Požar v Suhadolah 64
Požar v Suhadolah 64
Ob 18.10 uri smo bili obveščeni, da gori streha hiše v Suhadolah 64. Izvozili smo z GV-V2 in GVM 1 skupno z 10 člani posadke, med vožnjo na kraj pa sta bila za slučaj potrebe aktivirana še PGD Moste in PGD Mengeš. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je prišlo do požara v stropu, kjer je električni kabel prehajal skozi leseni opaž do luči. Ogenj sta še pred našim prihodom že pogasila dva gasilca PGD Topole z ročnimi gasilniki, ki sta bila prva na kraju. Sledilo je razdiranje stropa, sestavljenega iz lesenega opaža, heraklit plošč in izolacije iz kamene volne. Odstranjeno je bilo okoli 3 m2 materiala, tako, da ni bilo več nobene nevarnosti za ponoven vžig.
Re: Požar v Suhadolah 64
Povezava do galerije slik : http://www.pgd-topole.si/intervencije/t ... p?album=39 
Na odzivniku je bilo, da je bil požar v Suhadolah 46. Katera je prava, ker osebno nisem bil na pogorišču 
Šlo je dejansko za suhadole 64.
Po vsej verjetnosti je prišlo do napake pri opreaterju na RECU. Jaz sem preko UKV postaje javil v Ljubljano, da gre za požar strehe v slevcu, ker pa on nima podatkov kje se to nahaja, je bilo javljeno z moje strani da gre za požar v Suhadolah 64.
Mi je pa sam operater tudi priznal, da imajo ogromno dela, ker je bilo to v popoldanskem času in je tisti trenutek potekalo več vaj. Zato je tudi mene spraševal ali gre za vajo ali res gori.

Po vsej verjetnosti je prišlo do napake pri opreaterju na RECU. Jaz sem preko UKV postaje javil v Ljubljano, da gre za požar strehe v slevcu, ker pa on nima podatkov kje se to nahaja, je bilo javljeno z moje strani da gre za požar v Suhadolah 64.
Mi je pa sam operater tudi priznal, da imajo ogromno dela, ker je bilo to v popoldanskem času in je tisti trenutek potekalo več vaj. Zato je tudi mene spraševal ali gre za vajo ali res gori.
Najprej čestitke za uspešno opravljeno intervencijo!
Me pa zanima sledeče: Kako to, da je ReCO vas poslal v Suhadole? Je prišlo do pomote pri operaterju ali ...?
Me pa zanima sledeče: Kako to, da je ReCO vas poslal v Suhadole? Je prišlo do pomote pri operaterju ali ...?
Ahm, ni jih poslal Reco, ampak sem jaz poklical poveljnika PGD Topole, da gori v slevcu. Ravno prej sem videl njegov avto pred domom, tako da sem bil prepričan da bo urgiranje hitro.
Corleone family mafia - WE HOLD THE STRINGS
Remember one thing - Real power can't be given, it must be taken.