Kaj ja narobe?
Ne, ne, nisem pozabil nič bat. Sem cel dan mislil, da me zvečer še šola čakaBobby napisal/-a:Ammm....a se men sam zdi al je gospod ravnatelj pozabil na nas??![]()
lp
Ja, tole je bilo pa kar zanimivo, moram rečt. Na fotografiji so namreč vrvi za obešanje perila, ki jih je takole odebelil sneg, ki je padel 6. marca in sem s fotoaparatom ponoči kolovratil po vasi. Nastalo je okrog 50 posnetkov, saj sem ob pogledu na vrvi že študiral, kako zadevo koristno uporabiti.
Pravilen je torej odgovor C
Pa še dve slikci za dokaz
Takole izgledajo obtežene s snegom:

in takole brez:
.Ampak bilo je kar zanimivo, povečalo se je namreč število odgovorov, vse kaže, da vam bolj odggovarja sistem ABC. Bomo naredili eno anketo, pa se bo videlo, kako naprej v drugem tromesečju.
- Bobby
- Kraj: PGD Jarše - Rodica, Srednje Jarše
- Kontakt:
Gasilec nosi čin gasilca I. stopnje.....je pa čin mal narobe obrnjen
....moral bi biti zasukan za 180 stopninj (bakle na vrhu, črta pa spodaj).....pa upam da ni spet kakšna "optična varka"
lp
lp

......in to grize me naprej v zmago zrem a ti ob meni a naslednji dan vse je to zaman ko boli o tebi ni niti sledu......
Bobby
- Mateja
- Kraj: Gorenji Logatec in občasno Topole
- Kontakt:
No, gasilec ima napačno obrnjen čin, sicer pa je gasilec I. stopnje.
Ali je ta čin dobil po 7 letih v činu gasilca, po opravljenem tečaju za vodjo skupine, po kaki specialnosti, ne vemo, ampak glede na obrnjeno oznako, bi rekla, da verjetno po 7 letih, ko ni slišal ničesar novega. Drugje bi ga že opozorili ...
Lp, Mateja
Ali je ta čin dobil po 7 letih v činu gasilca, po opravljenem tečaju za vodjo skupine, po kaki specialnosti, ne vemo, ampak glede na obrnjeno oznako, bi rekla, da verjetno po 7 letih, ko ni slišal ničesar novega. Drugje bi ga že opozorili ...
Lp, Mateja
Optimist je človek, ki stvari ne jemlje tako tragično, kakor bi jih lahko. (Karl Valentin)
Čin se imenuje gasilec I. stopnje, obrnjen je narobe, pravilna namestitev čina je taka da sp plamenice na notranji strani, rdeč trak pa na zunanji strani.
lp
Janez R
lp
Janez R
http://www.janez-ravnikar.net
Novice iz nae okolice
Novice iz nae okolice