Bom šel kar po vrsti.
Mene zanima zakaj so vse prireditve na igrišču ravno na petek ko imamo rezervirano topovci?
Če me spomin ne zapušča je bila to druga prireditev, ki se je odvijala v petek, vse ostale so ponavadi v soboto, razen Janez je imel prejšnji teden v četrtek.
In to se ponavlja vedno bolj pogosto,nismo obveščeni vnaprej,zgleda da so drugi (filc...) bolj pomembni kot mi.
Ni res, da niste obveščeni, jaz za vsako prireditev napišem na forumu :
http://www.pgd-topole.si/forum2/viewtop ... f=15&t=242
Zanima me al je v igri pomemben denar ali pa stare zamere starejših.
Res nevem ali je bilo igrišče narejeno za topovsko mladino ali pa za filc. Imajo igrišča v Mengšu,Kamniku,Loki,...
Ni nobene zamere, saj da bi jaz vedel ne, morate pa vedeti, da je filc ogromno prispeval k razvoju Topol, tako gasilskega društva kot tudi ŠD-ja.
Na forum pa sedaj pišeš, kot da niste letos bili še nič na igrišču, če se ne motim imate rezervirana 2 termina po 2h, poleg tega, da igrate odbojko tudi pri Kunstlovih in kdaj tudi namesto nas, pa nobeden nič ne reče. Filc pa je imel piknik drugič, seveda če ne upoštevamo, da je prvič močno deževalo, tako da tudi vi ne bi takrat igrali odbojko.
Potlej se vprašamo zakaj ni topovske mladine na igrišču.
Gašper, če bi prišel na zaključek veselih uric bi opazil, da se je zbralo kar 16 topolskih otrok, kar je prekoračilo vsa moja pričakovanja, saj mi je skoraj zmankalo priznanj.
Zgleda da bomo morali mladi hoditi drugam ter plačevati,ker doma ni prostora za nas.Saj imajo rezervirano skoraj vse termine.
Za trmine je zadolžen Blaž, vendar če malo pomisliš, da je možnost igranja le od 17-21, potem ugotoviš da je v celem tednu le 14 terminov.
Kar nekaj nas je, ki radi igramo odbojko, zato je potrebno te termine pravično razdeliti, ter dati možnost igranja tudi kakšnemu drugemu.
S temi odgovori ne mislim nič slabega, saj moram reči, da ste letos veliko bolj pridni kot prejšna leta, udeležite se tudi delovnih akcij, kar je nadvse pohvalno.
L.P.
Miran