Slavko Grilc - 70 let

Odgovori
Uporabniški avatar
janez
Prispevkov: 4645
Pridružen: So Maj 28, 2005 10:40 pm
Kraj: Topole

Slavko Grilc - 70 let

Odgovor Napisal/-a janez »

V sredo, 14. julija 2021 je svoj 70-letni jubilej praznoval veteran Slavko Grilc z več kot 40 letnim stažem v društvu, v katerem je vidno kar nekaj njegovega vloženega prostovoljnega dela. Slavko je namreč kot zidarski mojster sodeloval pri gradnji gasilskega doma v skupini ostalih zidarjev in prostovoljcev, ki so skupaj opravili številne ure udarniškega dela in zagotovili dovolj prostoren dom za izvajanje gasilskih in vaških dejavnosti. Seveda je sodeloval tudi pri vseh ostalih večjih projektih med drugim urejevanju prostora pod Plešo ob postavitvi kapelice sv. Lucije in delih na športnem igrišču. Bil je član tekmovalne enote članov B 2, kjer je opravljal funkcijo desetarja, v organih društva pa je bil več kot 20 let član Nadzornega odbora. Sodeloval je tudi pri delu Športnega društva in motosekcije Veteran, kot član moškega pevskega zbora Komenda pa je rad zapel tudi v gasilski družbi. En mandat je bil tudi predsednik Vaškega odbora. Za svoje delo je poleg več gasilskih priznanj v letu 2012 prejel tudi bronasto priznanje Občine Mengeš.

Na predvečer rojstnega dne so ga obiskali predsednik društva Franc Hribar, predsednik Komisije za veterane PGD Avgust Aleš in predsednik Komisije za veterane GZ Peter Jemec, ki so mu čestitali ob jubileju in mu zaželeli vse najboljše, veliko zdravja in dobrega počutja ter užitkov v njegovem pohodniškem in motorističnih hobijih. Ob voščilu so Slavku izročili tudi spominsko darilo v obliki kipca sv. Florjana.

Sledila je še obvezna zdravica ob mizi z dobrotami, ob kateri je stekel pogovor o aktualnih dogodkih kot tudi tistih iz preteklosti, pa tudi o načrtih za prihodnje.

Zdravja in dobrega počutja v krogu družine in prijateljev Slavku želimo tudi v imenu foruma. Srečno in vse najboljše Slavko!!!

:wav: :occasion4: :occasion6: :wav:

Janez :mozilla_cool:
Priponke
slavko 70.jpg
slavko 70.jpg (81.07 KiB) Pogledano 80 krat
Odgovori