CPV
-
občan
CPV
Včeraj malo pred 15 uro sem šel mimo golf igrišča Arboretum-oziroma pri Rudniku in kaj vidim:CPV Domžale z Man-om perejo cesto in to dva gasilca-vodja Korošec ter še eden gasilec!!!Me pa zanima ali so bili v enoti sploh še operativno sposobni izpeljat kakšno intervencijo če vemo da je v izmeni 6 gasilcev.Se pravi 1 v dispeču,2 pereta asfalt ,eden ostane za Helios 1 je mogoče doma al v bolniški TOREJ ostane 1 za cele Domžale,vse Tunele celo koncesijo za ekologijo pa se za avto lestev.Za ilustacijo:pa še njihov teren to ni,da ne bo kdo rekel da bi lahko takoj speljala.Z praznim avtom.Vem niso fantje krivi,sistem je! Vaše mnenje pa je?
Županja Oskar, pa podžupan, ki rad odvali za medije kakšno debele o zaračunavanju uslug s s strani poklicnih iz Ljubljane in pa seveda na račun Občine Mengeš.oskar napisal/-a:A tako , še eden je ostal, super, saj ni tako kritično, mogoče pa ne bo župan potreboval pomoči !![]()
![]()
![]()
Ko jih ujamejo na laži, pa seveda za opravičilo ne uporabijo istega medija, ker je bila neresnica objavljena. Uporabijo bolj tiho in obrobno pot, ki se nič ne sliši v javnosti
Drugače pa mislim, da je Volčji potok v "jurisdikciji" PGD Duplica, če je šlo za posredovanje ob in po prometni nesrečei pa enota širšega pomena PGD Kamnik.
LP
Janez
Zadnjič spremenil janez, dne So Mar 18, 2006 9:14 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
-
občan
Ja pustmo meje pa račune(čeprav za tak denar kot je podžupan dejal da je GBL računala bi bili tisti gasilci z opremo lahko 32 ur ne pa dobre tri v domzalah). Mene zanima če je bil CPV še operativno sposoben al ne.Da ne pridejo na intervencijo vsak z svojim vagnom pol gresta pa še dva nazaj po četrtega.
Khm, verjetno situacijo precej dobro poznaš, zato verjetno tudi veš, da se ocen oziroma izjav o CPV izogibam, ker bi z vsakim komentarjem (vključno s tem)lahko podajal vzroke za antipropagando na moj račun. Kajti za večino tegob nekaterih sem dežurni krivecobčan napisal/-a:Mene zanima če je bil CPV še operativno sposoben al ne.Da ne pridejo na intervencijo vsak z svojim vagnom pol gresta pa še dva nazaj po četrtega.
Če pa vseeno dam splošno oceno operativnosti, pa gasilci vemo, zakaj ima vsak avto določeno število sedežev in ima določen naziv, iz katerega vidimo, za kakšne taktične naloge je namenjen.
LP
Janez