Kaj ja narobe?

Odgovori
Uporabniški avatar
janez
Kraj: Topole

Odgovor Napisal/-a janez »

Prav veseli me, da ste vsi pravilno odgovorili na zastavljeno zadnje vprašanje, kar pomeni, da se vsaj pri tistih, ki sodelujete v temi, ta napaka ne bo pojavila v praksi.

Seveda gasilcema manjka opasač, tokrat sem tudi jaz naredil napako, saj sem gledal samo gasilca v ospredju, zadnji mi je pa ušel :D . No, vaše oči so mlajše in boljše, zato kar tako naprej.

LP

Janez 8-)
Uporabniški avatar
janez

No pa naslednja naloga, ki pa za vas seveda ne bo pretežka, saj se je gasilec lepo postavil pred objektiv. Le kaj mu manjka?

Slika

V ozadju je sicer še ena napaka, vendar slabo vidna, če jo uganete prav, sicer pa za pravilni odgovor zadostuje odgovor na prvo vprašanje.

LP

Janez 8-)
Uporabniški avatar
Bobby
Kraj: PGD Jarše - Rodica, Srednje Jarše
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Bobby »

Vsekakor gasilcu v ospredju manjkajo zaščitne hlače, lahko bi imel na rokah tudi rokavice....

Za drugega gasilca v ozadju (z oranžno palerino) bi pa rekel da bi lahko imel drugačen zašitni plašč...če že ima prave zaščitne hlače....pa rokavice mu manjkajo :D

Gasilec zraven njega pa bi lahko tudi malo poprijel za ročnik :evil:

lp :D
Slika

......in to grize me naprej v zmago zrem a ti ob meni a naslednji dan vse je to zaman ko boli o tebi ni niti sledu......

Bobby
Uporabniški avatar
JanezR
Kraj: Homec
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a JanezR »

Ja mislim da je predhodnik že sam dobro opisal vse napake.

1.) gasilec v ospredju nima zaščitnih hlač in rokavice mu binglajo na karabinu namesto na rokah + nima nobenega pametnega oz. nobenega dela!!!

2.) gasilec v ozadju ima namesto zaščitne obleke palerino, ki je dobro sredstvo v boju proti dežju ne pa pred ognjem in vročino. Na glavi ima čelado, ki ni primerna za gašenje! + nima rokavic.

3.) gasilec poleg njega čaka da bo prvemu ročnik odpihnilo iz rok in bo nato on lahko poprijel zanj.
:D

lp
JanezR
http://www.janez-ravnikar.net
Novice iz nae okolice
Uporabniški avatar
Mateja
Kraj: Gorenji Logatec in občasno Topole
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mateja »

hAHA, JanezR, a misliš, da če trikrat pošlješ odgovor, da boš zato sodeloval v žrebanju z več kupončki? :evil:

Evo Janezova hitrost je popravljena, tako, da na dodatne kupončke ni računati :grin: :grin: :grin:

Janez
8-)

Sicer pa:

1. Gasilec v ospredju je brez zaščitnih hlač, rokavice (in morda še kaj, kar se ne vidi) mu prosto (nefunkcionalno) bingljajo, gleda pa v prihodnost kot Tito včasih; Pa recimo, da on zaseda trojak in bi bil lahko malo bliže, razen če je hotel imeti poveljnika na dosegu oči :evil:

2. v ozadju je gasilec z oranžno pelerino, če je v domu zadosti zaščitnih oblek, bi lahko dal gor obleko, nima pa rokavic.

3. Gasilec poleg njega pa bi res lahko malo poprijel ročnik, da ne bi tako brezbrižno stal zraven kot Lorberjev Boris zraven mene na zadnji vaji v Topolah, da sem morala poleg cevi še njega podpirati :eek: , ni čudno, da sem bila vsa fuč! :lol:
Optimist je človek, ki stvari ne jemlje tako tragično, kakor bi jih lahko. (Karl Valentin)
Uporabniški avatar
Tomaz

Odgovor Napisal/-a Tomaz »

:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Ja gasilec v ospredju je brez zaščitnih hlač

V ozadju, pa mislim da je brez rokavic, lahko pa bi gasilcu pomagal držati ročnik.

:-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x
Uporabniški avatar
miran
Site Admin
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a miran »

Da še jaz dodam svoj odgovor, čeprav so že predhodniki ugotovili vse napake :

- gasilec v ospredju je v navadnih hlačah ne pa v zaščitnih hlač in na rokah nima rokavic

- gasilec v ozadju ima oblečeno neprimerno zaščitno obleko, na glavi ima neprimerno čelado, ter nima rokavic

- gasilec poleg njega bi lahko res malo prijel za ročnik

:D :D :D :D :D
Uporabniški avatar
JanezR
Kraj: Homec
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a JanezR »

Draga moja Mateja, oproščam se ti in vsem ostalim za moje sranje po forumu. Žal mi je nekaj PC šteknil in sem neusmiljeno pritiskal na pošlji. Rezultat je pa viden. :oops: :D

lp
http://www.janez-ravnikar.net
Novice iz nae okolice
Uporabniški avatar
janez

JanezR napisal/-a:Draga moja Mateja, oproščam se ti in vsem ostalim za moje sranje po forumu. Žal mi je nekaj PC šteknil in sem neusmiljeno pritiskal na pošlji. Rezultat je pa viden. :oops: :D

lp
Nič hudega, se da popraviti, tako, da se ne sekiraj :grin:, pa kar korajžno naprej :grin:

LP

Janez 8-)
Uporabniški avatar
adler

Odgovor Napisal/-a adler »

Gasilec v ospredju nima zaščitnih hlač in na rokah nima rokavic.

Tudi drugi gasilec, ki je v ozadju, nima primerne zaščitne opreme

Tretji gasilec bi lahko malo poprijel za ročnik.
Uporabniški avatar
Mateja
Kraj: Gorenji Logatec in občasno Topole
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mateja »

JanezR napisal/-a:Draga moja Mateja, oproščam se ti in vsem ostalim za moje sranje po forumu. Žal mi je nekaj PC šteknil in sem neusmiljeno pritiskal na pošlji. Rezultat je pa viden. :oops: :D

lp
:lol: :lol: Nič hudega, samo, da vemo, pri čem smo. Sicer pa en lep dan in danes bi morala biti nova sličica.

Lp, Mateja
Optimist je človek, ki stvari ne jemlje tako tragično, kakor bi jih lahko. (Karl Valentin)
Uporabniški avatar
janez

Mateja napisal/-a: Sicer pa en lep dan in danes bi morala biti nova sličica.

Lp, Mateja
Jutri, če smo natančni :D :D :D .

LP

Janez 8-)
Uporabniški avatar
gasilec77
Kraj: ljutomer

Odgovor Napisal/-a gasilec77 »

Ja, gasilec v ospredju bi lahko imel zaščitne hlače, rokavice na roki!!... Gasilec v ozadju, pa bi lahko držal ročnik v roki...

lp iz Ljutomera
Uporabniški avatar
janez

No, vprašanje je bilo kar prelahko, saj ste vsi opazili neustrezne hlače in okrasne rokavice.

Neobvezno vprašanje se je glasilo tudi na gasilca zadaj (ker se slabše vidi), ki dejansko na rokah nima rokavic.

Moram pa povedati, da jakna ni pelerina, ampak gasilska, sicer netipizirana, jakna, kar pa zaenkrat še ni napaka.

Da bi pa drugi gasilec tudi lahko prijel za ročnik imate pa popolnoma prav :grin: .

LP

Janez 8-)
Uporabniški avatar
janez

Pa gremo na naslednje vprašanje, ki tistim, ki se udeležujete rednih vaj operative ne bi smelo delati problemov. Tokrat moram uporabiti kar dve sliki, ki sta povezani, vendar se na eni napaka slabše vidi, na drugi je pa tudi potreben kakšen komentar :evil:

Gasilci na slikah se pripravljajo za notranji napad, pri katerem se na določen način uporablja tudi del opreme, ki je na slikah. Za katero opremo gre in kako se jo pravilno uporablja (ne gre za maske IDA)?

Slika

Slika

lp

Janez 8-)
Odgovori