Rezultati in nagrada za prvo tromesečje 2007

Odgovori
Uporabniški avatar
janez
Kraj: Topole

Rezultati in nagrada za prvo tromesečje 2007

Odgovor Napisal/-a janez »

Je bilo kar nekaj dela, da sem pregledal vse naloge :grin: , saj se je tokratnega šolanja udeležilo kar 22 učencev, res pa je, da so nekateri kmalu obupali in je na koncu ostalo še 9 rednih.

Borba med stalnimi udeleženci je bila kar resna in bi kmalu spet prišlo do dodatnega kroga, če ne bi bilo vmes vprašanja o suhem tlačnem preizkusu. Tam je bila cokla za vse, razen za Matejo, ki je tako odgovorila na vsa zastavljena vprašanja pravilno. Upam, da se s tem strinjate tudi ostali, ne glede na to, da je po njenem naročilo odgovarjal Marko T., saj ji na začetku mali Klemen ni pustil za računalnik :) .

Drugače pa je za las zgrešil dodatni krog Tona, tudi njemu se je "zgodil" suhi sesalni preizkus ;-) ,m moram pa reči, da je Tona eden, če že ne kar edini, ki redno obiskuje pouk in se vedno uvršča v dodatni finale ali pa tik pod vrh, tako, da že jaz držim pesti zanj, da mu bo uspelo priti tudi na vrhnjo stopničko.

Pa poglejmo, koliko pravilnih odgovorov ste poslali v prvih treh mesecih:

Mateja 13
Tona 12
Bobby 11
Marko 11
Tomaž 9
Miran 9
Oskar 7
gasilec 77 6
stunfi 6
Miran Mlakar 5
Uroš L. 2
vuf-vuf 2
dule M 2
Anže 2
gasilce 18 1
Mirček 1
brankos 1
coldich 1
Damjan 1

Nagrada sponzorja podjetja WEBO gre torej v roke Mateji, kdaj in kako bo pa povedal Klemen :grin: .

Čestitke zmagovalki, hvala vsem za obisk v šoli, sedaj so že na vrsti vprašanja drugega tromesečja in kar pridno k pouku. Se splača, lučka čaka :D .

LP

Janez 8-)
Uporabniški avatar
Tomaz

Odgovor Napisal/-a Tomaz »

Mateja vse častitke 8-) 8-) 8-) 8-)
Uporabniški avatar
janez
Kraj: Topole

Odgovor Napisal/-a janez »

Sem se spomnil, da še ni objave slikce predaje nagrade našega predsednika zmagovalke prvega tromesečja. Zgodilo se je sicer šele junija, je bilo pa zato bolj slovesno, saj je bila nagrada podeljena kar na proslavi ob Dnevu državnosti :grin:

Slika

LP

Janez 8-)
Odgovori