9. september 2023 - Delovna akcija v športnem parku

Odgovori
Uporabniški avatar
janez
Prispevkov: 4711
Pridružen: So Maj 28, 2005 10:40 pm
Kraj: Topole

9. september 2023 - Delovna akcija v športnem parku

Odgovor Napisal/-a janez »

Danes v soboto, 9. septembra 2023 je v športnem parku Topole potekala delovna akcija, v kateri smo odstranili naplavine celotnega igrišča, očistili kinete za odvodnjavanje asfaltirane ploščadi, odstranili poškodovane kuhinjske elemente v brunarici, prav tako tudi naplavine balinarske ploščadi. Tako je športni park za potrebe vadbe gasilsko športnih tekmovalnih disciplin usposobljen. Seveda pa je ostalo še veliko dela, da bo športni park urejen do te mere, da bo uporaben tudi za ostale dejavnosti, tako za igro otrok, kakor tudi za trening teka na atletski stezi ali igro odbojke. To pa že presega naše prostovoljno delo in je v pristojnosti občine, ki je lastnik športnega parka. Upajmo, da bo občina pridobila dovolj sredstev za obnovo, po kateri bo igrišče ponovno uporabno tako za starejše, kot tudi najmlajše.

V delovni akcijo smo sodelovali: Rok Hribar, Vinko Hribar, Matjaž Hribar, Peter Jemec, Žiga Kobold, Miha Batis, Jošt Batis, Franci Goričan, Bogdan Urankar, Miran Grilc in Janez Koncilija.

Traktor s prikolico je posodil Franc Hribar, za izdatno malico pa je poskrbel naš predsednik Klemen Filipič. Obema najlepša hvala, hvala pa tudi vsem udeležencem delovne akcije, s katero je omogočen normalni trening ekipe veteranov, ki 24. septembra odhajajo na državno prvenstvo v Gornjo Radgono.

Še enkrat hvala vsem za sodelovanje v akciji, veteranom pa uspešno pripravo in dober uspeh na tekmovanju.

Janez :mozilla_cool:
Odgovori