Termini - Odbojka

Moderator: Always Cvi-Cek

LUČGA

Re: Termini - Odbojka

Odgovor Napisal/-a LUČGA »

ME NE TID ZANIMA ZAKVA MORAJO BIT PRIREDITVE VEDNO ZAKRAT KO MAMO MI RAZERVIRANO. \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/
Uporabniški avatar
miran
Site Admin
Kraj: Topole
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a miran »

LUČGA napisal/-a:ME NE TID ZANIMA ZAKVA MORAJO BIT PRIREDITVE VEDNO ZAKRAT KO MAMO MI RAZERVIRANO. \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/
Letošnjo sezono pa je bilo res malo prireditev, pa še te so bile večinoma v sobotah ali nedeljah, kjer smo pustili prostor za izpeljavo le teh :D :D :D :D

Mislim, da letos ni bil nihče prikrajšen in da je vodja odbojkarske sekcije lepo speljal celotno sezono :wink: :wink: :wink: :wink: =D> =D> =D> :D :D :D
LUČGA

Ja noram piznat da je letos odbojka zelo lepo potekala sam mal več sestankov bi moral nardit.Pa mal večkar ti morali skupi en turnir udart

lp \:D/ \:D/ \:D/
Uporabniški avatar
miran
Site Admin
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a miran »

Vedno so dobrodošli člani, ki bi spodbujali take aktivnosti, tudi jaz sem zato da bi bilo več turnirjev.
Več nas bo aktivnih več turnirjev bomo lahko speljali :D :D :D :D
LUČGA

JA RE JE MIRAN MAJ VEČ FOLKA BI BLO TREBA JA =D> =D> =D> =D> =D>
Always Cvi-Cek

Odgovor Napisal/-a Always Cvi-Cek »

Tako!
Včeraj sem pospravil mrežo in črte ter s tem uradno zaključil letošnjo odbojkarsko sezono (no, fizično, jo je že kak mesec nazaj kar vreme!)
JE pa res, da letos nismo izpeljali 2. turnirjev, kot je bilo planirano, a to je predvsem zaradi obilice del, ki sem jih imel (smo jih imeli) z izgradnjo sanitarij. Seveda nočem reči, da sem bil povsod za vse sam, saj sem imel kar nekaj "sotrpinov," katerim bi se v imenu društva tudi zahvalil za vložen tud in čas, a mi je ravno zaradi teh dejavnosti potem pri odbojki zmanjkovalo časa in vneme.

Sta pa oba prejšnja poziva povsem na mestu:
miran napisal/-a:Vedno so dobrodošli člani, ki bi spodbujali take aktivnosti, tudi jaz sem zato da bi bilo več turnirjev.
Več nas bo aktivnih več turnirjev bomo lahko speljali :D :D :D :D
LUČGA napisal/-a:JA RE JE MIRAN MAJ VEČ FOLKA BI BLO TREBA JA =D> =D> =D> =D> =D>
Čerpav bi ju sam malo razširil:
"Mal več folka" bi bilo zaželenega tudi kje drugje; ne le pri turnirjih, ampak npr. tudi pri spomladanski pripravi igrišča!
I'd rather learn from one bird how to sing
than teach ten thousand stars how not to dance
(E.E. Cummings)
Odgovori