avatar
janez

Bobby napisal/-a:bomo kmal fakulteta ratal :razz:

lp :D
:grin: Pol pa kar k fotografu po slike za index :grin: .

LP

Janez 8-)
Uporabniški avatar
oskar
Kraj: Gorca

Odgovor Napisal/-a oskar »

aha, torej sem jaz na šoli kurjač ?? :D :D :grin: :grin:
Za odgovor na zadnje vprašnje sem kar sina vprašal , ki je bil malo nazaj na IGU za dihalce.
trudim se da ne gledam po knjigah, kar je cilj te teme.
Janez kar naprej tako. Sestaviti dobro vprašanje ni tako lahko kot izgleda.
Čestitke topolcem ob prvi svečki !

Šola ob koritu !

Tam nekje je šola mala,
znanja nam je novga dala,
ravnatelj je drugače že mal star,
ampak za novosti mu je mar.

Kar naprej topolci hrabri,
vsi po vrsti prite k tabli,
saj Janez ni tak strog kot zgleda,
tud njemu se polomi kreda!

ON

:grin: :grin:
ni nam lahko
Uporabniški avatar
janez

oskar napisal/-a: Tam nekje je šola mala,
znanja nam je novga dala,
ravnatelj je drugače že mal star,
ampak za novosti mu je mar.
Še dobro, da imamo Oskarja, po tejle pesmici sem takoj boljše volje :grin: . Sploh, ker je petek, 13. sem imel slabo dopoldne, je šlo res vse narobe, pa še na zvezi mi je računalniški ekran mrknil :sad: .

No ja, je občina posodila enega, da sem lahko naredil, kar je bilo potrebno, zdaj pa veselo prebiram pesmico in premišljujem o kakšnem zavitem vprašanju :grin: .

LP

Janez 8-)
Uporabniški avatar
janez

Malo je trajalo, ampak je le uspelo, čeprav mi vse miga pred očmi :grin: :eek: :grin: .

Pregledal sem namreč vse obiske v šoli od 6. aprila 2006 do 7. aprila 2007, to je obdobje enega leta.

In v enem letu v šoli NIKOLI ni manjkal TONA.

Zato mu priprada naziv najbolj marljivega učenca, ki si je z rednim obiskom več kot zaslužil tudi nagrado v obliki zaščitnih rokavic PAN 8 podjetja Grad iz Motnika.

Za mišjo lasko je enak naslov zgrešil Bobby, ki je manjkal enkrat, pa še to na začetku. Sledijo še Tomaž s petimi in Miran s šestimi izostanki, ostali pa že večkrat.

Čestitke Toni :wav: :occasion5: :wav:, pa še naprej s takšnim tempom.

Nagrado bom izročil ob mojem prvem obisku v Mariboru, prej pa rabim še številko rokavic.

LP

Janez 8-)
Uporabniški avatar
miran
Site Admin
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a miran »

Take rabimo, čestitke tudi v mojem imenu :D :D :D
Uporabniški avatar
Mateja
Kraj: Gorenji Logatec in občasno Topole
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mateja »

Bravo, iskrene čestitke - ja, v šoli ni lepo manjkat - jaz že vem kot učiteljica :) :lol: :lol: :lol:
Optimist je človek, ki stvari ne jemlje tako tragično, kakor bi jih lahko. (Karl Valentin)
Marko

Odgovor Napisal/-a Marko »

Bravo Tona. 8-)
Tona

Ja no , hvala za čestitke :oops: . Z veseljem sodelujem v tej šoli , saj v njej zveš marsikaj pametnega . Saj poznamo vsi skupaj tisto : Učimo se do smrti , umremo pa "tumasti" . In tako kot sem že napisal - Korajžno v drugo leto , po nova znanja ali pa po obnovitev starih .
Tona

Skoraj sem pozabil : Številka rokavic pa jke lahko 10 .
Uporabniški avatar
janez

Tona napisal/-a:Skoraj sem pozabil : Številka rokavic pa jke lahko 10 .
E, to vidiš, sem ti ravno hotel napista, da si pozabil na številko :D . Dobiš 10, za vsak slučaj bom imel pa s seboj še 11, če ti bo vmes kaj roka zrasla :D .

LP

Janez 8-)
Odgovori