Celoletna Košarkaška liga 1-1

Uporabniški avatar
ales
Kraj: Topole 48
Kontakt:

Celoletna Košarkaška liga 1-1

Odgovor Napisal/-a ales »

Imam idejo in rabim kako mnenje. Prišel sem na idejo, da bi v okviru košarkaške sekcije naredili celoletno ligo (vsako leto, npr. otvoritev ob spomladi, zaključek jeseni). Tekme bi na primer potekale vsak teden ob določenih terminih (ali pa kadarkoli, se igralca dogovorita:), zmage pa bi se vpisovale na internetni strani - aplikacije se pač napiše - tako da bi bil dostop do seznama dostopen vsakomur kadarkoli, lahko bi se objavili izzivi in podobno. Vsaka ekipa (v tem primeru en igralec) prejme geslo/racun, da ima dostop na sd-topole/kosarka/liga , kjer bi lahko vpisal zmago ali izgubo. Tekom sezone bi se odigrale igre in na koncu podelile nagrade najboljšim :) Upam samo, da bi bilo veliko zainteresiranih igralcev.

Mnenja so zaželjena,

LP, Aleš.
Bog ne kocka - Einstein
Uporabniški avatar
janez
Kraj: Topole

Re: Celoletna Košarkaška liga 1-1

Odgovor Napisal/-a janez »

ales napisal/-a:Mnenja so zaželjena,

LP, Aleš.
Ideja je super, sam sicer ne igram košarke, vendar bi se zavezal za zadnji predlagani del, se pravi za nagrade v smislu pridobivanja sponzorjev.

Glede prijav, razporeda terminov, dogovorov med igralci in ostale spletne zadeve pa bi moral uredeiti Miran, samo jutri odhaja na dopust, pa ga nekaj časa ne bo.

Kljub temu predlagam, da bi se liga (turnir) odvijal recimo v septembru, tako, za probo, potem pa se liga razpiše za naslednje leto.

LP

Janez 8-)
Uporabniški avatar
ales
Kontakt:

Za začetek septembra planiramo (mogoče v prvih 14 dneh, odvisno od vremena) turnir trojk (ala streetball varianta). Mislim, da bo kar nekaj prijavljenih ekip, odvisno kako daleč okrog bomo oglaševali turnir - že sedaj je kar nekaj ljudi zainteresiranih (malce sem povprašal naokrog). Za ligo pa vem, da je treba najprej aplikacijo (ane, Miran), pol se bomo pa naprej pogovarjal (da bo vse pod nadzorom :). LP
Bog ne kocka - Einstein
Uporabniški avatar
gasilec77
Kraj: ljutomer

Odgovor Napisal/-a gasilec77 »

janez napisal/-a: Ideja je super, sam sicer ne igram košarke, vendar bi se zavezal za zadnji predlagani del, se pravi za nagrade v smislu pridobivanja sponzorjev.

Janez 8-)

janez, ideja je res super, rekel bi samo to, da če tok igraš košarko, kot balinaš, pol ne balinaš nikol ( tko kot jaz ne). :D :D :D . (sej razumeš a ne?) :evil: :evil: :evil:

lp

dušan :grin:
Taktika brez tehnike je brez moči,
tehnika brez taktike je brez smisla.
Uporabniški avatar
janez

gasilec77 napisal/-a: janez, ideja je res super, rekel bi samo to, da če tok igraš košarko, kot balinaš, pol ne balinaš nikol ( tko kot jaz ne). :D :D :D . (sej razumeš a ne?) :evil: :evil: :evil:
lp
dušan :grin:
Ja, tukaj pa priznam, košatrke ne igram nikoli, kajti nikoli mi ni šla, na stare leta se pa tudi ne bom silil :D . Ampak za balinanje, tam sem pa že kandidat za mojstra :lol: :grin: , boš videl, sem ti napisal pod balinarje.

Pa še kakšen pirček ti bom zrihtal, čeprav med igro pitje in kajenje ni dovoljeno :evil:

LP

Janez 8-)
Uporabniški avatar
ales
Kontakt:

Eh, za košarko ni nikol prepozn, važn je, da se igra. Mal je treba propagirat zadevo, da se bo vsaj še kak košarkar prikazal na igrišču, Grega me je namreč že mal preveč naštudiral :D Tako da: KOšARKARJI/KOšARKAšICE, VABLJENI NA IGRIšČE SKORAJ VSAK DAN OB SKORAJ ISTI URI - okoli 18-19 ( NA SKORAJ ISTEM KANALU...blablabla) .

LP, Aleš.
Bog ne kocka - Einstein
Uporabniški avatar
janez

ales napisal/-a:Eh, za košarko ni nikol prepozn, važn je, da se igra.
LP, Aleš.
He, he, bom začel doma trenirat, če koš zadanem (unga za travo nosit :lol: ) potem pridem metat na igrišče in če še tam kaj zadanem, potem grem pa igrat :grin: .

LP

Janez 8-)
Uporabniški avatar
ales
Kontakt:

janez napisal/-a: če še tam kaj zadanem, potem grem pa igrat :grin: .
Evo, volja je že. Sam še dejanje, pa bo. :cool:
LP
Bog ne kocka - Einstein
Uporabniški avatar
miran
Site Admin
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a miran »

Tudi meni je ideja super, saj bomo le s takimi idejami športno društvo držali pokonci :D :D :D :D

V planu imam sestanek za naslednji teden, da malo pregledamo plane, ...,
in se bomo še takrat zmanili glede lige 1-1, ter določili datum za basketball turnir.

Ideja za aplikacijo pa ni slaba, saj bi jo lahko izkoristili na različnih področjih :) se bomo zmenili kako in kaj.

:D :D :D :D
Odgovori