Na naslovni strani je nastavljena nova anketa, pa vidim, da je še niste opazili.
Vprašanje je:
Ali bi se kot član foruma udeležili forumskega piknika v mesecu septembru?
Torej glasujte, da vidimo, kako in kaj. Piknik bi bil v športnem parku, pripravili bi zanimive družabne igre, lahko se organizira tudi odbojkarski turnir, pa balinanje, skratka, da se čim več dogaja.
Anketa bo nastavljena do konca avgusta, na osnovi rezultata pa se bo potem razpisal datumski rok in prijavnica.
LP
Janez
Anketa "forumski piknik"
No, konec avgusta je že krepko mimo žal so priprave na tekmovanje GZ september odnesle kot bi mignil in ni bilo časa razmišljati, kaj šele organizirati piknik.
Potem sem pa še rezultate gledal, res, da sem bolj slab v matematiki, ampak mi nekaj vseeno ne gre v račun. Pa poglejmo rezultat:
Vprašanje : Ali bi se kot član foruma udeležili forumskega piknika v mesecu septembru?
Rezultati glasovanja : Vseh glasov ( 100 )
DA
(42 glasov ) ( Procentov= 42% )
NE
(58 glasov ) ( Procentov= 57% )
Namreč, članov je 51, glasov je pa 100 .
Večina glasov je sicer proti, ampak tu nekaj ne štima, zato bo naslednjič treba anketo zapreti, se pravi, da vsak lahko glasuje samo enkrat.
Tokrat se nam je piknik zaradi pomanjkanja časa žal izmuznil, upajmo, da bo prihodnje leto več sreče.
LP
Janez
Potem sem pa še rezultate gledal, res, da sem bolj slab v matematiki, ampak mi nekaj vseeno ne gre v račun. Pa poglejmo rezultat:
Vprašanje : Ali bi se kot član foruma udeležili forumskega piknika v mesecu septembru?
Rezultati glasovanja : Vseh glasov ( 100 )
DA
(42 glasov ) ( Procentov= 42% )
NE
(58 glasov ) ( Procentov= 57% )
Namreč, članov je 51, glasov je pa 100 .
Večina glasov je sicer proti, ampak tu nekaj ne štima, zato bo naslednjič treba anketo zapreti, se pravi, da vsak lahko glasuje samo enkrat.
Tokrat se nam je piknik zaradi pomanjkanja časa žal izmuznil, upajmo, da bo prihodnje leto več sreče.
LP
Janez