Oktober - mesec požarne varnosti 2005

Odgovori
Uporabniški avatar
Tomaz

Oktober - mesec požarne varnosti 2005

Odgovor Napisal/-a Tomaz »

Bliža se oktober, a imamo ze kakšne načrte kako ga bomo izpeljali????

Z vajami bi po moje lahko počasi ze začeli, zdele je še nekako toplo poj oktobra je pa že bolj deževno, pa mraz bo, pa sneg bo.

A zdej bo kakšna večja vaja v Topolah???????

Jest sem mel zadnič pomoč čas pa sem zrisal eno manjšo vajo za dva oddelka, uporabil sem GV-V2 in MV1 ter prikolico z motorko Rossenbauer.
Uporabniški avatar
janez
Kraj: Topole

Re: Oktober - mesec požarne varnosti 2005

Odgovor Napisal/-a janez »

Tomaz napisal/-a: Jest sem mel zadnič pomoč čas pa sem zrisal eno manjšo vajo za dva oddelka, uporabil sem GV-V2 in MV1 ter prikolico z motorko Rossenbauer.
Bravo Tomaž =D> =D> =D> , moram rečt da je tole kar spodbudno. No, vaje so že v planu in ker vem, da imaš ti rajši sobote, bi začeli že kar to soboto, na prvi oktobrski dan. Zastavili bi kot običajno šoferji-strojniki s sezanitvijo opreme v vozilu in njeno praktično uporabo.

Če bom uspel do konca tedna nabaviti kotno rezalko, potem bomo probali tudi malo tehničnega reševanja, pa na koncu vse skupaj zakurili in preizkusili gašenje vozila v praksi.

Vaje bi trajale od 14. do 19. ure.

Zdaj bi te pa samo prosil, ker si ti šef orodišča, da obvestiš šoferje-strojnike, pa začnemo :D .

Vaja bo pa dobroddošla, izvedli jo bomo konec meseca, ko bodo mimo usposabljanja za celotno operativno enoto, tako, da jo kar shrani, pa nič okol kazat :D .

LP

Janez 8-)
Uporabniški avatar
MATJAŽ
Kraj: TOPOLE

Odgovor Napisal/-a MATJAŽ »

TOMAŽ BAJE BI TI RAD EN AVTO GASIL SAM MAL DRGAČ KOT ŠKODO :D :D :D
Uporabniški avatar
Tomaz

Odgovor Napisal/-a Tomaz »

Kot je bilo že na začetku meseca načrtovano, bo izpeljana vaja oprative PGD Topole in sicer v

SOBOTO 4. novemra ob 18.00 na Topole 18

Vaja bo izvedena s dvema oddelkoma in dvema voziloma PGD Topole in sicer s GVV-2 (5+1 gasilcev) in MV-1 (8+1 gasilcev) ter motorno brizgalno rossenbauer.

Vsi, ki bi si vajo radi ogledali vljudno vabljeni :eek: :eek: :eek:
Odgovori