Zaprti odbojkarski turnir trojk 2008

Moderator: Always Cvi-Cek

Always Cvi-Cek
Kraj: Topole

Zaprti odbojkarski turnir trojk 2008

Odgovor Napisal/-a Always Cvi-Cek »

Benti, sem imel toliko dela, da se je tale zadeva kar malo izgubila na moji mizi....

Skratka, 25. 6. 2008 smo v ŠD Topole ponovno pripravili turnir trojk v odbojki na mivki, ki je odlično uspel (seveda saj smo Zgube spet zmagal :D )
Rezultate si lahko ogledate spodaj, ker pa je bilo malo manj ekip, kot bi nam ustrezalo za običajen sistem igre na izpadanje, smo ekipe razdelili v dve skupini po tri ekipe. Znotraj skupin se je vsaka ekipa pomerila z vsako, zmagovalci so se pomerili v finalu, drugouvrščeni so igrali za tretje mesto.... Bolj pa ne bom dolgovezil, ker je spodaj vse skupaj lepo narisano pa napisano 8-)

EKIPE:
GRČE (Franc Hribar, Franc BErgant, Bogdan Urankar)
ZGUBE (Gregor Bergant, Miran Grilc, Blaž Patarčec)
SIMULANTI (Boris Lorber, Anemari Tratar, Roman Tratar)
DIZLNI (Gregor Rakef, Rok Posavec, Urška Kunstelj)
ZMAGOVALCI (Rok Grilc, Sabina Leskovec, Veronika Vode)
KRNEKI (Peter Jemec, Simona Babnik, Luka Kozole)
odbojkarski turnir 25_6_08.jpg
odbojkarski turnir 25_6_08.jpg (40.29 KiB) Pogledano 4231 krat
No, po odigranih uvodnih tekmah smo se za prvo tretje in peto mesto pomerili kot sledi:

Finale:
ZGUBE 2:0 DIZLNI

Mali finale:
GRČE 2:0? ZMAGOVALCI (za tale rezultat ne bom jamčil, vem samo, da so Grče zmagali)

Do boja za peto mesto ni prišlo, ker je ekipa Krneki predčasno odšla, nad čimer se Simulanti seveda niso pritoževali (ane, Dolfe? :D )

Končni razpored je bil pa sledeč:
1. Zgube
2.Dizlni
3.Grče
4.Zmagovalci
5.Simulanti
6.Krneki

Zato, ker je hkrati potekal tudi gasilski piknik, je bil ta turnir zaprtega tipa, seveda pa bomo pripravili tudi odprti turnir, če nam bo to vreme v avgustu dopuščalo.
I'd rather learn from one bird how to sing
than teach ten thousand stars how not to dance
(E.E. Cummings)
Uporabniški avatar
miran
Site Admin
Kraj: Topole
Kontakt:

Re: Zaprti odbojkarski turnir trojk 2008

Odgovor Napisal/-a miran »

Jaz bom dodal samo še povezavo, do slik, ki so nastale na tekmovanju http://www.pgd-topole.si/galerija/thumb ... ?album=419

L.P.
Odgovori