28. avgust 2023 - Delovna akcija čiščenja gasilskega doma

Odgovori
Uporabniški avatar
janez
Prispevkov: 4711
Pridružen: So Maj 28, 2005 10:40 pm
Kraj: Topole

28. avgust 2023 - Delovna akcija čiščenja gasilskega doma

Odgovor Napisal/-a janez »

V soboto, 28. avgusta 2023 je v in okrog gasilskega doma potekala delovna akcija, v kateri se je očistilo orodje in opremo, usposobila strojna oprema, očistila in oprala zunanjost zgradbe, počiščeni so bili tudi prostori mansarde. V akciji niso sodelovali samo gasilke in gasilci, ampak tudi vaščani in vaščanke, tako, da je bilo vzpostavljeno stanje, ki spet omogoča normalno operativno delovanje, čeprav v okrnjeni obliki zaradi poškodovanega vozila za prevoz moštva, prizadetega v poplavnem valu.

V delovni akciji so sodelovali: Klemen Filipič, Miha Špruk, Žiga Kobold, Primož Mejač, Matej Lah, Marko Lah, Klemen Lah. Avgust Aleš, Franci Zabret st., Vinko Hribar, Zvonka Hribar, Andrej Koncilija, Darinka Keržič, Janez Keržič, Robert Bergant, Žan Bergant, Bogdan Urankar, Nataša Josič, Miha Aleš (Testenov) in Rok Nahtigal.

Naknadno se je v delo vključila še Bernarda Patarčec, ki je očistila prostore v nadstropju, vključno z okni in zavesami ter globinsko očistila tapecirane stole.

Hvala vsem tudi v imenu foruma, narejeno je bilo vse, kar se je dalo, večji posegi same sanacije notranjih prostorov pritličja, pa nas še čakajo, za kar bo potrebno pridobiti finančna in materialna sredstva, pa tudi kakšnega izvajalca za opremljanje, ki ga ne moremo opraviti sami s prostovoljnim delom.

Čaka nas pa še ena akcija, predvidoma v soboto, 9. septembra 2023, ko bo na vrsti čiščenje naplavin v športnem parku. Vabljeni v čim večjem številu.

Janez :mozilla_cool:
Odgovori