Moto sekcija Veteran Topole
Moto sekcija Veteran Topole
Logotip sekcije

Zadnjič spremenil miran, dne Ne Avg 27, 2006 12:48 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Re: Moto sekcija Veteran Topole
Bo jutri v petek popoldne kakšna vožnja, mogoče smer Cerknica?
Karate ni sante nashi!
Upajmo da bo.
Mogoče bo pa ta teden kakšna zanimiva vožnja. 
Karate ni sante nashi!
Danes vožnja BO.
Sem malo posodobil stran od Moto sekcije Veteran : http://sd-topole.com/index.php?page=mot ... ja-veteran
Dodal sem povezave do galerij slik, ki sem jih dodal v galerijo slik. Vključno z galerijo iz Kopra, kjer so se člani Moto sekcije Veteran udeležili 3. srečanja ADRIA Classic - TOMOS in pobrali kar nekaj nagrad, še posebaj se je izkazal Andrej Koncilija, ki je zmagal v spretnostni vožnji na čas in osvojil velik pokal. Pri voznicah ženskega spola pa nagrado dobila Francka Marinšek, prav tako članica našega društva.
Čestitke v mojem imenu.
Lahko pa si ogledate tudi slike iz Tuštanja (1.5.09), kjer so se člani Moto sekcije udeležili tradicionalnega srečanja starodobnih vozil.
L.P.
Miran
Dodal sem povezave do galerij slik, ki sem jih dodal v galerijo slik. Vključno z galerijo iz Kopra, kjer so se člani Moto sekcije Veteran udeležili 3. srečanja ADRIA Classic - TOMOS in pobrali kar nekaj nagrad, še posebaj se je izkazal Andrej Koncilija, ki je zmagal v spretnostni vožnji na čas in osvojil velik pokal. Pri voznicah ženskega spola pa nagrado dobila Francka Marinšek, prav tako članica našega društva.
Čestitke v mojem imenu.
Lahko pa si ogledate tudi slike iz Tuštanja (1.5.09), kjer so se člani Moto sekcije udeležili tradicionalnega srečanja starodobnih vozil.
L.P.
Miran