Bliža se oktober, a imamo ze kakšne načrte kako ga bomo izpeljali????
Z vajami bi po moje lahko počasi ze začeli, zdele je še nekako toplo poj oktobra je pa že bolj deževno, pa mraz bo, pa sneg bo.
A zdej bo kakšna večja vaja v Topolah???????
Jest sem mel zadnič pomoč čas pa sem zrisal eno manjšo vajo za dva oddelka, uporabil sem GV-V2 in MV1 ter prikolico z motorko Rossenbauer.
Oktober - mesec požarne varnosti 2005
Re: Oktober - mesec požarne varnosti 2005
Bravo TomažTomaz napisal/-a: Jest sem mel zadnič pomoč čas pa sem zrisal eno manjšo vajo za dva oddelka, uporabil sem GV-V2 in MV1 ter prikolico z motorko Rossenbauer.
Če bom uspel do konca tedna nabaviti kotno rezalko, potem bomo probali tudi malo tehničnega reševanja, pa na koncu vse skupaj zakurili in preizkusili gašenje vozila v praksi.
Vaje bi trajale od 14. do 19. ure.
Zdaj bi te pa samo prosil, ker si ti šef orodišča, da obvestiš šoferje-strojnike, pa začnemo
Vaja bo pa dobroddošla, izvedli jo bomo konec meseca, ko bodo mimo usposabljanja za celotno operativno enoto, tako, da jo kar shrani, pa nič okol kazat
LP
Janez
Kot je bilo že na začetku meseca načrtovano, bo izpeljana vaja oprative PGD Topole in sicer v
SOBOTO 4. novemra ob 18.00 na Topole 18
Vaja bo izvedena s dvema oddelkoma in dvema voziloma PGD Topole in sicer s GVV-2 (5+1 gasilcev) in MV-1 (8+1 gasilcev) ter motorno brizgalno rossenbauer.
Vsi, ki bi si vajo radi ogledali vljudno vabljeni

SOBOTO 4. novemra ob 18.00 na Topole 18
Vaja bo izvedena s dvema oddelkoma in dvema voziloma PGD Topole in sicer s GVV-2 (5+1 gasilcev) in MV-1 (8+1 gasilcev) ter motorno brizgalno rossenbauer.
Vsi, ki bi si vajo radi ogledali vljudno vabljeni