Jolanda Anžel - 60 let

Odgovori
Uporabniški avatar
janez
Prispevkov: 4728
Pridružen: So Maj 28, 2005 10:40 pm
Kraj: Topole

Jolanda Anžel - 60 let

Odgovor Napisal/-a janez »

V petek, 27. oktobra 2023 je 60 let praznovala naša dolgoletna članica Jolanda Anžel. V društvo je vstopila, kot večina mladih v vasi, kot pionirka, nadaljevala kot mladinka do vstopa v vrste članic, kjer je bila vrsto let dejavna kot napadalka v tekmovalni ekipi članic A, ki je nastopala na tekmovanjih v okviru takratne GZ Domžale in številnih meddruštvenih tekmovanj po Sloveniji, prav tako pa tudi tekmovanj na nivoju države. Uspešnost ekipe, v kateri je Jolanda sodelovala se vidi po številnih pokalih na policah sejne sobe, prav tako pa tudi ekipe članic B, ki ji Jolanda priskoči na pomoč kot strojnik ali sel. Tudi sicer je bila v času, ko je društvo še prirejalo veselice vedno pri organizaciji in izvedbi, ravno tako pa pri drugih dogodkih v društvu, ki so pripomogla k prepoznavnosti in njegovemu razvoju.

Tokratni protokol voščila s strani društva je bil nekoliko drugačen, saj je članice ekipe B in mentorje Jolanda v soboto, 4. novembra 2023 povabila v prijetno gostilno Za Tun'co na Tunjiški Mlaki, kjer smo ji izrekli voščila ob njenem jubileju in izročili simbolično darilo v obliki majolke in šopek cvetja. Ob dobri hrani in napitkih ter pogovorih o različnih doživetjih, smo imeli tudi hitri tečaj iz folklornega plesa Siebenschritt in Štejeriša, saj Jolanda že vrsto let deluje tudi v folklorni skupini. Obilica smeha ob izvedbah naše koreografije je prisotne navdušila, da bi se s tovrstnimi plesi resneje pričeli ukvarjati.

Hvala za prijetno druženje v imenu vseh udeležencev!

Voščilu ob jubileju se pridružujemo tudi v imenu foruma: Jolanda, želimo ti veliko zdravja in osebne sreče, čim več lepih doživetij, tako v krogu družine in folklori kot tudi v nadaljnjem druženju z nami.

Še enkrat iskrene čestitke in vse najboljše!

:wav: :occasion4: :wav:

Janez :mozilla_cool:
praznovanje 60.jpg
praznovanje 60.jpg (68.01 KiB) Pogledano 241 krat
Odgovori