In da ne bo prej konec poletja predlagam, da čimprej določimo kakšen termin (lahko tud več) med tednom - predlog je bil sreda ali četrtek, ob 18. ali 19. uri.
Ker so bile "Grče" zelo zagrete (važno, da so igra so rekli
Torej?
LP
Moderator: Always Cvi-Cek
Prosim poskusite se zmeniti za sredo. Za torek in četrtek od 18.00 - 20.00 imamo namreč potencialnega najemnika igrišča za odbojko, Filc Mengeš. Do sedaj so sicer igrali le ob torkih ampak če si slučajno premislijo...Romana napisal/-a: In da ne bo prej konec poletja predlagam, da čimprej določimo kakšen termin (lahko tud več) med tednom - predlog je bil sreda ali četrtek, ob 18. ali 19. uri.
Glede na Blaževo obrazložitev sem za sredo po 19. uri in imamo rezervirano do 21. ure.Romana napisal/-a: In da ne bo prej konec poletja predlagam, da čimprej določimo kakšen termin (lahko tud več) med tednom - predlog je bil sreda ali četrtek, ob 18. ali 19. uri.
LP
janez napisal/-a: Tako, da za sredo že kar drži (Blaž vpiši), jaz bom potelefoniral Grčam, Romana ti pa članicam, pa da se zastavi.
Zakaj se pa tole tko nekam slabo vidiRomana napisal/-a:Mogoče nam pa uspe do konca poletja eno zmagat hehe)[/size]
Najbrž imaš mivko v očehjanez napisal/-a: Zakaj se pa tole tko nekam slabo vidi![]()
![]()
.
E, to bo ja, maš pravRomana napisal/-a: Najbrž imaš mivko v očeh![]()
No danes ti jo je zagotovo tudi kaj ostalojanez napisal/-a:E, to bo ja, maš pravRomana napisal/-a: Najbrž imaš mivko v očeh![]()
![]()
Obvezno, termin je že rezerviran, tako, da je potrebno samo nadaljevati. Kar škoda, da ne morem obenem igrati in fotografiratiRomana napisal/-a: Ponovimo prihodnji teden!
LP
No, sem moral preveriti, če je kaj na tem, da boste resnično igrali; al se boste prišli samo sončit.Romana napisal/-a: ... še celo vodja odbojkarske sekcije šD si nas je prišel ogledat![]()
![]()
Ja, tud enega kroga nismo naredili..... Bi šel lahko jaz na en pir medtem, ko sta Miran in Rok igrala.....miran napisal/-a:Sej to pa je lepo, da ste že začeli trenirati za naslednje leto, ko bo 3.odbojkarsko tekmovanje, da ko bomo igrali proti vam, bomo vsaj vsi trije igralci prišli na servis v eni igri, ne pa da že prej zmagamo![]()
![]()
Hja... vi samo enega zmatrate v celi ekipi (me prav zanima kako ga drug dan roka bolimiran napisal/-a:Sej to pa je lepo, da ste že začeli trenirati za naslednje leto, ko bo 3.odbojkarsko tekmovanje, da ko bomo igrali proti vam, bomo vsaj vsi trije igralci prišli na servis v eni igri, ne pa da že prej zmagamo![]()
![]()
Imaš prav Romana, na igrišču gentlmenstvo odpadeRomana napisal/-a: Je pa ženski del pokazal moškemu, da bi bilo sprejeti začetno ponujanje "ugodne predaje igre" velika napaka, saj je bil na koncu rezultat 25:21 (na žalost za moške, amapk saj ni slab a ne?).